Dodaj do ulubionych

Dafi czy Brita?

13.04.13, 13:02
mogłybyście doradzić, który lepszy, wydajniejszy, lepiej kupić mniejszy czy większy, znalazłam też aukcje z takimi promocjami :
allegro.pl/dzbanek-filtr-dafi-aldo-3-7-lt-filtr-prezent-i3137661829.html
allegro.pl/dzbanek-filtrujacy-dafi-atri-filtr-prezent-i3137661732.html
czy może jednak Brita?
Obserwuj wątek
    • amstill Re: Dafi czy Brita? 13.04.13, 14:11
      WYSZUKIWARKA!!!
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,139610940,139610940,Brita_czy_Dafi_ktory_filtr_do_wody_.html
      • asiula1306 Re: Dafi czy Brita? 13.04.13, 15:21
        czytałam i niestety nic z tego nie wynikasmile
    • afork Re: Dafi czy Brita? 13.04.13, 16:48
      wszystkie odpowiedzi masz w zalinkowanym wątku...
      czy dzbanek czy większy, sama musisz zadecydować, co TOBIE jest potrzebne. Jeśli masz dużą rodzinę i co chwila filtrowana woda jest Wam do czegoś potrzebna (picie, gotowanie), kupujesz większy. Wydajność filtrów jest taka sama, bez względu na wielkość dzbanka. Filtry są różne, ja zdecydowałam się maxtra. Takie filtry można używać zarówno w dzbankach dafi jak i britty, więc kup sobie taki, jaki Ci się bardziej podoba pod względem wielkości/wizualnym/ceny etc.
      • pulcino3 Re: Dafi czy Brita? 13.04.13, 16:57
        mam dafi, jestem bardzo zadowolona, filtry kupuję w rossmanie, carrfurze, lub online ze stronki dafi
        • women.beauty Re: Dafi czy Brita? 13.04.13, 18:33
          Wybór dzbanka to tylko jaki tobie się podoba estetycznie bo filtry można potem stosować różne ja mam akurat dafi grafitowy bo mi taki pasował do kuchni. Natomiast wielkość zależy od zapotrzebowani ja mam ten mniejszy choćby z tego względu że dzieci małe a te większe są sporo cięższe bo ma moja mama.
          • karolina.dnajska Re: Dafi czy Brita? 26.11.13, 16:39
            wielkość jest zależna od tego ile zużywasz wody, ile osob z tego korzysta itd. jak mieszkałam z koleżanką to mniejszy nam wystarczył, ale jak ilość osób nam się zwiększyła to kupiliśmy większy dzbanek. inna sprawa, że jak wiekszy dzbanek = więcej wody = mniej filtrowania = czyli wolniej się zużywają filtry smile ja bym brała większy wink btw co sądzicie o filtrach magnezowych Aquamag? Zastanawiam się czy nie zacząć ich używać. Mam niedobory magnezu i pomyslałam, że woda wzbogacona o takie gratisy to dobra rzecz wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka