inx123 29.11.12, 21:10 czy są w smyku ? ewentualnie realu...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkara Re: mozaiki orb factory 29.11.12, 21:50 W zeszłym roku w Smyku kupowałam w tym roku kupiłam w interntowym Smyku, natomiast w Realu nigdy ich nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
karinaxy80 Re: mozaiki orb factory 02.12.12, 22:49 Dziewczyny mam zamiar kupić tę mozaikę 7 latce... którą polecacie??? Ja najbardziej skłaniam się do szkatułki z baletnicą, bo ma lusterko i szufladki na spinki, gumki itp. Chociaż ta z motylem też jest fajna...Jak myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
inx123 Re: mozaiki orb factory 02.12.12, 23:01 ja kupiłam na all (bo w smyku nic nie mieli ;/) właśnie tą szkatułkę z baletnicą swojej 8latce....raz że kolorystycznie pasuje do mebli....dwa że z baletnicą...trzy ze w końcu będzie miała porządek na biurku jak pochowa do tego wszystkie swoje ,,skarby,,...to nasza pierwsza mozaika jak jej się to to spodoba to może kiedyś dostanie tą z motylem na gumki własnie Odpowiedz Link Zgłoś
inx123 Re: mozaiki orb factory 02.12.12, 23:24 a i ta z baletnicą jest węższa a wyższa co bardziej mi odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: mozaiki orb factory 03.12.12, 00:11 inx123 napisała: > czy są w smyku ? ewentualnie realu...? W Smyku podobno już nie będzie. Mówiła mi Pani u której kupowałam mozaikę. Jakiś czas temu Smyk zrobił wyprzedaż (to akurat pamiętam, dziewczyny pisały na forum, ale ja się nie załapałam ). I ponoć to była taka ostateczna wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
karinaxy80 Re: mozaiki orb factory 03.12.12, 09:46 Czy możesz mi zmierzyć tą szkatułkę??? i polecić Allegrowicza u którego kupowałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
inx123 Re: mozaiki orb factory 03.12.12, 11:27 nie mam jej jeszcze w domu.....kupiłam u neikula w opisie sa wymiary jest spora tu masz filmik: www.youtube.com/watch?v=vsUO5OuAfXI Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: mozaiki orb factory 03.12.12, 13:11 Jeśli ktoś jest z Warszawy to tesco na ul. Górczewskiej (ale nie na samie tylko przed) jest stoisko z orb factory. Ja tam zawsze kupowałam A w smyku owszem była promocja Sprzedawali te mozaiki na ułamek ceny. Kupiłam nawet dwa zestawy na prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: mozaiki orb factory 03.12.12, 13:35 My mamy od 2 lat tę szkatułkę z motylem. Córka trzyma tam swoje gumki i spinki. Polecam z czystym sumieniem, nic się nie odkleja ani nie zniekształca, do tego frajda z naklejaniem dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś