panixx 27.11.12, 22:06 Syn uskarzal sie dzis na bol ucha, zagladalam, ale nic nie widzialam, dalam Calpol. Co dalej? Czy to moze byc zapalenie ucha? Jakas infekcja? Jak jutro wciaz bedie bolalo, to zaprowadzic do lekarza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazda76 Re: Dziecko boli ucho 27.11.12, 22:24 Moze byc zapalenie ucha. Moja corka lapie dosyc czesto, teraz tez ma :/ Tym razem mi powiedziala, ze ja boli ucho i ze ma jakies dzwieki w uchu, a innym razem wystarczyla wysola goraczka 40st , i tez zapalenie ucha. Odpowiedz Link
agaciha Re: Dziecko boli ucho 27.11.12, 22:33 Jesli jutro bedzie bolalo to radze nie czekac tylko isc do lekarza. Przerabialismy to miesiac temu. Moj 3 latek mowil, ze boli Go ucho ale nie bylo tragedii. Mialam nadzieje, ze samo przejdzie. W niedziele darl sie wrecz, ze boli, goraczka prawie 40 stopni. Musielismy jechac do szpitala. Spedzilam tam z Nim kilka godzin bo ucho tak kiepsko wygladalo, ze chcieli pobierac krew do dalszych badan. W koncu nas wypuscili z antybiotykiem i kroplami do ucha. Teraz juz wiem, ze jak ucho to od razu lekarz bo to jest bardzo bolesne. Szkoda meczyc dzieciaka. Odpowiedz Link