Dodaj do ulubionych

czapka z Decathlon

03.04.13, 07:16
czapka
czy ma ktoś tą czapkę? zastanawiam się czy ona jest oddychająca, tzn. czy faktycznie nadaje się na lato, na plażę. Szukałam cienkich kapelsików czy czapek właśnie z tą osłoną na kark, ale albo nie ma albo materiał tak gruby, że raczej młodemu wygodnie nie będzie, tzn. za gorąco...
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: czapka z Decathlon 03.04.13, 09:19
      ale swietne czapki tego typu ma co roku h&M. z daszkiem,osłoną, z cieniutkiej białej bawełny i białe! tylko rozmiarówka do 6 lat a i tak małe wypadają.poki dzieć mi nie wyrósl to tylko tam kupowałam i moge polecić.
      • natalek79 Re: czapka z Decathlon 03.04.13, 09:25
        o widzisz, pewnie jeszcze ich nie ma. To nic poczekam, do czerwca jeszcze chwilę. W ubiegłym roku widziałam w smyku takie kolorowe, ale młody miał fajne kapelusze cieniutkie i kark mu zasłaniały, a te w smyku i h&m źle mu leżały (ale właśnie tylko małe rozmiary widziałam, takie do 86), więc teraz patrzę już wcześniej, żeby nie biegać z językiem przed wyjazdem.
      • patatajowa Re: czapka z Decathlon 03.04.13, 09:28
        tej zalinkowanej nie widziałam ale z tych co znam i moge polecić to takie:
        www.zalando.pl/doell-czapki-kapelusze-czapki-z-daszkiem-niebieski-d2453e015-502.html
        www.zalando.pl/sterntaler-czapka-z-daszkiem-bialy-s1353e01z-002.html
        www.zalando.pl/sterntaler-czapka-z-daszkiem-niebieski-s1353e02b-503.html
        fajnie wygladaja tez te:-duzy daszek i osłonka,rozmiarówka do 55 ale nie znam: www.zalando.pl/jojo-maman-bebe-akcesoria-plazowe-niebieski-j2653e00a-503.html
        • natalek79 Re: czapka z Decathlon 03.04.13, 09:32
          dzięki, zalando wyleciało mi z głowy, a tam taki wypas w temacie smile
    • eesti_2005 Re: czapka z Decathlon 03.04.13, 10:43
      Ja ostatnio wygrzebałam taką czapkę w koszu wyprzedażowym w Tesco. Było sporo letnich czapek niemowlęcych z daszkiem i osłoną na kark. Ja naszą z rybką kupiłam za 8zł.
      • natalek79 Re: czapka z Decathlon 03.04.13, 13:45
        ale ja potrzebuję dla 3 latka czyli obwód 52...te w tesco niebieskie z rybką od dawna są wśród wyprzedażowych, kapelusze z nemo też, tylko wszystko to małe...

wróciłam z zakupów, weszłam do h&m i jeszcze nie ma, w smyku są takie ale na niemowlakach do rozmiaru 50 i nijak się to wcisnąć nie dało...
        • asiakh Re: czapka z Decathlon 03.04.13, 16:16
          Miałam taką jak zalinkowałaś (sądząc po zdjęciu) i nie wspominam jej dobrze. Syn miał jakieś 2,5 roku kiedy ją nosił ale była strasznie płytka, źle leżała na głowie, do tego sztywny daszek. Szybko się jej pozbyłam. Bardzo dobrze natomiast wspominam czapkę z Tchibo. Miękka, niebieska, dobrze przylegająca. Syn nosił ją długo. Może w tym roku też będą w ofercie.
        • eesti_2005 Re: czapka z Decathlon 03.04.13, 17:55
          Zasugerowałam się zalinkowaną czapką z Decathlona w rozmiarze 6-12m.
          Ja takie czapki kupuje zawsze na wyprzedażach, ale głównym nakryciem głowy chłopaków latem jest kapelusz Kidz Banz.
          W Tchibo się teraz pojawiły czapki, ale niemowlęce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka