kinia117 25.06.13, 15:48 czy wiecie gdzie dostane? obdzwoniłam kilka sklepow i brak. albo moze zakladajac watek sprawie ze sie szybko dowiem jak sie dostawy do aptek i sklepow wznowią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: mugga deet spray 25.06.13, 16:31 Kupiłam na Allegro, błyskawicznie wysłane. Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: mugga deet spray 25.06.13, 16:51 W W-wie w Hali Człuchowskiej na parterze przy drogerii jest takie stoisko z artykułami dla wędkarzy- tam kupiłam w zeszłym tygodniu za 25 zł Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: mugga deet spray 25.06.13, 18:16 słyszałam że to baaardzo mocny środek. czy nie wiecie przypadkiem, czy ja matka karmiąca 4-ro miesięcznego syna mogę sie nim pryskać? czy wnika on bardzo głeboko? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tyma Re: mugga deet spray 26.06.13, 09:32 to zależy która mugga i do czego porównać, przykładowo podstawowa mugga w spreju ma 9,4% DEET, OFF zwykły ma 15% a OFF ACTIVE 30% Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 A w jakim mieście ? 25.06.13, 18:52 Namierzyłam u mnie w aptece (Warszawa). Jak ktoś będzie zainteresowany to podam dokładniej Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: A w jakim mieście ? 26.06.13, 00:11 Szukam w warszawie lub z szybka przesyłka. Także możesz podać aptekę Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: A w jakim mieście ? 26.06.13, 08:16 Apteka na Tarchominie, więc pewnie średnio Ci po drodze Znalazłam w jeszcze jednym sklepie: www.skleperpol.pl/pl/searchquery/mugga/1/phot/5?url=mugga Mugga jest w dwóch stężeniach DEET. Nie wiem, który preparat jest w w/w aptece, bo Pani nie potrafiła mi powiedzieć ile jest DEET-u (ale podejrzewam, że to słabsze). Swoją drogą, w tej podstawowej wersji jest 9,4 DEET, a np. w takim Brosie dostępnym w każdym hipermarkecie jest 12%... Kolega polecał mi Repel www.skleperpol.pl/pl/searchquery/repel/1/phot/5?url=repel wypróbowany na komarach w Finlandii, przy których nasze krajowe komary, to podobno mały pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
mamapitunia Re: A w jakim mieście ? 26.06.13, 09:55 Możesz podać w której dokładnie aptece na Tarchominie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: A w jakim mieście ? 26.06.13, 12:16 Apteka Cosmedica przy Tesco. Ten zalinkowany wyżej sklep też jest blisko, bo na Kowalczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: A w jakim mieście ? 26.06.13, 13:19 o co chodzi z tym deet? to jest jakiś szkodliwy składnik? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: A w jakim mieście ? 26.06.13, 13:27 Tak może być szkodliwy ale też im większa jego zawartość tym lepsza ochrona przed komarami...coś za coś...Moja córka zareagowała na deet bardzo niefajnie, syn młodszy nie miał żadnej reakcji... wakacjezdzieciakiem.pl/wujek-dobrarada/komary.html Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: A w jakim mieście ? 26.06.13, 23:07 Kupiłam na tarchominie. Miałam po drodze. Dzięki za info. Nie wyprobowalam jeszcze ale słyszałam tyle dobrych opinii ze mam nadzieje ze zadziala Odpowiedz Link Zgłoś
gosia8619 Re: A w jakim mieście ? 17.07.13, 08:40 Z jaka zawartoscia deet? Ja w tamtym roku na allegro kupilam (50% deet) teraz niestety szukam od kilku miesiecy i nic Odpowiedz Link Zgłoś
lucy2011 Re: mugga deet spray 16.11.13, 11:08 Ja kupowałam w sklepie Best Hunters . Ja akurat kupowałam stacjonarnie na Jutrzenki. Co do zawartości Deet to wydaje mi się, że ten roll-on ma większą zawartość Deet i to nawet chyba 2-krotnie większą od spray-u. Odpowiedz Link Zgłoś