09.08.13, 17:53
Dziewczyny jak z rozmiarówką butów geox, czy są równe z ecco? Córka nosi teraz sandały ecco roz31 a chce kupić jej baleriny i sportowe geox na jesień.Przymierzyć nie możemy bo kupuje przez net. I jak z jakością geox? Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • koralik12 Re: Ecco=geox 10.08.13, 07:59
      Tak, rozmiary jak w ecco, nie widziałam nigdy różnicy. Buty jakościowo w porządku, ale podeszwa często jest mało elastyczna i ogólnie duzo modeli jest bardzo twardych, moje dzieci wolą ecco i mrugała.

https://dl5.glitter-graphics.net/pub/1678/1678485lypv1ewxry.gif
    • ciekawostka81 Re: Ecco=geox 10.08.13, 09:08
      moim zdaniem w sandałkach geox podeszwa lepiej pracuje niż w ecco, różnicy w rozmiarze nie widzę, mam sandałki z ecco 23 i sandałki z geox 23 i mają takie same wymiary/ obie firmy warte polecenia, ja poluję na wyprzedażach i co aktualnie jest w lepszej cenie to kupuję.
    • 09.10.2001m Re: Ecco=geox 10.08.13, 17:55
      w ubiegłym roku nacięłam się trochę na geoxach - właśnie ze względu na rozmiar... moim zdaniem geox ma zaniżoną rozmiarówkę w stosunku do ecco (czyli ecco są większe);
      rozmiarami sandałów nie radzę się sugerować - obecnie córka ma sandały ecco 30, geox 29 (robią się ciasne), a buty zakryte nosi w rozmiarze 28,5 - 29;
      dla mnie geoxy są cięższe i mnej elastyczne
      • car.in Re: Ecco=geox 10.08.13, 22:00
        Według mnie również geoxy wypadają mniejsze niż ecco. Duża część sandałek na zewnątrz niestety nie jest skórzana. Nam się kiedyś kozkleiły czubki. Wolę jednak ecco.
        • annneczka Re: Ecco=geox 10.08.13, 22:23
          moje doświadczenie też pokazuje, że geoxy są mniejsze smile
          Na syna - ecco w rozmiarze 22 dobre, a z geoxów już 23 musiały być..
          Córka nosi większość obuwia 28, a sandałki z geoxów 29..
    • edik77 Re: Ecco=geox 11.08.13, 08:55
      Zgadzam się z poprzedniczkami, że geox wypadają mniejsze. Czy mniej elastyczne, nie wiem, nie mam zastrzeżeń do tych, które mieliśmy. Poza tym mają zazwyczaj ciekawsze wzory obuwia sportowego dla dzieci niż ecco i bardziej atrakcyjne ceny na wyprzedażach smile.

Najbardziej lubię jednak primigi wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka