Dodaj do ulubionych

Sprawdzone zabawki na roczek

24.11.12, 10:57
Macie jakies sprawdzone typy?
Ja kupiłam już garnuszek na klocuszek z FP, reszta rodziny czeka na jakies instrukcje smile

W domu mamy juz po starszym synu szczeniaczka uczniaczka z FP, gąsienice z FP, słonia cyrkowego z wrzucanym klockami z FP.
Co jeszcze zainteresuje roczne dziecko?
Obserwuj wątek
    • afork Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 11:04
      nie wiem, czy wszystkie dzieci tak się tym bawią, ale moja dwójka na roczek dostawała i szalała na tym https://image.ceneo.pl/data/products/844401/f-fisher-price-zebra-skoczka-k0317.jpg zebra-skoczek fisher price
    • gwen_s Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 11:49
      jeździki
      pchacze (myślałam, ze to będzie nie trafiony prezent, ale młody nie może sie z nim rozstać, dodatkowo w naszym są funkcje stoliczka i sortera)
      krzesełko uczydełko (drogie, ale warto)
      klocki drewniane (teraz w biedronce za 39zł, 100szt z sorterem)
    • aniakoles Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 11:57
      odkrywczy domek kiddieland. moje dzieci mają go już 3 lata i nadal się nim bawiąsmile
    • a-n-i-k-a Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 12:01
      Nasze hity to:

https://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/11/38/99/2811389933

ale jak widze teraz fontanna jest juz w nowej odSŁONie
      allegro.pl/playskool-fontanna-elefun-hasbro-31943-i2818579468.html
      oraz
      https://img.krainazabawy.pl/eichhorn-2235-01.jpg

allegro.pl/eichhorn-drewniana-kostka-edukacyjna-szescian-i2786804059.html
    • tomanksa Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 12:14
      Młody dostał na roczek, teraz ma 4 lata, ledwo się w nim mieści a i tak nie może się z nim rozstać big_grin , tyle, że syn w ogóle mobilny jest ( uwielbia wszelkiego rodzaju jeździki, ma laufrada, rower, hulajnogę). No, ale to był jego pierwszy pojazd ( nie licząc wózka wink)https://img0.sprzedajemy.pl/540x405_chicco-quatro-jezdzik-pchacz-buj-2999850.jpg
    • kara_gitara Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 14:15
      Moja córka na roczek dostała garnuszek klocuszek, szczeniaczka, ksiazeczki, drewniane klocki, lalę, stoliczek z takimi roznymi bajerami, ale hitem okazał się jeździk - bardzo podobny do tego tylko w wersji "dziewczyńskiej" z Barbie: img1.sprzedajemy.pl/540x405_jezdzik-pchasz-disney-kubus-puch-8154741.jpg
      Córka albo go pcha, albo siada i odpycha nóżkami, wozi nim wszystko co się da - w siodełku jest kontenerek, który się otwiera, więc mała wkłada tam lale, buteleczki, skarpetki, książeczki, piloty, telefony przewozi, wyjmuje, wklada znowu, jedzie dalej i tak w kólko. Zabawa przednia! Nie raz zdarzylo sie szukac nam komórki czy kluczy wink
      Druga super rzecz to duzy kocyk z La Millou - córeczce bardzo podpasowal wzor w sówki, przed snem sie tuli do kocyka, owija nim. Wcześniej nie widziałam u niej takiego zainteresowania czymkolwiek do okrywania - także mniejszym kocykiem tej samej firmy, który mamy do wózka.
      • magda-lenka78 Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 18:47
        odkrywczy domek to zabawka na lata dla obu płci smile
        jeździk - pchacz zdecydowanie też, mieliśmy chicco, nie było bezawaryjne ale dzieci super go wspominają
    • wuwuem Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 17:44
      arka noego z kiddieland
      drewniane klocki eichhorn
    • ciekawostka81 Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 19:20
      polecam sorter, jeździk-pchacz, a jeśli dziewczynka to jakiś wózeczek do wożenia lalek (są śliczne drewniane wózki ale ceny kosmos), u nas sprawdziła się też świnka z pieniążkami do wrzucania z fisher price, misie-ubieranki drewniane z Goki, kręgle i taki piesek na sznurku do ciągnięcia
      • anulka-am Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 22:07
        U nas ze wszystkich zabawek, które dostał synek na roczek najbardziej zainteresował go rowerek Pukylino.
        • ulijanka1977 Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 22:18
          www.littletikes.com/kids-toys/cozy-coupe-30th-anniversary-edition
          Swietna zabawa na latasmile
    • aleksandra1977 Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 22:54
      zabawka, ktora moja corka dostala na 1. urodziny byla taka farma Fisher Price:
      allegro.pl/muzyczna-farma-ze-zwierzatkami-fisher-price-k0104-i2813704627.html
      Do dzisiaj jest w uzyciu, dokupilismy jeszcze inne figurki. Bawi sie nia zarowno 5,5 letnia corka, jak i 3 letni syn.
      Chyba zadna inna zabawka nie cieszyla sie takim powodzeniem smile
      • kalina886 Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 23:26
        Polecam traktor kiddieland. Pierwsza córka miała podróbkę innej firmy, ale naprawdę długo się nim bawiła.
      • zuzuua Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 23:27
        jeździk - pchacz (u nas kiddieland zygzak)
        fontanna piłek (słoń linkowy wyżej)
        coś do ciągania
        domek sorter marki krzak
        ale synek ubóstwia wszelkie zabawki, które dużo grają i świecą smile
        • o_l_a3 Re: Sprawdzone zabawki na roczek 24.11.12, 23:32
          krzesełko uczydełko FP
          laptop FP- sluży przez kilka dobrych lat
          a nie polecam pchacza FH hipcia z klockami sensorycznymi- jak dla mnie najgorsza zabawka FP, choc ogólnie bardzo lubię tę firmę...
    • mamiczka_malucha Re: Sprawdzone zabawki na roczek 25.11.12, 14:47
      Pociąg pchacz-jeździk Smily Play. I książka Historyjki na roczek.
    • froobek Re: Sprawdzone zabawki na roczek 25.11.12, 22:23
      Arka Noego Kiddieland - nadal bawi się prawie czterolatek.
      Klocki drewniane.
      Jeździk np. mini micro 3 w 1.

Jeśli nie chodzi, to koniecznie pchacz, to must have w tym wieku wink np. stylowy drewniany Boikido.

Młodszy syn zaraz kończy rok i ma fioła na punkcie:
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80014041/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka