Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy

04.04.13, 17:53
Polećcie proszę krem pod oczy. Na Wizażu mało jest takich, co mają dobre opinie, wybór w sklepach duży, ale trudno na coś się zdecydować.
Jestem już blisko 40-ki, więc krem na pewno powinien choć trochę działać na zmarszczki, mam wrażliwe oczy. No i cena - wolałabym nie wydawać więcej niż 100 zł.
Obserwuj wątek
    • anika_ml Re: Krem pod oczy 04.04.13, 18:16
      Uzywam Eucerin Hyaluron- filler.
      Nie wiem jakie sa o nim opinie, wybralam go swego czasu tak w "ciemno". I jestem zadowolona, uzywam druga tubke. dobrze sie wchłania, wydajny, nieźle dziala ale cudow od niego nie oczekuje wink
      • i_love_strawberry Re: Krem pod oczy 04.04.13, 18:36
        la roche posay substiane. moje niedawne odkrycie!
    • jorin Re: Krem pod oczy 04.04.13, 19:46
      Mam i polecam Bandi Exclusive, Gold Philosophy, Ultimate Eye Cream. Wydaje mi sie, ze zmniejsza cienie pod oczami i lekko wygladza. Kupiony bardzo okazyjnie w ramach promocji 1+1 (czasem sa w sklepie internetowym Bandi).
    • rozwielitka3 Re: Krem pod oczy 04.04.13, 20:10
      wiesz czemu na wizazu jest mało recenzji w ogole kremów drogeryjnych i aptecznych, bo dziewczyny same sobie robią kremy i tak zamiast placić 200zł zrobię taką ilość za 30 zł.
      Polecam zaglądnąć na strony: zróbsobiekrem.pl biochemia urody.pl, na wizażu są wątki z opiniami produktów z tych sklepów.
      Po co kupować drogi eucerin hialuron skoro mogę mogę prawie za darmo kupić kw hialuronowy w proszku i zrobić dowolne stezenie żelu, np na mzaidła.pl

• anika_ml Re: Krem pod oczy 04.04.13, 20:21
        "Po co kupować drogi eucerin hialuron skoro mogę mogę prawie za darmo kupić kw h
        > ialuronowy w proszku i zrobić dowolne stezenie żelu, np na mzaidła.pl"

bo nie kazdy ma czas i ochote bawic sie w małego chemika. Ja tam juz wole sobie przeplacic i byc niegospodarna zona smile
        • rozwielitka3 Re: Krem pod oczy 04.04.13, 20:30
          smile to się robi szybciej niż schabowy i potrzebny jest słoik, strzykawka i łyżka
          to nie bylo pewsonalnie, że MASZ tak robić, tylko, że jest taka możliwość smile
          • anika_ml Re: Krem pod oczy 04.04.13, 20:35
            Kobieto jeszcze moj maz to przeczyta i na bank bedzie mi kazał merdac mazidełka! wink
            A ja bardzo lubie moje estetyczne pudełeczka i tubeczkismile
            • rozwielitka3 Re: Krem pod oczy 04.04.13, 20:41
              jak robię COŚ-mazidło w kuchni mój M pyta: To na włosy, twarz czy będziemy to jedli"
              • anika_ml Re: Krem pod oczy 04.04.13, 20:56
                buahahahahah, to sie ubawiłam.
                Kiedys robilam odzywki na wlosy z zóltek, oliwy , vit w kroplach. Mnóstwo roboty , podziwiam smile
    • rozwielitka3 Re: Krem pod oczy 04.04.13, 20:13
      kremy pod oczy mają mniejsze steżenie substancji aktywnych aby własnie nie drażniły oczu - czyli są śłabsze. Ja pod oczy stosuję-retimax1500 (w 100% nie podrażnia oczu)za 3 zł zmieszany z żelem hialuronowym, na przemian z olejem arganowym z żelem hialuronowym.
      • magda1104 Re: Krem pod oczy 07.04.13, 15:22
        Dzięki za odzew, tymczasem zakupiłam AA Technologia wieku 40+, na razie zmarszczek nie wygładził, ale jest przyjemny wink
        Pozdrawiam!
        • kropkaa Re: Krem pod oczy 07.04.13, 18:31
          > na razie zmarszczek nie wygładził, ale jest przyjemny wink

I nie wygładzi wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka