styczniowa2010 30.11.12, 19:21 Jak w temacie, czy któraś z was miała do czynienia z ta rybką . Chciałam kupić na prezent. Jakieś opinie by sie przydały . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monaliska1985 Re: RoboFish - rybka 30.11.12, 19:49 też mnie interesują te rybki. Zastanawiam się nad zakupem dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ro Re: RoboFish - rybka 30.11.12, 22:23 będą w selgrosie od 6.12 Też chciałam kupić. Dzieciaki są zachwycone reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
helena31 Re: RoboFish - rybka 06.12.12, 17:45 ciągnę wątek do góry. Któraś z Was kupiła , poleca ? jak to się sprawuje w realu? czy rybki szybko padają( są na batarie ) czyli trzeba je wyjmować z wody? Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_aa Re: RoboFish - rybka 07.12.12, 08:04 Witam! Moje dziecko jest właścicielem rybki od 2 dni Mnie się podoba. Kupiłam samą rybkę (bez akwarium). Mam w domu akwarium kulę. Jedyny minus to to, że plastikowa rybka DZWONI uderzając o szklane akwarium. Pewnie to oryginalne do tej rybki jest plastikowe. To barabanienie mnie wnerwia. Poza tym wszystko jest ok. Rybka wygląda i pływa bardzo naturalnie i cieszy oko. Na noc trzeba wyjmować rybkę i stawiać na specjalnym stojaczku. Rybka jest na 2 baterie (takie zegarkowe) Rybka ma w komplecie baterie + zapas. Pozdrawiam Olenka Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 Re: RoboFish - rybka wczoraj zakupiona 07.12.12, 08:44 Moje dziecko zadowolone bardzo wczoraj zakupił za 35 zł i oczywiście ryba od razu poszla do wanny . Swietna zabawka, rybka zachowuje się jak prawdziwa, nawet nurkuje jak nasze rybki w domowym akwarium. Wczoraj bawił się ponad godzinę w wodzie. Bateria się nie wyczerpała, a dodatkowo jeszcze jest zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
ulas123 Re: RoboFish - rybka wczoraj zakupiona 07.12.12, 11:55 gdzie za 35 kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 Re: RoboFish - Warszawa Nygus 07.12.12, 13:47 warszawa nygus ul.Kondratowicza 4c Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: RoboFish - Warszawa Nygus 07.12.12, 17:37 A czy w nygusie sprzedaja same rybki czy w zestawie z akwarium? Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa2010 Re: RoboFish - rybka 22.12.12, 17:33 Kupiłam Robofish w Tesco. Właśnie co dowieźli . Zobaczymy jak będzie sie sprawowała po świętach. Płaciłam 35zł, sama rybka . Były wszystkie kolory, cała szafa. Odpowiedz Link Zgłoś
lady2009 Re: RoboFish - rybka 23.12.12, 13:14 Kupilam w jakims internetowym sklepie z akwarium na prezent. Dokupilam jeszcze w zoologicznym kamienie i sztuczna rafe. Moge zdac recenzje po swietach jak chrzesniak dostanie prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa2010 Re: RoboFish - rybka 23.12.12, 13:52 W Rybniku , ale to chyba nie twoje rejony Odpowiedz Link Zgłoś
aksaroiwik Re: RoboFish - rybka 25.05.13, 10:13 Witam, Jak rybki się sprawdzają??Warto kupić? I czy nadal są dostępne w tesco Rybnik ? Dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa2010 Re: RoboFish - rybka 25.05.13, 13:25 Rybka na bateriach bardzo szybko przestaje działać. Nie polecam nikomu. Miałam juz dwa razy wymieniane baterie i padły po dwóch dniach użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ulas123 Re: RoboFish - rybka 25.05.13, 18:37 Ja polecam, rybki kupione w grudniu, do dziś są hitem, pływają w mini basenie na dworze i jak jest ciepło to zajmują dzieciarnię na 2-3 godziny łapią je w sitko i "uczą pływać". Baterie już wymieniane, ale jakoś strasznie szybko się nie wyczerpywały. Rybki widziałam teraz w tesco z rabatem 30% coś około 30 zł wychodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: RoboFish - rybka 26.05.13, 19:37 Nasza rybka po dwóch dniach przestała działać. Nie pomogła wymiana baterii, po prostu się popsuła... Odpowiedz Link Zgłoś