Dodaj do ulubionych

rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA

30.08.13, 09:07
przynajmniej u mnie, i chcą bony dawać, czyli w tesco jak zwykle....
Obserwuj wątek
    • mamanatalki87 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 09:09
      Nie strasz smile Ja się właśnie zbieram do "mojego " ..

Napisze jak wrócę smile
    • gmarcik79 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 10:35
      Dzwoniłam do mojego Tesco i jest jak piszesz. System im "niby" szwankuje i zamiast rabatu dają bony do wydania na wszystko. Dla nich raczej korzystnie. Ciekawe ile czasu im ten system będzie szwankował.

• senga85 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 10:45
        w Krakowie to samo.
    • paproszek57 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 10:51
      sprytniesmile
      • mia.vita Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 11:07
        tesco minusuje u mnie coraz bardziej ;/ a myślałam, że ta akcja jest od jutra dopiero na -50% na artykuły szkolne. Nie miałam się zamiaru obkupywać ale kilka drobnych rzeczy by się przydało.
        • makoc Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 11:10
          a ja dziś kupiłam normalnie bez bonów. działało bez zarzutu. Tesco al.KEN w Warszawie.
          • aga_sama na kabatach wawa działa 30.08.13, 11:49
            ja też zrobiłam zakupy bez problemu na kabatach
            ale uwaga: gazetka szkolna i jej ceny już nie obowiązują. kredki stabilo trio kosztują ok. 20 zł zamiast 17, ale przy rabacie 10 zł to i tak bardzo tanio
    • inia25 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 12:30
      u mnie działa w tesco -warszawa gocław. Dostałam rabat przy kasie, bez zadnych bonów.
    • domini80 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 12:42
      U mnie (Świdnica) działa. Rabat naliczany przy kasie, wszystko ładnie się odjęło. Jestem bardzo zadowolona. Szkoda tylko, że nie było wkładów frixion.
      • siciurynka1 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 12:50
        we Wrocławiu przy Kiełczowskiej też mi chcieli bony wcisnąć, ale wykłóciłam się o gotówkę. Na moje stwierdzenie, że w regulaminie promocji nie ma słowa o bonach, zdziwiona szefowa marketu (bo kto to widział regulaminy czytać) stwierdziła, że w regulaminie nie ma też mowy o awariiwink Jak ja nie cierpię takich sytuacji. A kalendarz szkolny to wg tej pani podręcznik, ok niech jej będzie.
        • mimidb Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 13:25
          Również zajrzałam na Kiełczowską i po pierwsze bony, po drugie średnia cena zeszytu chyba 4-5 złotych, ładniejsze nawet w Biedronce i taniej bez przeceny. Wyszłam z nastolatkiem z pustymi rękami, bo gdybym tam miała kupić mu np. plecak, to zostałby pośmiewiskiem całego gimnazjum.
          --
      • stokrootka1 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 13:05
        Ja właśnie z tych wkładów najbardziej się cieszę, bo cena opłacalna jak za 3 szt. No i nabyłam też polecany tu cyrkiel maped stop, chociaż nie wiem, czy dzieci w 4.klasie rzeczywiście już używają cyrkla. Ale jak nie teraz to przyda się późniejsmile
        • pe-likanek Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 13:19
          W bydgoszczy rabat naliczają bez problemu. tez zaopatrzyłam się we wkłady oraz kredki stabilo. Jestem zadowolona. warto było poczekać.
          • erlenmeyerka Wrocław - w którymś "rabatują" bez problemu? 30.08.13, 13:44
            Proszę o informację, czy w którymś z wrocławskich Tesco dają rabat bez problemu (nie bonami). Dziękuję smile
            • agni71 Re: warszawa Górczewska lub Połczyńska - jak rabat 30.08.13, 13:47
              Moze ktos byl w tych dwóch - jest normalnie rabat, czy "błąd systemu"?
              • bgucia1 Re: warszawa Górczewska lub Połczyńska - jak raba 30.08.13, 18:01
                na Górczewskiej bony niestety...

dają jeszcze dodatkowe bony za 10% sumy zakupów ale ważne tylko do 8.09, nie wiem tylko czy tu jakaś kwota min zakupów obowiązuje czy nie
            • alisada Re: Wrocław - w którymś "rabatują" bez problemu? 30.08.13, 14:34
              Byłam w Magnolii, rabaty naliczane są przy kasie bez problemu. Jest tylko karteczka, żeby kasować artykuły szkolne osobno, ludzi do południa było dosyć mało.
            • mikaaan Re: Wrocław - w którymś "rabatują" bez problemu? 30.08.13, 19:21
              w Marino rabat normalnie nalicza się przy kasie
        • agni71 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 13:39
          Uzywają w IV klasie i dzięki za przypomnienie o tym cyrklu, bo w realu i auchan akurat tego nie bylo, to moze zmuszę męża do podjechania jutro po cyrkiel do Tesco.
        • agni71 Re: stokrootka - pytanie 30.08.13, 19:29
          Ile cie wyniósł cyrkiel Maped stop po rabacie? Bo nie wiem, czy zawracać sobie głowę jednym cyrklem, czy zamówic np. w Merlinie...
          • stokrootka1 Re: stokrootka - pytanie 30.08.13, 21:09
            agni71 napisała:

> Ile cie wyniósł cyrkiel Maped stop po rabacie? Bo nie wiem, czy zawracać sobie
            > głowę jednym cyrklem, czy zamówic np. w Merlinie...

Cyrkiel kosztował wyjściowo 19,99 - czyli zapłaciłam ok. 10 zł.
            • agni71 Re: stokrootka - pytanie 31.08.13, 20:08
              Dzieki, to rzeczywiście dobra cena. Okazuje się, ze w warszawie zakup tego cyrkla to w ogóle problem, w jakiejkolwiek cenie. Nie bylo w realu, Auchan, a dzisiaj wysłałam chlopa do tesco i nie było (Górczewska). Długopisow Frixion tez nie bylo. Chyba zamówię w merlinie albo w lokalnym papierniku.
    • aurinko Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 13:59
      Gdańsk-jest rabat a nie bony.
    • inia25 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 14:00
      ubolewam, że u mnie wkładów nie było sad
    • lucyjkama Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 14:12
      U mnie też bony dawali. Wzięłam bo mi na kredkach stabilo zależało a było niewiele na półce więc bałam się ze potem zabraknie. Kupuję co roku kilka paczek dla dwójki dzieci więc oszczędność duża.. Ponoć po 12.30 miało już być normalnie czyli z rabatem przy kasie.
      Z tymi bonami to trochę kicha wyszła bo mi powinni oddać ponad 102 zł w bonach dostałam tylko 100. Niby grosze ale niesmak pozostaje. Powinni oddawać na korzyść klienta.

Za to ptaków w moim tesco od groma, zwróciłam uwagę po ostatniej aferze w necie bo ja sama nie zbieram znaczków wink
      • aga7-77 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 16:16
        W Tychach ptaki też są smile Widziałam tylko zielone i czarne. Rabat nalicza się przy kasie bez problemu, żadnych bonów nie wciskają.
        • kasia_wp Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 17:03
          Wrocław- Bielany- działa wszystko bez zarzutu. Byłam rano po otwarciu marketu, obkupiłam dwójkę dzieciaków, na rabat wchodziły nawet piórniki herlitz z wyposażeniem. Ludzi rano było mało, stoiska pełne.
          • d.d.00 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 20:31
            Dobrze wiedzieć smile
    • slonko1335 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 17:48
      Szczecin-Milczańska-rano ok. 10 wszystko działało bez zarzutu.
      • kasiadove Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 17:53
        U mnie w "małym Tesco" bony, ale to nic bo ważne w każdym Tesco przez długi czas. W dodatku policzono mnie z korzyścią bo rabat mi wyszedł 36 PLN, bony dostałam na 40 PLN. Jutro idę jeszcze do "dużego " smile
      • try_walking_in_my_shoes Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 31.08.13, 19:26
        Byłam popołudniu na Milczańskiej, rabat naliczany jest przy kasie.
    • paproszek57 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 18:16
      u mnie nadal nie działa, niby ma działać jutro
      • krasulas Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 18:22
        Bytom - Chorzowska, Katowice - Silesia...działo wszystko bezproblemowo (godz. 9-11)
        Ptaki w Bytomiu dostępne w 3 wersjach (nadal brak Szefa)...
        Towaru masa...
        • magdusia1984 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 18:41
          W Bielsku na Warszawskiej też działa. Zrobiłam w sumie niewielkie zakupy, bo moje dziecko dopiero w maluszkach, ale kilka rzeczy kupiłam na "zaś". Wydaje mi się, że jakby trochę zawyżyli ceny niektórych art.
        • agapk Tarnowskie Góry - nie działa 30.08.13, 19:57
          Tarnowskie Góry zagórska - nie działa
          wzięłam szkolnych za 200 zł ale zrobiłam awanturę i zwróciłam wszystko w punkcie obsługi klienta
          wyżyłam się na pani z punktu obsługi klienta , dzwoniła do kierownika sklepu, bo chciałam gotówkę ale nic nie wskórała
          wmawiała mi że to awaria ogólnopolska i w żadnym sklepie rabat się nie nalicza
          wkur.... się strasznie i oddałam towar
          a mogłam jechać do bytomia uncertain
    • mama-tyma Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 19:18
      w Lublinie działa jak należy, w kasie odliczają
    • camilcia Re: skierniewice - NIE DZIAŁA 30.08.13, 21:27
      szkoda, czekałam z zakupami, przy biurze obsługi kolejka wściekłych ludzi odbiera bony ....
    • marcinn24 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 21:50
      agapk a spojrzałaś może na tronistry czy w sa z herlitza musze kupic stacjonarnie jutro i nie wiem czy do Tesco jechać.
      • agapk Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 22:04
        cos tam było z tornistrów ale raczej biednie i porozwalane i szczerze mówiąc herlitz nie rzucił mi się w oczy, za to mnóstwo taniochy no name
    • morsk2 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 30.08.13, 22:19
      O żesz! że ja tu nie zajrzałam wcześniej!
      Zupełnie przypadkowa awaria w połowie Polski, tak?

Byłam w Gdyni na Karwinach. Wciskali bony.
      Ja się uparłam na gotówkę. Pani w POK mówiła, że nie ma takiej możliwości, ale po moim pytaniu o podstawę prawną takiej zmiany regulaminu, jakoś szybciutko poprosiła o wyłożenie wszystkich artykułów i wprowadzała ręcznie 50% rabat pozycja po pozycji bez mrugnięcia okiem...
    • marcinn24 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 31.08.13, 07:32
      agapk-dziekuje
      • kamelia14 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 31.08.13, 16:48
        S w Rzeszowie ktoś był
        ?
        • ania_34 Re: rabat tesco na art. szkolne - NIE DZIAŁA 31.08.13, 21:29
          W Rzeszowie w Tesco przy Powstańców W-wy normalnie rabat 50% naliczany w kasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka