Dodaj do ulubionych

Pat&Rub w Sephorze

10.12.12, 12:12
Czy mają kosmetyki Pat&Rub w jakichś świątecznych zestawach ?
Obserwuj wątek
    • kropkaa Re: Pat&Rub w Sephorze 10.12.12, 12:40
      Nie wiem, ale sprawdź Merlin:
      merlin.pl/PAT-RUB-by-Kinga-Rusin-Zestaw-Zregeneruj-Cale-Cialo-odmladzajaca-Zurawina_PAT-RUB-by/hb/product/219,970578.html
      • corrina_f1 Re: Pat&Rub w Sephorze 10.12.12, 12:50
        Dzięki, widziałam na merlinie, ale aby była darmowa dostawa, musi być powyżej 119 zł a zestaw który mnie ewentualnie interesuje, kosztuje 100.
        Do Sephory mam 20% na zestawy poza tym.
        • kropkaa Re: Pat&Rub w Sephorze 10.12.12, 12:55
          A, zakładałam, że sama odbierzesz.
          • corrina_f1 Re: Pat&Rub w Sephorze 10.12.12, 13:02
            Ja niestety tak zalatana w najbliższym czasie i uwalona z róznych powodów, że odbior osobisty nie wchodzi w grę. Albo wysyłka do pracy (więc najlepiej bez kosztów), albo coś stricte po drodze do domu (Sephorę akurat mam na trasie).
    • godzilia Re: Pat&Rub w Sephorze 11.12.12, 22:59
      corrina_f1 napisała:

> Czy mają kosmetyki Pat&Rub w jakichś świątecznych zestawach ?

widziałam zestaw żurawinowy i Home Spa w kosmetyczce. Było masło + piling + krem do rąk. Ale nie kupiłam, w necie jednak taniej i większy wybór zestawów
      • corrina_f1 Re: Pat&Rub w Sephorze 12.12.12, 09:32
        A ja się zgapiłam oczywiście bo na merlinie za 100 zł był zestaw żurawinowy, stwierdziłam że nie będe na siłę dokładać czegoś za 50 zł byle tylko mieć darmową wysyłke. Na następny dzień, kiedy zadzwoniłam do kilku Sephor i dowiedziałam się że nie mieli w ogóle zestawów, stwierdziłam że jedna kupię ten na merlinie. No i oczywiście klapa - zestaw się wyprzedał sad
        • godzilia Re: Pat&Rub w Sephorze 12.12.12, 13:44
          dziś w sklepie firmowym jest promocja -36% na wybrane produkty

corrina_f1 napisała:

> A ja się zgapiłam oczywiście bo na merlinie za 100 zł był zestaw żurawinowy, st
          > wierdziłam że nie będe na siłę dokładać czegoś za 50 zł byle tylko mieć darmową
          > wysyłke. Na następny dzień, kiedy zadzwoniłam do kilku Sephor i dowiedziałam s
          > ię że nie mieli w ogóle zestawów, stwierdziłam że jedna kupię ten na merlinie.
          > No i oczywiście klapa - zestaw się wyprzedał sad
          • godzilia Re: Pat&Rub w Sephorze 12.12.12, 13:50
            ale w merlinie jest teraz darmowa przesyłka i promocji zurawina. Moze zajrzyj jeszcze raz, trzeba wejśc na ich centrum prezentowe
            • corrina_f1 Re: Pat&Rub w Sephorze 12.12.12, 15:12
              Tamten był za równo stówę i byl nie z cukrowym peelingiem tylko z żelem (płynem?) do kąpieli + krem do rak i stóp.
              A darmowa przesyłka owszem, ale za minimum 129 (i tak spadli ze 149) zł. Nie czytacie tych wszystkich gwiazdek ? smile
              • godzilia Re: Pat&Rub w Sephorze 12.12.12, 22:36
                czytam czytam i dlatego kupuję w sieci i zawsze dobieram do bezpłatnej wysyłki... no chyba że akurat zawezmę się i sama odbiorę...
          • corrina_f1 Re: Pat&Rub w Sephorze 12.12.12, 15:25
            godzilia napisała:

> dziś w sklepie firmowym jest promocja -36% na wybrane produkty
            >

Wiem, widziałam, ten "mój" drożej niż jeszcze wczoraj na merlinie + jeszcze koszt wysyłki 17 zł
            www.patandrub.pl/sklep/p-104-zurawinowo---cytrynowe-mycie-i-nawilzanie/
            Teraz do 18 grudnia w Sephorze jest 20% na wszystko, czuję że skończy się na zakupie osobnych produktów, pewnie i tak przepłacę, pakowanie sephorowe ale cóż, kto nie jest sprytny w świątecznych zakupach ten traci....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka