Dodaj do ulubionych

3,5 latek co kupić

13.12.12, 20:29
Pod choinkę coś potrzebuje, brakuje mi pomysłu. Od Mikołaja dostał duży żuraw/dźwig był zachwycony.... Jeden dzień. Nie mam pomysłu na tego chłopaka, niczym się dłużej nie pobawi, nic go dłużej nie zainteresuje (nie wiem co to za egzemplarz mi sie się tongue_out )
Obserwuj wątek
    • beatrycz7 Re: 3,5 latek co kupić 13.12.12, 20:45
      u nas dostanie z tomici metro, uwielbia kolejka sie bawic. Na topie teraz u naszego 3,5 latka jest lego city
    • gwen_s Re: 3,5 latek co kupić 13.12.12, 20:46
      to może nie warto iść w kierunku zabawek skoro się nie bawi? znam taki jeden egzemplarz smile cieszy się z ciuchów, butów, dodatków z ulubionym bohaterem (bielizna, kubeczki, naczynia itp)
      Może jakieś gry planszowe czy smart games?
      Mój młody kiedyś dostał książkę z naklejkami chyba 1000szt. starczyło na bardzo długo i na długo też zajmowało smile
      • ana.bella87 Re: 3,5 latek co kupić 13.12.12, 20:53
        Co to za książeczka? big_grin ciuchy dostanie od wujka wiec odpada. Zatrybi lego City już? Ma duplo ale żeby budował pol dnia to nie bardzo. Kolejkę też, układa ale nie chce sam, nie lubi się sam bawić. Gier nie ma żadnych wiec możemy spróbować coś, i ciastoliny nie ma, może to?
        • gwen_s Re: 3,5 latek co kupić 13.12.12, 21:00
          wiesz co one są w supermarketach, młody dostał więc nie wiem gdzie koleżanka ją kupiła, ale nawet na smyk.com są różne z naklejkami, możesz kupić jakąś inną zobaczyć czy go to interesuje, one często są tanie 5-10zł.
          Lego zatrybi, ewentualnie początkowo będziecie pomagać mu budować autka, najlepiej kupić mały zestaw w kartoniku:
          allegro.pl/lego-creative-5932-moje-pierwsze-lego-sklep-wawa-i2864986619.html
          lub coś mniejszego:
          allegro.pl/lego-creative-4636-policja-zestaw-bud-sklep-wawa-i2851844128.html
          Ten pierwszy jest o tyle fajny, że ma podkładkę i np mój mimo, że wiele nie umial zbudować na podkładce tworzył sobie domki itp.
          A gry to najlepiej najprostsze, my na początek kupiliśmy stuku-puku (młody do dziś uwielbia), guzik z pętelką (też rewelacja, początkowo sobie "szył" jak chciał potem dopiero doszedł do tego, ze są wzory), albo zwykły chińczyk jako planszówka.
          • pasja23 Re: 3,5 latek co kupić 13.12.12, 21:30
            A może jakiś strój do przebrania np.supermenn, zorro, batman...
    • karo.8 Re: 3,5 latek co kupić 13.12.12, 21:30
      mój tez nie przepada za zabawkami, wiec ja nic nie kupuje, bo i po co, bo to tradycja, ze należny coś kupić? odpuść.
      • ana.bella87 Re: 3,5 latek co kupić 13.12.12, 21:42
        niby masz racje ale młody wie, że prezenty pod choinką są i pasuje coś tam włożyć. Chociaż jak sam stwierdził "prezenty nie duże" ;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka