Dodaj do ulubionych

Jaką wybrać sieć?

16.09.13, 16:01
Witam, skonczyla mi sie umowa w Play, chcialam tam przedluzyc za 69,99 nielimitowane rozmowy, 2 GB internet, natomiast dzisiaj zobaczylam oferte tmobile, za przejscie tablet gratis -abnament 79,90z -500 minut, internet 2 GB + tablet. 500 minut mi wystarczy spokojnie a tablet by sie przydal. Czy ktos umie mi podpowiedziec czy to dobra oferta??? Czy te tablety to cos sensownego??? Ceny telefonow sa podobne, nie umiem podjac decyzji.
Obserwuj wątek
    • kasiamasna Re: Jaką wybrać sieć? 17.09.13, 08:45
      Halo nikt nie jest w temacie?
      • kkk_k Re: Jaką wybrać sieć? 17.09.13, 11:11
        Wg mnie u operatorów nie opłaca się kupować sprzętu. Po realnym zsumowaniu kosztów i przemnożeniu przez 24 miesiące umowy to wychodzi całkiem niezła sumka. Operatorzy to nie instytucje charytatywne żeby rozdawać tablety w prezencie smile

Osobiście jestem zwolenniczką krótkich umów "tylko sim".
    • sainiri Re: Jaką wybrać sieć? 17.09.13, 11:30
      zasięg w t-mobile ostatnio pozostawia wieeeleee do życzenia....
      i, tak, najkorzystniej nie brać żadnego sprzętu od operatora.
    • ola.otiska Re: Jaką wybrać sieć? 19.09.13, 02:41
      Jestem za! żadnego sprzętu za 1 zł czy też gratis. Dla prównania ja mam 350 minut do wszystkich za 32 zł i umowę na 16 miesięcy - W Orange ale i tak nie polecam tej sieci uncertain
      • adelaf Re: Jaką wybrać sieć? 19.09.13, 06:51
        A może internet z AERO2 i tablet np:
        www.tabletmaniak.pl/86008/test-kiano-core-dual-3g/
        a telefon w play.
        Do osób które nie mają telefonu w sieci PLAY dzwoni jakaś firma Direct i proponuje przejście do Playa na bardzo dobrych warunkach np:
        umowa tylko sim 29 pln a w tym nielimitowane rozmowy w Play+400 min do innych sieci a ponieważ nie chciałam żadnego limitu danych to dodatkowo po 100 min do wszystkich przez 6 m-cy.Umowa na 1 rok.
    • natalek79 Re: Jaką wybrać sieć? 19.09.13, 11:22
      Internet AERO mogę i ja polecić.
      Ja z T-mobile jestem zadowolona, ale ja w sieci jestem już od 11 lat i dostaję naprawdę korzystne oferty, zwłaszcza że tych tel u nich mamy 4 szt. Na internet u nich z tabletami się jednak nie zdecydowałam a dzwonią co chwilę wink
      • kasiamasna Re: Jaką wybrać sieć? -Aero co to? 19.09.13, 12:16
        co to jest to AERO? pierwszy raz o tym slysze, wyczytalam ze placi sie depozyt za karte 20zł, +7 zl za wysylke, i co dalej? dostaje karte i wkladam do jakiegokolwiek telefonu i za darmo korzystam?
        • adelaf Re: Jaką wybrać sieć? -Aero co to? 19.09.13, 14:18
          Aero2 jest to darmowy internet 3g.Należy zamówić kartę sim ok.20pln + przesyłka.Ograniczona jest w nim prędkość do 512kb/s i automatycznie rozłącza połączenie co 60 min i w tedy należy się ponownie połączyć.Kartę wkładamy do telefonu,tabletu z modemem 3g lub do modemu 3g i za darmo cieszymy się z mobilnego internetu.Prędkość wystarcza do przeglądania stron w zupełności.Przed zakupem najlepiej skonsultować się jaki telefon,modem lub tablet będzie obsługiwał Aero2 ponieważ nie wszystkie urządzenia 3g z nim współpracują.
          www.tabletmaniak.pl/92782/jaki-tablet-3g-aero2/
          Tablet o który polecałam wcześniej też obsługuje tyle że trzeba go odpowiednio skonfigurować.
          Ja mam modem Hyawei e3131

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka