blondynkapoznan 15.04.13, 19:30 jak myślicie warty zakupu? czy lepiej pucky? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma6666 Re: rowerek biegowy drewniany warto? 15.04.13, 20:08 Puky, drewniane nie mają regulacji wysokości kierownicy Odpowiedz Link Zgłoś
szafa_zebry Re: rowerek biegowy drewniany warto? 15.04.13, 20:20 My mamy drewniany Biker firmy 4BABY. Siedzisko jest regulowane, wygląd (drugi sezon mamy w użyciu) - jak nowy. Polecam. A PUKY fajny, ale strasznie drogi..... Odpowiedz Link Zgłoś
szafa_zebry Re: rowerek biegowy drewniany warto? 15.04.13, 20:22 o taki mamy zielony: allegro.pl/hit-drewniany-rowerek-biegowy-biker-2-kolory-i3150127523.html Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: rowerek biegowy drewniany warto? 15.04.13, 23:53 Warto jeśli nie planujesz odsprzedawać, bo ja zrezygnowałam z zakupu drewnianego bo bałam się ile wytrzyma - moje dzieci jeżdżą po wszystkim, po wodzie też... Odpowiedz Link Zgłoś
nahoda Tylko Puky 16.04.13, 07:18 Puky jest genialny i dla mnie nr 1 choćby ze względu na podnóżek. Jak maluch opanuje sztukę jazdy, to się naprawdę przydaje. Poza tym potem zawsze go odsprzedasz. U mnie jest w użyciu 4 rok i poza obdarciem farby w kilku miejscach nic mu nie dolega. A eksploatowany był na wszelkie możliwe sposoby. Ma regulację siodełka, nie ma blokady kierownicy, ale według mnie to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
nahoda Re: Tylko Puky 16.04.13, 07:22 Sama planuję zakup drugiego (dla bliźniaczek) i się rozglądam za używanymi na allegro, więc ze zbyciem na pewno nie będzie problemu. W okolicach 100zł sama bym używany od razu kupiła, bo wiem po swoim egzemplarzu, że te rowerki są niezniszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: rowerek biegowy drewniany warto? 16.04.13, 08:45 ten typ miały dwie moje koleżanki, obie muszą w tym roku (po jednym sezonie) kupić nowe rowerki, drewniane się połamały... ja byłam napalona na nie strasznie bo wizualnie fajne dla oka, ale darowałam sobie szkoda mi było kasy na coś co może się szybko zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: rowerek biegowy drewniany warto? 16.04.13, 10:25 W tym konkretnym rowerku te wszystkie ozdobniki a la skuter sprawiaja, ze jest na pewno ciezki, a to jak dla mnie dyskwalifikuje biegowke. Do tego brak regulacji kierownicy, skokowa regulacja siodelka, duza wrazliwosc na wilgoc. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynkapoznan Re: rowerek biegowy drewniany warto? 16.04.13, 12:04 siodełko jest regulowane.Waży 4kg nie wiem czy to dużo czy mało jak na biegówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: rowerek biegowy drewniany warto? 16.04.13, 12:32 Siodełko jest regulowane ale kierownica już nie. Chcesz żeby dziecku było niewygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: rowerek biegowy drewniany warto? 16.04.13, 13:05 Nie napisalam, ze nie jest regulowane, tylko ze regulacja jest skokowa, co oznacza, ze nie mozesz podniesc dziecku siodelka, zeby bylo na idealnej dla niego w tym momencie wysokosci, zeby bylo wygodnie i bezpiecznie - masz 2 albo 3 poziomy i to koniec regulacji. 4kg to duzo jak na biegowke. Odpowiedz Link Zgłoś
frestre Re: rowerek biegowy drewniany warto? 16.04.13, 12:49 miałam dla synka drewniany z allegro (150zł)...brałam pod uwagę WAGĘ (2,8 kg) posłużył dwa sezony, na więcej nie liczyłam byliśmy zadowoleni - synek z jazdy, ja z dźwigania (bo zdarzało się, że czasem nosić musiałam rozumiem pochwały innych wzglęcem puky - bo np hulajnogę mamy mini-micro i tylko tę bym polecała Odpowiedz Link Zgłoś