Dodaj do ulubionych

jaki telefon please

03.09.13, 15:49
Drogie kobiety , doradzcie telefon , nie znam sie anndroidach i innych ...idach, ale chcę wykonać skok technologiczny ze swojego starocia, polećcie cos przyjazdnego na początek, dp dzwonienia, sprawdzania poczty z dobrym aparatem, please! amoze niedawno kupiłyście coś w orange na abonament i jesteście zadowolone ?
dzięki !!
Obserwuj wątek
    • miss_sunday Re: jaki telefon please 03.09.13, 21:23
      Polecam samsunga. Ja mam Galaxy SII, ludzie u mnie w pracy Galaxy S Advanced i wszyscy zadowolenismile
      • alevandra Re: jaki telefon please 03.09.13, 21:36
        Też polecam Samsunga, ja mam tego z niższej półki (za 1 zł w Plusie MIX) - Samsunga Young i jestem bardzo zadowolona, zdjęcia robi fajnie, nic się nie zawiesza, świetny do internetu, do dzwonienia. Żadnych zastrzeżeń. Mąż ma Samsunga Mini 2 i też jest zadowolony, mimo że wcześniej protestował, że nie chce żadnych dotykowych telefonów smile ale jakoś się nauczył hehe
        • alpepe Re: jaki telefon please 04.09.13, 14:41
          moja córka ma też tego samsunga i niestety, przy dłuższej rozmowie zanika dźwięk, poza tym często się wiesza. Przyznaję, córka ma tam załadowane mnóstwo gier i stale sobie przesyła z koleżankami mnóstwo zdjęć i innych plików.
      • gosjana Re: jaki telefon please 03.09.13, 21:41
        3 tygodnie temu miałam taki sam dylemat...
        doradzono mi Samsunga-wzięłam model galaxy s3mini, jest to mój pierwszy smartfon, w pierwszym dniu użytkowania stwierdziłam, że taki telefon to nie dla mnie, teraz mam inne zdanie smile bardzo go lubię, bateria wytrzymuje kilka dni, zdjęcia robi całkiem ładne, nie jest za duży...
        zakup godny polecenia
        • julka-4 Re: jaki telefon please 03.09.13, 22:01
          Mam samsunga galaxy sII plus.Długo na niego "chorawałam" i nie zawiodłam sięwinkJest super.
    • hela_mela Re: jaki telefon please 04.09.13, 14:08
      Samsung galaxy sIII mini
    • azaporowska Re: jaki telefon please 04.09.13, 14:37
      ja polecam Samsunga SIII, mam go od 3 miesiecy i jestem bardzo zadowolona.na początku wydawal mi sie bardzo duzy ale teraz jest świetny. Bardzo fajnie robi sie i oglada zdjęcia, filmiki, poniewaz ma duzy ekran. Jedyny minus to bateria, która długo niestety nie wytrzymuje (max. 3 dni, bez soecjalnej wczesniejszej zabawy telefonem).
    • dmc1981 Re: jaki telefon please 04.09.13, 16:06
      a czy ktoś ma nokie lumia 720 lub 820? Bo ja też właśnie stoję przed zakupem pierwszego smartfona, ale wizualnie najbardziej pasują mi te z Nokii. na systemach się nie znam, więc i ibługi windows phone i androida i tak się muszę nauczyć, a miliony aplikacji są mi zbędne. Jeśli któraś z Was ma, to proszę o info, jak u nich z wytrzymałością baterii, jakością zdjęć i ogólnie intuicyjnością obsługi?
      --
      • women.beauty Re: jaki telefon please 04.09.13, 17:05
        Ja mam lumie ale 610 i nie polecam żeby coś przesłać na telefon trzeba specjalne apolikacje na komputer co jest dodatkowym utrudnieniem napewno spowrotem wróce do androida
        • pati1707 Re: jaki telefon please 05.09.13, 14:46
          Na pewno coś na androidzie jest bardzo dużo darmowych aplikacji do ściągnięcia.Ja osobiście mam Samsunga Galaxy S Advance i polecam go w 100%,mąż natomiast ma Galaxy S3 wiadomo,że bije mojego na głowę,ale jest też dwa razy droższysad
          • moadek Re: jaki telefon please 06.09.13, 13:05
            DZiękuję za pomoc !!! Można na Was liczyć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka