Dodaj do ulubionych

Leżak plażowy

21.07.13, 23:26
Który typ leżaka będzie najwygodniejszy, poniżej przykładowe trzy typy:

Tradycyjny

Grawitacyjny

Trzypozycyjny
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Leżak plażowy 21.07.13, 23:34
      Kupiłam w tym tygodniu taki jak ten drugi w selgrosie na wyprzedaży za 60 zł i jest ok, fajnie się w nim poleguje i nogi są podparte (choć jestem w 9 mies. ciąży, więc nie wiem czy jestem obiektywna wink).
      Ten ostatni to bardziej z fotelem niz leżakiem mi się kojarzy, choć rozkłada się zupełnie do poziomu, jeśli to Ci się przyda.
      Ten pierwszy to taki tradycyjny, moim zdaniem mniej wygodny, raczej się w nim siedzi a nie leży.
    • malgosiek2 Re: Leżak plażowy 22.07.13, 20:25
      Grawitacyjny, a w ostateczności trzypozycyjny.
    • kabutka Re: Leżak plażowy 22.07.13, 23:03
      Na plażę odradzam grawitacyjny - kiepsko się go składa i źle nosi - nie blokuje się (rusza się cały i mozna sobie palce przyciąć smile ) i po złożeniu nadal jest ogromny - co innego do ogrodu, bo jak dla mnie, wypoczywa się na nim rewelacyjnie.

Jeżeli masz go nosic, bierz trzeci, na płasko rozkładany - możesz opalić plecy.
    • kroliczyca80 Re: Leżak plażowy 23.05.14, 18:15
      Mnie się marzy ten na kółkach z Lidla, ale nie wiem kiedy rzucą i czy uda mi się dorwaćsmile
      • nataliaszczecin Re: Leżak plażowy 25.05.14, 23:01
        A nie bylo juz ich w Lidlu???
    • kroliczyca80 Re: Leżak plażowy 23.05.14, 21:18
      Hihi leżak za 800 zl big_grin
      • krasulas Re: Leżak plażowy 24.05.14, 12:34
        na plażę...no niestety...tradycyjny (bywają aluminiowe, leciuteńkie, nieskładane do torby)
        piękny nie jest...choć ten linkowany bardzo nie w moim typie
        warto poszperać na www - jakaś firma częstochowska je produkuje
        spory wybór bywa w miasteczkach nadmorskich - lepsza kolorystyka
        ten drugi nie bardzo
        trzeci wielki i niekomfortowy w transporcie
        tradycyjny jest wygodny!
        i ma zaletę - praktyczny w kontroli nad potomstwem
        fajne są z Lafumy - kilka wersji...ale cena powalająca (na Merlinie wyprzedaż, ale nadal b.drogo)
        ja mam tradycyjne plus jakieś kosmiczne z Lidla (niestety są za niskie i głowa nie opiera się)...na balkon mam podobny do trzeciego (nigdy na plażę go nie wezmę + namiot + parawan +mata +ręczniki)
        jesienią na Paybacku były podobne do Lafumy (czarne, aluminium/lekkie, z siatki, kilka pozycji oparcia)....mam jeden...zobaczymy
        niestety producent nieznany
        • kinder0610 Re: Leżak plażowy 24.05.14, 20:32
          Jeśli będzie noszony na plażęto wybierz najlżejszy - zalinkowany 2 i 3 sa ciężkie i niewygodne do noszenia. 1 będzie najlżejszy. Miałam wszystki 3., ale wszystkie yżywane wyłącznie na tarasie. Na plażę mam leżak na kółkach - najlepszy.
          • opium74 Re: Leżak plażowy 25.05.14, 08:57
            Ja szukam jakiegoś na kółkach ale ideałem byłoby gdyby kolka sie wypinaly jak w wózku dziecięcym. Ułatwiłoby to transport samochodem.
            Widzalyscie mize takie? No nie mogę znaleźć.
            • kinder0610 Re: Leżak plażowy 25.05.14, 09:59
              Mam taki z odczepianymi kółkami. Kupowałam we Włoszech kilka lat temu. W Polsce jeszcze nie spotkałam, ale może już gdzieś są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka