09.08.13, 22:24
Gdzie znajde w dobrej cenie croscy dla chlopca rozm. 37???
Moze ktos niedawno kupowal i poratuje miejsciem.
Znalazłam jedynie to:
schaffashoes.pl/product/38301_crocs-crocband-black.html
+ przesyłka czyli jakieś 116zł z odbiorem w Paczkomacie (nie za bardzo mi po drodze ale trudno się mówi).
Znajdę gdzieś taniej?
Może opłaca na Amazonie czy gdzieś?
Nie wyobrażam sobie wydać na nie więcej niż 100zl choć są fajne, ale to nadal plastik... wink

Obserwuj wątek
    • mamama56 Re: Crocsy 10.08.13, 09:35
      Ponawiam pytanie bo muszę jak najszybciej je kupić.
      Poprzednie już są za małe.
      Przejrzałam strony crocs.pl i ceny okropne, na amazonie tez bez rewelacji w tym rozmiarze, z przesylka wychodzi podobnie czyli w granicach 100-110zl.
      Czyli za ten rozmiar to normalna cena?
    • amalota Re: Crocsy 10.08.13, 09:51
      Jest jakiś groupon na crocsy, ale czy to wychodzi taniej, to musisz sama sprawdzic, bo ja już na nie nie patrzę - obkupiłam się na crocs.pl. Wyszły mi dziewczęce po ok. 30zł, a chłopięce po ok. 50żł.

groupon na crocsy
    • mamama56 Re: Crocsy 10.08.13, 10:37
      Przejrzałam crocs.pl - faktycznie ze znizką za newsletter (-20%) wchodzącą na promocję można kupić i za 30-40zł ale małe rozmiary, no może 34 jeszcze coś się znajdzie.
      Ale ja potrzebuję 37 a tego już nie zaliczają do dziecięcych.

Dzięki za groupon, byłoby opłacalne gdyby mozna było połączyć 2 groupony. Niestety tak nie jest i w tym wypadku nie jest to kompletnie opłacalne. Bo wyjściowo buty są dość drogie i ta zniżka tak średnio osłabia cenę.

Chyba muszę się pogodzić, że bez szczególnego trafa poniżej 100zł nie zejdę. Pewnie można trafić jak się akurat tego nie potrzebuję wink
      • pablisia Re: Crocsy 10.08.13, 13:31
        "Ulubiony sprzedawca" z Allegro znany na forum sprzedawał w cenie 99 zł, dostawa do paczkomatów gratis. Aukcje były kilka dni, zakończyły się wczoraj w godzinach rannych. Z tego co obserwowałam miał sporo par, raczej wszystkiego nie sprzedał, może jeszcze wystawi.
    • mamama56 Re: Crocsy 10.08.13, 14:37
      Znalazłam je w zakończonych ale niestety teraz ma je już w mało przyjaznej cenie.
      Napisałam do nich ale jak zwykle lakonicznie odpisali mi, że takich już nie mają wink
      Trudno 17zł przepłacę za gapiostwo, choć wole ulubionego sprzedawcę niż Schaffę...

Jak do wieczora nic innego nie znajdę to chyba muszę zaryzykować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka