Dodaj do ulubionych

strony "dodomku.pl" - pomoc potrzebna

16.01.13, 19:49
Ematki drogie, moze ktoras zna ten sklep internetowy www.dodomku.pl??
Jak tam dziala sprzedaz? Bo nie wiem czy sie wlasnie nie wkopalam... sad

Dokonalam zakupow bez rejestrowania sie. Nie mialam tam tez konta wczesniej. Wszystko zamowilam ,podalam adres, nazwisko, telefon (ale nie podawalam np. adresu e-mail). kliknelam potwierdzenie, polaczylam sie szybkim transferem i dokonalam zaplaty. Na koncu wyszlo mi tylko: nr zamowienia i ze poszlo do realizacji. Teraz potwierdzenia zadnego nie mam, bo durna maila nie podalam, na stronach juz tego nie ma, bo nie mam konta i sie nie logowalam... ozostaje miec tylko nadzieje, ze to sie tak odbywa i ze towar dojdzie (a suma niemala) sad
Obserwuj wątek
    • soczek_bez_gazu Re: strony "dodomku.pl" - pomoc potrzebna 16.01.13, 19:53
      może przedzwoń?
    • mamaemmy Re: strony "dodomku.pl" - pomoc potrzebna 16.01.13, 19:57
      ale płaciłas przez PAY U ?czy jak tam sie to nazywa?
      Jesli tak,to nie masz sie co tym przejmowac-w razie czego-skladasz do nich reklamacje
      • jematkajakichmalo Re: strony "dodomku.pl" - pomoc potrzebna 16.01.13, 20:28
        Wybralam opcje zaplac przez eCard. To oznacza zaplate przez karty platnicze albo "szybki transfer" czy jak to sie zwie, wybiera sie swoj bank, loguje i placi.
        • prochottka1 Re: strony "dodomku.pl" - pomoc potrzebna 16.01.13, 20:55
          zadzwon i zapytaj czy zamöwienie doszlo prawidlowo
          bo nie masz potwierdzenia
          to dobra strona, kupowalam tam wielokrotnie,
          • jematkajakichmalo Re: strony "dodomku.pl" - pomoc potrzebna 16.01.13, 21:45
            Na szczescie zdazylam skopiowac wszystkie zamowione pozycje i mam numer zamowienia. Uspokoilas mnie i mam nadzieje, ze bedzie OK, a jutro tak czy tak dodatkowo zadzwonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka