fantomka44 21.07.13, 23:26 Który typ leżaka będzie najwygodniejszy, poniżej przykładowe trzy typy: Tradycyjny Grawitacyjny Trzypozycyjny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: Leżak plażowy 21.07.13, 23:34 Kupiłam w tym tygodniu taki jak ten drugi w selgrosie na wyprzedaży za 60 zł i jest ok, fajnie się w nim poleguje i nogi są podparte (choć jestem w 9 mies. ciąży, więc nie wiem czy jestem obiektywna ). Ten ostatni to bardziej z fotelem niz leżakiem mi się kojarzy, choć rozkłada się zupełnie do poziomu, jeśli to Ci się przyda. Ten pierwszy to taki tradycyjny, moim zdaniem mniej wygodny, raczej się w nim siedzi a nie leży. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Leżak plażowy 22.07.13, 20:25 Grawitacyjny, a w ostateczności trzypozycyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
kabutka Re: Leżak plażowy 22.07.13, 23:03 Na plażę odradzam grawitacyjny - kiepsko się go składa i źle nosi - nie blokuje się (rusza się cały i mozna sobie palce przyciąć ) i po złożeniu nadal jest ogromny - co innego do ogrodu, bo jak dla mnie, wypoczywa się na nim rewelacyjnie. Jeżeli masz go nosic, bierz trzeci, na płasko rozkładany - możesz opalić plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Leżak plażowy 23.05.14, 18:15 Mnie się marzy ten na kółkach z Lidla, ale nie wiem kiedy rzucą i czy uda mi się dorwać Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Leżak plażowy 24.05.14, 12:34 na plażę...no niestety...tradycyjny (bywają aluminiowe, leciuteńkie, nieskładane do torby) piękny nie jest...choć ten linkowany bardzo nie w moim typie warto poszperać na www - jakaś firma częstochowska je produkuje spory wybór bywa w miasteczkach nadmorskich - lepsza kolorystyka ten drugi nie bardzo trzeci wielki i niekomfortowy w transporcie tradycyjny jest wygodny! i ma zaletę - praktyczny w kontroli nad potomstwem fajne są z Lafumy - kilka wersji...ale cena powalająca (na Merlinie wyprzedaż, ale nadal b.drogo) ja mam tradycyjne plus jakieś kosmiczne z Lidla (niestety są za niskie i głowa nie opiera się)...na balkon mam podobny do trzeciego (nigdy na plażę go nie wezmę + namiot + parawan +mata +ręczniki) jesienią na Paybacku były podobne do Lafumy (czarne, aluminium/lekkie, z siatki, kilka pozycji oparcia)....mam jeden...zobaczymy niestety producent nieznany Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Leżak plażowy 24.05.14, 20:32 Jeśli będzie noszony na plażęto wybierz najlżejszy - zalinkowany 2 i 3 sa ciężkie i niewygodne do noszenia. 1 będzie najlżejszy. Miałam wszystki 3., ale wszystkie yżywane wyłącznie na tarasie. Na plażę mam leżak na kółkach - najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Leżak plażowy 25.05.14, 08:57 Ja szukam jakiegoś na kółkach ale ideałem byłoby gdyby kolka sie wypinaly jak w wózku dziecięcym. Ułatwiłoby to transport samochodem. Widzalyscie mize takie? No nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Leżak plażowy 25.05.14, 09:59 Mam taki z odczepianymi kółkami. Kupowałam we Włoszech kilka lat temu. W Polsce jeszcze nie spotkałam, ale może już gdzieś są. Odpowiedz Link Zgłoś