Dodaj do ulubionych

Tablet z biedronki?

11.07.13, 14:55
witam chce kupic dzieciom tablet ktory by sluzyl glownie do ogladania bajek w podrozy, czy ma ktos z biedronki lub z innych marketow, czy warto kupic jesli tak to jakie modele? Nie jest to pilne wiec spokojnie do kolejnej oferty w biedronce moge poczekac, dzieki
Obserwuj wątek
    • rybalon1 Re: Tablet z biedronki? 11.07.13, 15:00
      mam od świąt BN tablet 7 cali z biedronki Mytab - polecam codziennie intensywnie używany przez mojego 9 latka wszystko gra i buczy smile nie mam zastrzeżeń , z tej serii mieli 7 i 10 calowe
      • mamusia_oliwki Re: Tablet z biedronki? 11.07.13, 18:15
        Również posiadamy MyTab z Biedronki, używany intensywnie przez 4-ro i 9-ciolatkę, wszystko w najlepszym porządku.
        Ja polecam
    • falcon_eye Re: Tablet z biedronki? 11.07.13, 20:25
      Mój młody ma GoClever 10" z Biedronki i na jego potrzeby jest super. Bajki z karty pamięci i gry dla dzieci działają bez zarzutu, bateria wytrzymuje kilka godzin ciągłej pracy. Obudowa pancerna, ekran ma fabrycznie folię ochronną.
      Z wad - bardzo słabe wifi a system czasami zawiesza się.
    • syka7 Re: Tablet z biedronki? 11.07.13, 21:59
      Mamy Tablet 10 MyTab z biedronki zakupiony w październiku 2012 wszystko chodzi, wi-fi odbiera dobrze, gry się nie zawieszają.Nie ściągałam bajek. Wytrzymuje do 4,5h.W ciągłym użytku ale dokupiłam folie ochronna na przód i etui.
      Ja poleca, z czystym sumieniem.
      • kasiamasna Re: Tablet z biedronki? 12.07.13, 08:46
        dzieki za odzew, jedno pytanko mozna do niego dokupic uchwyt do mocowania w samochodzie? jesli tak to jaki np bedzie pasowal?
        • mozynka Re: Tablet z biedronki? 12.07.13, 11:10
          a czy teraz jest on w sprzedaży? jeśli tak to po ile?
          • kasiamasna Re: Tablet z biedronki? 12.07.13, 11:50
            nie jest teraz w sprzedaży, ale cyklicznie co jakis czas sie pojawia
            • syka7 Re: Tablet z biedronki? 12.07.13, 16:40
              Ja widziałam w mojej biedronie 7, z tydzien temu,
              nie wiem czy został z poprzedniego rzutu czy nowy był
              • niki36712 Re: Tablet z biedronki? 13.07.13, 14:08
                Potwierdzam, tablet 7 również w moim mieście w Biedronce jest (chyba coś ok 400 zł).
                • kasiamasna Re: Tablet z biedronki? 13.07.13, 20:18
                  400 zł, mi sie wydawalo ze w gazetce to okolo 300zł kosztowal?
    • kasiamasna Re: Tablet z biedronki? 13.07.13, 20:17
      ten tablet smily -fajny ale on jest raczej do zabawy nauki a mi chodzi glownie o ogladanie bajek w podrozy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka