ala58 29.07.04, 19:22 Mamy,jakie odciągacze pokarmu możecie polecić? Ja zastanawiam się nad odciągaczami firmy Avent i Nuk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agunek1 Re: jaki odciągacz? 30.07.04, 14:37 Nastawiłaś się na dobre odciągacze, ale nie napisałaś dokładnie na jakie ręczne czy elektryczne. Jeśli będziesz dużo odciągała to polecam te drugie. Sama do niedawna używałam ręcznego, ale z dużo czasu to zajmowało i kupiłam bateryjno- sieciowy z Medeli - jest super. W ciągu kilku minut mam odciągniętą całą flaszkę 150 ml. Odpowiedz Link Zgłoś
ala58 Re: jaki odciągacz? 01.08.04, 11:46 Właśnie nie mogę się jeszcze zdecydować czy ręczy ,czy elektroniczny.Dobre ęczne z Aventu,czy Nuka też kosztują powyżej 100.Mam ambitne plany karmić tak długo jak się da.Ile kosztuje dobry odciągacz elektroniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: jaki odciągacz? 01.08.04, 12:19 Z medeli kosztuje ponad 300 zł. Ale możesz kupić używany, ja właśnie taki kupiłam za 120 zł i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: jaki odciągacz? 01.08.04, 18:14 sprawdź sobie na stronie www.baby.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aagochna1 Re: jaki odciągacz? 02.08.04, 10:27 Ja mam odciągacz Medeli. Można go używać jako ręcznego laktatora albo jako elektrycznego. Żeby zrobić z niego elektryczny musisz mieć silnik, który można wypożyczyć. W Łodzi dzień kosztuje 2zł, natomiast sam odciągacz 75zł. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatorstwo Re: jaki odciągacz? 04.08.04, 10:02 Ja tez miałam ręczny Avent i byłam bardzo zadowolona. A wczesniej miałam chicco i był tak beznadziejny, ze jak sie na niego wściekłam to nim rzuciłam o podłoge...no i wtedy dopeiro był beznadziejny...bo sie połamał. Kumpela tez miała chicco i miała ten sam problem co ja. A awent był prosty i niezawodny Odpowiedz Link Zgłoś
dorata Re: jaki odciągacz? 04.08.04, 11:42 Też jestem zainteresowana tym tematem. Zastanawiałam się nad odciągaczem z canpolu. Czy któraś mama ma taki? I co może na jego temat powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś