Dodaj do ulubionych

ciuchy dla 6 latki

16.11.12, 13:00
no wiec tak - moja 6 letnia cora weszla w okres, gdzie nie chce ubrac rzeczy jakie ma, wydziwia, wymysla ze jej sie nie podobaja itp, chce jakies tam bluzki, szale chusty, legginsy, podobne jak nosza kolezanki albo nawet dorosli. Oczywiscie nie ulegam jej ale musze pokupywac jej troche nowych ciuchow i zastanawialam sie czy nie znacie sklepow/stron internetowych z jakimis fajnymi ciuchami dla dziewczynek, fajne kroje, jakies nie chinskie oklepane ale takie, ktore moga jej sie spodobac (oczywiscie gust to rzecz wzgledna ale wiele razy mnie poratowalyscie fajnymi namiarami). Pomozcie pliss
Obserwuj wątek
    • kajak75 Re: ciuchy dla 6 latki 16.11.12, 17:28
      dziecisawazne.pl/flawless/
      A jesli jetes z Warszawy lub Krakowa to przed swietami beda organizowane prchle targi dla dzieci:

7. edycja PCHLEGO atakuje podwójnie. Po Krakowie zapraszamy do stolicy. Lepszej okazji do kupienia pięknych prezentów mikołajkowo - świątecznych nie będzie. Zaprosiliśmy dla Was 40-stu niezwykłych twórców projektów dla dzieci. Moda, zabawki, ilustracja, design, książki. Jak zwykle u nas, będzie kilka premier i cudownych odkryć. Zaprosiliśmy dla Was m.in. kolekcjonerkę największych w Polsce zbiorów ilustracji dziecięcej z lat 50-tych i 60-tych, 11-letniego Raczkowskiego, dwie debiutujące marki odzieżowe, na
      jlepsze w tym kraju wydawnictwa książkowe oraz grupę Waszych ulubionych projektantów. Pełna lista wystawców niebawem. Poza częścią targową mnóstwo atrakcji dodatkowych. Najważniejszą będzie oczywiście wizyta Mikołaja i prezenty!. Poza tym warsztaty dla dzieci, bajki, świąteczna sesja foto i coś czego jeszcze nie było, ale o czym nie mogę jeszcze powiedziećwink Dokładny program 1 dnia grudnia pojawi się wkrótce. ZAPRASZAMY CAŁYMI RODZINAMI! Wstęp wolny!

1 grudnia / 11-18 / Fort Sokolnickiego, ul. Czarnieckiego 51 / WARSZAWA
    • emily.1 Re: ciuchy dla 6 latki 17.11.12, 10:49
      Sześciolatka z reguły ma już swój gust który nie musi być taki jak Twójwink Ja synkowi pokazuję w sklepach internetowych różne rzeczy i on sam stwierdza co mu się podoba a co nie. Albo pląta się ze mną po sklepachwink

Wstępnie możesz pokazać córce w internetowych sklepach ubranka, np c&a, h&m, reserved... Zobaczysz co jej się podoba a potem zabierz córę na babskie zakupywink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka