Dodaj do ulubionych

Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio???

27.11.12, 16:25
Chcę kupić pluszową maskotkę dla mojej 2,5letniej córki na Mikołaja. Uwielbia Myszkę Minnie. Oglądałam nawet tę interaktywną z Biedronki za 99zł., ale po pierwsze jest to Mickey, po drugie w jej brzuszku daje się mocno wyczuć takie pudło z mechanizmem. Więc wydaje mi się, że kiepsko by się sprawdziła w roli przytukanki bo ma po prostu twardy jak kamień brzuszek.... Szukam takiej typowej maskotki, koniecznie na licencji Disney'a bo tylko te są rzeczywiście ładne i takie autentyczne. Niestety mieszkam w niedużym mieście i do tej pory miałam ręku taką małą ok. 20-25cm Minnie. Była śliczna, ale mogłaby być ciut większa... Gdzie mogę tekiej szukać? Nawet w necie jakoś ciężko... No i ceny też czasem kosmiczne.
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 17:18
      W tesco są ale takie niewielkie właśnie, w realu są minnie interaktyqne ale wg mnie skrzeczą
      • kasikbc Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 17:23
        ja widzialam tanio ale taka mala 20cm ale w szoku jestem bo kosztuje w nowej gazetce kerfura (nie wien jak sie to piszewink 20zl a ja kupowalam wczesniej malej za 49zl w smyku,wyglada na taka sama licencyjna.musze podjechac na zywo poogladac.
    • czarna784 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 17:29
      Na All znalazłam taka
      allegro.pl/maskotka-myszka-minnie-miki-klub-mickey-hit-i2815316171.html
      ale ma 26 cm...
      i taka jeszcze:
      www.maskotkowo.pl/index.php?p381,myszka-minnie-flopsie-t3
      • optymist75 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 17:35
        Jest taka na tablica.pl,chyba mniejsza niz chcialas.
        tablica.pl/oferta/sliczne-pluszaki-mini-i-losica-ID1HkZr.html#86f9ee58;r:3;s:112
        • julka-4 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 19:50
          W nowym katalogu smyka jest po 22.49.
          • julka-4 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 19:51
            smykgroup.com/media/pliki/Katalog_Christmas/Katalog_Christmas_2012.html
            • mala_malgo Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 21:10
              Dziękuję dziewczyny. Tak jak pisałam - jak są to te malutkie wersje Minnie ok. 20-25cm. Najtańsze wypadają w ofercie Smyka, ale na sklepie internetowym nie ma ;-/
              Używane jak ktoś mi polecał - nie dziękuję. A tych większych jak na lekarstwo. Gdyby komuś się rzuciła gdzies w oczy - piszcie. Karrfura nie mam w okolicy niestety. Do Smyka też 30km ale może przez neta bym zamówiła albo by mi ktoś kupił...
              Dzięki.
              • julka-4 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 21:22
                Jeśli chcesz sprawdzę jutro w Auchan .Zobaczę jakie mamy i dam znać .
                • merci77 oryginalna 27.11.12, 21:52
                  czarna zalinkowala w 1 linku z all oryginalną myszkę, pozostałe nie są maskotkami ze sklepu "disney store" takie powiedzmy podróbki.
                  Orygnalna jest bardzo przyjemna w dotyku i porządnie wykonana.
                  Jak masz kogoś znajomego kto mógłby zakupić Tobie np w Londynie to polecam taki zakup.
                  tu jest 50 cm www.disneystore.co.uk/minnie-mouse-50cm-medium-soft-toy/mp/37005/1000031/

www.disneystore.co.uk/toys/soft-toys/girls/mn/1000260+1000763/
              • czarna784 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 27.11.12, 21:48
                Jutro ode do Smyka to zobacze czy sa,ja beda to moge Ci kupic,bo mam blisko to wyskcoze najwyzej,tylko,że tam drogo w Smyku,a chcialas tanio...
                • kasikbc Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 28.11.12, 08:20
                  pomyliłam się, to nie katalog kerfura tylko nowy tesco ważny od jutra i tam na 5 stronie są maskotki minnie i 20cm za 17,90zł i duża bo 43 cm za 56 zł smile wyglądają na licencyjnesmile i to chyba taką chciałaś, jutro sama jadę je obczaić smile
                  • magda-lenka78 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 28.11.12, 09:36
                    w Auchanie jest bardzo duża minie - tak z 60 cm co najmniej za 75 zł, jak będzie obniżka to może się opłacać, ja tak kupiłam w zeszłym roku małego mikiego za nieco ponad 20 zł, mniejszy o tyle lepszy że dziecko może go wszędzie wziąć a interaktywny jako przytulanka i tak się nie nadaje bo jak go wyprać?
                  • mala_malgo kochane jesteście - jade do Tesco, odezwe się! 28.11.12, 11:11
                  • mala_malgo Nie znalazłam tego katalogu Tesco :-/ 28.11.12, 11:16
                    Chyba że mam pecha i w mojej mieścinie nie będzie .... Ale jadę zobaczyć, zaryzykuję.
                    • janka39 a Mickey ze smyka? 28.11.12, 11:25
                      Wybacz, ze sie podepne, ale moj syn uwielbia mickey i wlasnie widze, ze jest w smyku, ale nie widze jakiej wielkosci... ktos wie?
                      minnie tez tam jest...
                      • janka39 Re: a Mickey ze smyka? 28.11.12, 11:28
                        przepraszam, widze juz, ze wiesz o smyku
                        i chyba nawet wypatrzylam, ze obie myszki maja po 24 (?) cm...
                    • kasikbc Re: Nie znalazłam tego katalogu Tesco :-/ 28.11.12, 13:09
                      tu jest z tesco

https://lh3.googleusercontent.com/-1Eh9f7tycZ4/ULX-T78SyuI/AAAAAAAAFjk/zptewH4hgjQ/s512/minnie.jpg

a te ze smyka mi się osobiście nie podobają jakieś takie powykrzywiane wink
                      • mala_malgo dzięki - kupiłam :-) 28.11.12, 13:22

Poleciałam dzisiaj jak na krzydłach do Tesco. Okazało się, że jest Minnie, oryginalna z hologramem Disney, wielkość 43cm ale za cenę 69,99zł. Dość drogo, ale widocznie Tesco w moim mieście nie obowiązuje ten katalog ze zniżką na 55zł. sad Choć dziwi mnie to...
                        Ze względu na fakt, że była tylko jedna, jedyna Minnie - kupiłam. Jest sliczna. Dziękuję dziewczyny.
                        • kasikbc Re: dzięki - kupiłam :-) 28.11.12, 13:24
                          mala_malgo napisała:

>
                          > Poleciałam dzisiaj jak na krzydłach do Tesco. Okazało się, że jest Minnie, oryg
                          > inalna z hologramem Disney, wielkość 43cm ale za cenę 69,99zł. Dość drogo, ale
                          > widocznie Tesco w moim mieście nie obowiązuje ten katalog ze zniżką na 55zł. :-
                          > ( Choć dziwi mnie to...
                          > Ze względu na fakt, że była tylko jedna, jedyna Minnie - kupiłam. Jest sliczna.
                          > Dziękuję dziewczyny.

bo to od jutra ten katalog, pisałam przecież wink
                          • mala_malgo Re: dzięki - kupiłam :-) 28.11.12, 13:36
                            no faktycznie od jutra...
                            Z jednej strony szkoda, a z drugiej chyba dobrze że kupiłam, bo była tylko 1... więc gdyby ją ktoś kupił to jutro nie byłoby wcale sad
              • aleksandra1977 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 01.12.12, 19:19
                np.
                sklepkleks.com/index.php?p10267,i-love-myszka-minnie-maskotka-20-cm-tm-toys-11311-maskotki
                sklepkleks.com/index.php?p10268,i-love-myszka-minnie-maskotka-25-cm-tm-toys-11319-maskotki
    • aleksandra1977 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 28.11.12, 11:54
      Minnie:
      www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/dziewczynki/Dzieci, rozm. 92-128/Comics, Cartoons & Co/Myszka Minnie/33058/1
      Mickey: www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/chłopcy/Dzieci, rozm. 92-128/Comics, Cartoons & Co./Myszka Miki/33057/1
      • magda-lenka78 Re: Myszka MINNIE maskotka - gdzie i tanio??? 28.11.12, 20:01
        ja mam tę ze zdjecia z ceną 17,90 i jest OK, nie jest znowu taka całkiem mała, młody jest szczęśliwy, wszędzie ją taszczy wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka