edelstein 08.09.13, 12:41 kurtek zimowych Nexta dla chlopcow? Sa tanie,wiec zastanawiam sie jaka jest u nich jakosc materialow?wykonania? "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik12 Re: Jaka jakosc 08.09.13, 19:05 Nie sa to kurtki które mogą uzywać całe pokolenia dzieci ale na jeden sezon jakość całkiem wystarczająca. Wyglądaja na dziecku bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jaka jakosc 09.09.13, 16:43 Nie chodzi mi o to,by pokolenia dzieci je uzywaly,ale chcialabym,by wytrzymala sezon. Podoba mi sie wygladowo,z nexta ciuchow nigdy nie zamawialam. Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Jaka jakosc 09.09.13, 17:16 mialam dla corki kurtke zimowa z nexta byla super.. takze ja polecam..nie wiem jak tegoroczna jakosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
katrijn16 Re: Jaka jakosc 09.09.13, 18:01 Ja miałam w tamtym roku dla syna kurtkę next o taką,była bardzo ciepła i super się prezentowała.W tym roku też planuję kupić,tylko jeszcze nie wiem jaką Odpowiedz Link Zgłoś
ula_19 Re: Jaka jakosc 09.09.13, 17:38 Mieliśmy zarówno chłopięce jak i dziewczęce. Jak dla mnie jakość bardzo dobra, wytrzymają niejeden sezon Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jaka jakosc 09.09.13, 18:58 de.nextdirect.com/de/x522850s3?ItemNumber=850748&SearchTerm=jacket%2FGender-Younger_Boys Ta mi sie spodobala i tak sie zastanawiam. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś