aneta347 23.02.13, 21:45 chodzi mi o coś takiego np. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka195 Re: klocki Dromader proszę o opinie 17.12.13, 13:20 Prosze napiszcie jakiej jakosci sa klocki firmy dromader i jak łaczą sie z Lego? Odpowiedz Link Zgłoś
mc30 Re: klocki Dromader proszę o opinie 17.12.13, 16:49 mamy jakieś autko i samolocik łączą się niby normalnie, ale widać, ze lekko odstają rozmiarowo ale jak na takie ceny, to można się skusić, zawsze dziecko am kolejny zestawić do poskładania a ten na obrazku wygląda nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
pasikonik10 Re: klocki Dromader proszę o opinie 17.12.13, 17:56 u mnie dzieci dostały po zestawie w ramach prezentów mikołajkowych w przedszkolu. Jakość- daleka od lego- bliska do biedronkowych ... Trudno się łączą, jeszcze gorzej je rozłączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: klocki Dromader proszę o opinie 17.12.13, 21:19 Mój syn też dostał w przedszkolu, koparkę. I byłam mile zaskoczona - jakość porównywalna do cobi a chyba sporo tańsze. Jasne, że jest różnica w porównaniu do Lego, ale tragedii nie ma. Tylko ciężko się łączą i w koparce były takie dziwne zawiasy z bolcem. A jeden ludzik był CALY żółty, wszystko w jednym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka195 Re: klocki Dromader proszę o opinie 12.04.14, 09:29 Proszę o opinie serii dla dziewczynek z Klocków Dromader? Odpowiedz Link Zgłoś