Dodaj do ulubionych

Danchair nietypowa prośba

08.02.13, 12:02
Wiem, że to jest bardzo specyficzna prośba i jej spełnienie trochę jest kłpotliwe, ale czy ktoś z posiadaczy danchair mógłby mi przesłać mailem dokładne wymiary (wszystkie jakie się da pomierzyć) naniesione na zdjęcie tego krzesła?
Na nowe mnie nie stać, ale mam fajnego stolarza i swoje drewno dębowe, jeśli będę miała super dokładną rozpiskę, to mi takie zrobi.
Dzięki z góry
magdamoje1@wp.pl
Obserwuj wątek
    • niki36712 Re: Danchair nietypowa prośba 08.02.13, 13:24
      Dobrego masz stolarza skoro zrobi takie krzesło za mniej niż 250 zł (bo za tyle jest Danchair Natural na amazon.co.uk z darmową przesyłką do PL).
      • pasik Re: Danchair nietypowa prośba 08.02.13, 14:03
        potwierdzam,podziwiam stolarza za niewielkie pieniądze
        ostatnio obicie krzesła kosztowało mnie ok 100 a zrobienie krzesła...hoho
        • magda.tyl Re: Danchair nietypowa prośba 08.02.13, 15:33
          Zrobi za 150zł, tylko żeby miał opis...
          • anika_ml Re: Danchair nietypowa prośba 08.02.13, 21:14
            ja moge Ci pomierzyć ale dopiero w niedziele.
            Jak nie dostaniesz tych wymiarów do niedzieli, to daj znać , podbijajac watek. Obmierze co sie da.
            • magda.tyl anika 08.02.13, 21:25
              dzięki serdeczne!
              • magda.tyl up 13.02.13, 08:14
                • aga_sama Re: up 13.02.13, 10:13
                  Ja zamówiłam na amazonie, jak przyjdzie to Ci pomierzę.
                  Przypomnij mi proszę za jakiś tydzień na majla gazetowego.
                • anika_ml Re: up 13.02.13, 16:36
                  oczywscie zapomniałam, przepraszam. za duzo mam ostatnio pracy. Ide pomierzyć teraz. i wysle na podanego maila z tytułem danchair.
                  zrobimy tak: wydrukuje zaraz zdjecie, pomierze i sprobuje opisac jak na rysunku technicznym. Poprosze meza , zeby jutro zeskanowałm i jutro ci wysle.
                  pozdrawiam
              • anika_ml Re: anika 14.02.13, 10:10
                wysłałam skan zdjecia z wymiarami. Mam nadzieje, ze bedzie czytelny.pozdr
                • bogna_78 Re: anika 14.02.13, 15:21
                  czy i ja mogę "wykorzystać" w kwestii pomiarów? smile potrzebuję tylko jeden wymiar - od ziemi do góry boczków (tych "niby-podłokietników"). zastanawiam się, czy mi pod stół krzesło wejdzie, a mam dosyc masywny. byłabym wdzięczna smile
                  • aga_wer Re: anika 14.02.13, 17:24
                    Po linii prostej mierząc to jakieś 64 cm
                    • bogna_78 Re: anika 14.02.13, 19:14
                      dzięki wielkie! smile
                • ireland1 Re: anika 14.02.13, 22:06
                  czy ja też mogę ślicznie poprosić o wymiary na ireland1@gazeta.pl i jeszcze wymiar tych nóg co leżą na podłodze,bo nie wiem czy mi zawadzać nie będzie. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka