eddzik
06.06.13, 12:50
Wczoraj kupiliśmy z mężem rowery,górskie, w teren. moja córa niedługo kończy 11 miesięcy, miałam zamiar zakupić jej przedni fotelik bobike, ale mamy takie ramy, że nie ma tego jak przymocować. Więc wertuje strony internetowe, szukając fotelika na tył dla takiego malucha, najlepiej mocowanego na ramę, póki co nie mam bagażnika, z możliwością odchylenia.
Dobrze by było jakby miał pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, żeby moja chudzina nie wyskoczyła.
Niby na wszystkich fotelikach napisane ze od 9 kg, ale jak ją przymierzałam w sklepie, to wyglądała jak w wielkim fotelu, chyba bym ją przywiązać musiała, żeby nie wylatała.
I tak
ten ma pięciopunktowe pasy, ale w ogóle mi się nie podoba, ale tu nie o podobanie się rozchodzi, więc pal licho
allegro.pl/fotelik-rowerowy-na-rower-rowery-tiger-sahara-lodz-i3254461867.html
ten taka wkłądkę ma, więc może jakoś bardziej mi paskudę otuli?
allegro.pl/fotelik-rowerowy-hamax-siesta-premium-wysylka-0zl-i3272679115.html
ten taki solidny się wydaje i w wersji fioletowej idealnie kolorystycznie mi podpasuje
a ten allegro.pl/bobike-maxi-city-fotelik-rowerowy-na-tyl-roweru-i3233661426.html chyba ma taką regulacje pasów, że by najbardziej ja otulał, tylko ten na bagażnik, mieszkam w małym mieście i nie ma możliwości takiego na żywo zobaczyć.
I teraz moja prośba/pytanie. Czy ktoś miał styczność w tymi fotelikami? czy nadaja sie dla takiego malucha? a może macie jakieś inne typy i doświadczenia. Ja póki co zielona w tej sparwie jestem, będę wdzęczna za każde rady itd.