Dodaj do ulubionych

Amazon a slight problem with your order

22.08.13, 15:51
Włożyłam do koszyka na amazonie 4 rzeczy: pościel, lalkę, kocyk i zasłonki. 2 z tych rzeczy nie mogą być wysłane sad (We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below).
Podpowiedzcie czy coś da się z tym zrobić?
Obserwuj wątek
    • dwellajna Re: Amazon a slight problem with your order 22.08.13, 16:11
      nie, nie mozna, wybralas rzeczy od innych sprzedawcow, ktorzy nie wysylaja do pl
      jak w kazdym watku o amazonie, do znudzenia-byc miec pewnosc, ze wysla, sprzedwca musi byc amazon, by byla free przesylka - elligible for free ss delivery
      • kasiadove Re: Amazon a slight problem with your order 22.08.13, 16:14
        Ehh no właśnie znalazłam takich co wysyłają do PL, ale zakupy mi się rozbiły na 3 zamówienia i wszędzie płatne przesyłki sad
        Dzięki
        • dwellajna Re: Amazon a slight problem with your order 22.08.13, 16:46
          kasiadove napisała:

> Ehh no właśnie znalazłam takich co wysyłają do PL, ale zakupy mi się rozbiły na
          > 3 zamówienia i wszędzie płatne przesyłki sad

ale tak na logike - skoro kupilas u 3 roznych sprzedawcow, to na jakiej zasadzie mialoby byc to jedno zamowienie? dlaczego mieliby wyslac za darmo lub pobrac oplate raz, skoro kazdy wysylka oddzielnie, z roznych czesci UK?
          • kasiadove Re: Amazon a slight problem with your order 22.08.13, 20:21
            Tak, rozumiem, nie jestem stałym klientem amazona, to mój drugi zakup dopiero
    • malowanka06 Re: Amazon a slight problem with your order 22.08.13, 16:15
      To znaczy, że tych 2 rzeczy nie wysylaja do Polski i mozesz je usunac z koszyka lub zlecic wyslanie na inny adres, np do znajomego w UK, ktory potem to ci przywiezie. Nie wszystko wyslalaja do Polski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka