marzec76 14.08.13, 11:25 Co sądzicie o plecakach z tej firmy? Myślę o zakupie tzw. miejskiego plecaka dla syna do szkoły. Czy są solidnie wykonane? Chciałabym, żeby wystarczył chociaż na rok. Syn chodzi do gimnazjum, ma dosyć ciężkie książki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaneta32 Re: Plecaki 4F 14.08.13, 15:38 jakos super do tego dwa lata gwarancji kupiłam synowi jak szedł do czwartej kl teraz idzie do pierwszej gimnazjum i dalej go dostanie poniewaz wyglada po wypraniu dalej jak nowy wiec jak moim zdaniem całkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: Plecaki 4F 15.08.13, 07:23 my również teraz kupiliśmy, ale do III klasy. poszperałam w necie, popytałam znajomych (bo w ogóle nie znałam tej firmy) i znalazłam dobre opinie. Poza tym, otwierał się u nas sklep, na cały towar obowiązywał rabat 30% więc stwierdziłam, że plecak za 63 zł niech chociaż na rok starczy, nie będzie szkoda wywalić, jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
mamama56 Re: Plecaki 4F 08.09.13, 08:49 A wrzucicie zdjecie modelu jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś