Dodaj do ulubionych

znowu klapa:((((((

02.04.04, 17:10
Witajcie dziewczyny, piszę, żeby móc się wygadać. Znowu nie wyszło. Podziwiam
te z Was, które próbują po parę m-cy, lat. To dopiero mój 3 cykl i nie wiem,
skąd brać siłę, a przede wszystkim nadzieję, że w końcu pojawi się ta
upragniona fasolka. Biorę parlodel na zbicie prl, mierzę temp codziennie rano
i wydaje się, że wiem, kiedy jest owu. Przytulamy się z mężem i przed i po. I
nic. Ostatnio miałam dużą nadzieję.Dzień po terminie nadejścia @ zaczęłam
plamić, i tak przez 3 kolejne dni. Zakupiłam test i niestety..czwartego dnia
temp spadła do 36,4 i krwawienie się nasiliło...I jak tu być optymistką???!!
Pozdrawiam serd.
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: znowu klapa:(((((( 02.04.04, 17:16
      No być być optymistką!!! I pocieszyć się, że dzięki temu nie będziesz się w
      łazience przytulać do sedesu, kiedy w Wielką Niedzielę cała rodzina będzie
      sobie w spokoju jadła śniadanko!!! Wszystko przed Tobą, a siła od kwietnia jest
      jak najbardziej do wzięcia, bo wszystko budzi się do życia, robactwo spod ziemi
      wypełza bla blasmile))

Trzymaj się!

16%VOL
      • Gość: ala Re: znowu klapa:(((((( IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.04.04, 19:48
        no właśnie wypełza, a siła to z tego świątecznego żarcia i trzymaj się ciepło
        pozdrawiam
    • siorb Re: znowu klapa:(((((( 05.04.04, 09:24
      Dzięki kochane, od razu lepiejsmile))))Serdecznoścismile
    • femalespirit Re: znowu klapa:(((((( 05.04.04, 10:46
      Co Ty robisz na forum Nieplodnosc???? Po 3. nieudanym cyklu sie zalamujesz??
      Po co sie nakrecasz czytajac tutaj o roznych problemach? Nie widzisz, ze sobie
      szkodzisz, przebywajac na takim forum? 3 nieudane cykle to jest po prostu nic!
      Przestan tu zagladac, to na pewno samopoczucie Ci sie poprawi. To tak jakby
      ktos chory na katar zagladal do szpitala gruzliczego. Opanujcie sie dziewczyny!
      • Gość: agakra Re: znowu klapa:(((((( IP: *.chello.pl 05.04.04, 10:51
        a może ona ma problem z niepłodnością, ja dopiero od września zaczęłam się
        leczyć, ale o pco wiem od 4 lat, to też nie mogę być na tym forum?
    • madalenam Re: znowu klapa:(((((( 05.04.04, 12:01
      Nie przejmuj się tym, że niektórzy twierdzą że nie powinnaś wchodzić na to
      forum. Nie zgadzam sie z tym. Dzięki lekturze forum można się wiele dowiedzieć.
      U mnie minęło właśnie pół roku starań - taki czas sobie założyliśmy
      na "naturalne" poczęcie - od tego miesiaca zaczynamy badania i sądzę, że to za
      późno, powinniśmy wziąć się za to trzy miesiące wcześniej... Rozumiem Twoje
      troski - ale głowa do góry. Trzymam kciuki za nas obie smile))
    • siorb Re: znowu klapa:(((((( 05.04.04, 17:02
      Nie zgadzam się z tobą fema. Zaglądam tu, bo mi to pomaga, a nie szkodzi. Tutaj
      dopiero widzę, że moje problemy to żadne problemy. I wręcz przeciwnie - zamiast
      dołować się, ładuję akumulatory do dalszej walki. Myślę, że to forum nie jest
      tylko dla tych, które starają się po kilka lat, ale też tych, które dopiero co
      zaczynają. I nie mają z kim o tym pogadać.
      • Gość: agakra Re: znowu klapa:(((((( IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.04.04, 17:12
        masz rację, co to za różnica, czy ktoś stara się od 3 lat czy od 3 miesięcy, to
        jest forum dla osób z niepłodnością. Ja już pisałam, że o problemie wiem od 4
        lat a staram się od września 2003 i od tego właśnie września jestem na tym forum
    • Gość: słoneczko Re: znowu klapa:(((((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.04, 18:09
      i znowu ta bezsensowna dyskusja ...kto powinien kto nie powinien ...forum jest
      otwarte dla wszystkich - czytać i włączać się do dyskusji może każdy ...zawsze
      można powiedzieć wszystko przed Wami, głowa do góry! jest duża szansa że w
      ciągu najbliższego pół roku zostaniecie rodzicami! (tak mówi statystyka) ...ja
      też po paru pierwszych miesiącach zaczelam się denerwować, myśli kotłowały mi
      się w głowie czy coś z nami nie tak, czy robimy coś nie tak
      itd. ...postanowiłam więcej poczytać, a to forum to ogromne żródło
      wiedzy ...umiejętnie wykorzystywane jest bardzo pomocne ...teraz jest nasz 8
      cykl prób i już wiem na pewno, że moje obawy były słuszne - mamy problem, ale
      dzięki temu forum zaoszczędziłam wiele czasu, pieniędzy i wysiłku żeby się tego
      dowiedzieć ...do fachowców udałam się po pół roku...
      U Was nie musi tak być i oby!
      Jednak dziewczyny nie wprowadzajmy żadnych ograniczeń czasowych, nie
      krytykujmy, nie oceniajmy! To forum jest dla nas po to abyśmy się wspierały
      nawzajem w naszych staraniach i tego się trzymajmy!
      wszystkim życzę powodzenia!
      • femalespirit Re: znowu klapa:(((((( 05.04.04, 18:23
        O walce o dziecko, to Ty jeszcze bardzo malo wiesz, Siorb i nie zycze Ci, bys
        sie dowiedziala. Szkoda, ze tutaj coraz wiecej pogaduszek krotko starajacych
        sie, a na merytoryczne pytania wlasciwie nie ma odpowiedzi. To bylo kiedys
        fajne miejsce, a teraz powinno zmienic nazwe na Starania a nie Nieplodnosc.
        • Gość: agakra Re: znowu klapa:(((((( IP: *.chello.pl 05.04.04, 18:54
          myślę, że trochę przesadzasz
          wszystkie tutaj staramy się i leczymy na Niepłodność
          i wszystkie nas boli, że mamy problem z zajściem w ciąże niezaleznie od tego
          ile lat się staramy.
          A leczenie niepłodności prowadzi do starania się o dzidziusia.
    • siorb Re: znowu klapa:(((((( 05.04.04, 20:18
      Rozumiem fema, że jesteś bardziej doświadczona "w walce o dziecko", tylko
      wypada ci współczuć. Ale dlaczego zakładasz, że jestem osobą mniej doświadczoną
      przez los, a przez to nie wartą podzielenia się przemyśleniami? Zdziwiłabyś
      się, gdybyś mnie znała. Nie będę się licytować, która ma lepiej, a która
      gorzej. Wszystkim z Was jednakowo życzę upragnionego dziecka, a sobie więcej
      cierpliwości i ..cóż - spokoju przy czytaniu następnych postów.smile))Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka