Dodaj do ulubionych

Tesco Angry Birds

12.08.13, 17:50
Witam,
mam pytanie do dziewczyn ze śląska- Katowice, Chorzów i sąsiednie czy u Was w tesco są jeszcze do odebrania te pluszaki za znaczki.
Mam w domu wielkiego- fana gry i pieć zapełnionych kart a wszystkie odwiedzone u mnie sklepy mają puste kosze, zero maskotek.
Kto poratuje?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ula_19 Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 18:18
      Gliwice - to samo, brak. Akcja trwa do października, więc na pewno będą..
      • green_agula Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 18:54
        tak trzeba dopłacic 22zł ale w porównaiu do normalnych cen to okazja wink

w Katowicach maja rzucic 18.08- tylko jestem ciekawa czy coś zostanie jak po nie dotrę a nie mam ochoty tam warować pod sklepem big_grin
    • kornnella Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 18:18
      A przypadkiem nie trzeba za pluszaczka zapłacić dodatkowo kilkanaście zł?
      Fajnie, ze dopiero miałam w planach wybrać się po zakupy i kupony smile
      • patatajowa Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 18:29
        trzeba,nawet wiecej bo 22 zł do 10 znaczków tesco card lub 15 znaczków bez karty.
        • miwusia1977 Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 19:03
          w sobote w Tarnowskich Gorach byly
    • natbar Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 20:13
      Male tesco katowice piotrowice , w sobote bylo duzo
      • green_agula Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 20:18
        sprawdzone, dziś nie ma nic wink
        • alexalexa Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 20:41
          w rudzie też pusto, ale kasjerka mówiła, że dowieźć mają
          • alizel Re: Tesco Angry Birds 12.08.13, 20:56
            W małym tesco w Rudzie Śląskiej Goduli przedwczoraj były
            • agus8 Re: a warszawa ktos cos wie? 13.08.13, 12:38
              w Warszawie na Targówku nie ma sad
              • mamawaw Re: a warszawa ktos cos wie? 13.08.13, 12:51
                w małym Tesco na Kondratowicza Targówek bylo ich sporo jeszcze w pt. ubiegłego tygodnia
    • marika012 Re: Tesco Angry Birds 13.08.13, 13:26
      A u mnie na prowincji jest ich od groma i niespecjalnie widzę zainteresowanie. Ją sama też nie zbieram znaczków.
      • gie-oska82 Re: Tesco Angry Birds-Wroclaw? 13.08.13, 13:46
        A czy ktos widzial we Wroclawskich tesco czy sa?oprocz bielan bo tam je wymotlo i dopiero 18.08 moze beda...oczywiscie na allegro jest ich od groma teraz..
    • calineczka793 Bielsko-Biała 13.08.13, 14:06
      W sobotę w Tesco Extra nie było, dzisiaj było kilka szt. zielonych.
    • green_agula Re: Tesco Angry Birds 13.08.13, 15:02
      melduje że znalazłam białą bombę i świńkę w hełmie w Tesco w Siemianowicach a w SCC rzucili dziś ale tylko króla świńkę wink

widziałam dziś na tablicy pl sprzedają nawet kupony z naklejkami big_grin big_grin

mam jeszcze kupony na 2 szt moze sie uda cos jeszcze złowić wink
      • gosiapal Re: Tesco Angry Birds 13.08.13, 22:15
        Pierwsze dwie sztuki mąż kupił w Wawie za naklejki przy okazji zakupu książek.
        Tydzień temu w niedzielę robiłam zakupy na pokarpaciu i przy płaceniu poprosiłam kasjera o naklejki. Patrze, ze coś ilość zbyt duża a pan na to, że nikt się tym nie interesuje więc jak chcę to mogę brać nawet wszystkie ptaszyska. Więc dokupiłam brakujące 5 sztuk a kasjer powiedział, ze sam powkleja znaczki na kartę(oczywiście nie zrobiłam zakupów za tak wysoką kwotę). Podejrzewam, ze tam pluszaki nadal są dostępne. Tylko nie sądzę, ze ktoś się tam po ptaki wybierze smile
        • she1982 Re: Tesco Angry Birds 14.08.13, 07:26
          czy ktoś wie jak wygląda sytuacja w Tesco na Górczewskiej w Warszawie?
          • cookie213 Re: Tesco Angry Birds 15.08.13, 13:14
            Ja wasze dzieciaki tak lubią angry birds to w [url=http://www.toysheaven.pl/szukaj.php?section_id=-1&cat_id=-1&type_id=-1&filter_set_id=1&f_v[1]=angry+birds&page=1&page=0] internetowym sklepie z zabawkami [/url] Toysheaven można kupić sporo zabawek z szalonymi ptakami.
    • marew86 Re: Tesco Angry Birds 11.09.13, 21:53
      Hej mam do odsprzedania dwa ptaszki z tesco jeszcze z metkami, za taka sama cene jak w tesco 22 zl + kupon ze znaczkami lub na wymiane. Mam praszka zielonego z duzym dziobem i niebieskiego. Jesli chodzi o wymiane szukam ptaszka czerwonego, zoltego lub bialego, jestem z Tarnowskich Gory. Moj e mail marew86@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka