ballbreaker 18.04.05, 22:11 - Czemu kobieta informatyk jest jak świnka morska? - Bo świnka morska nie jest ani świnka, ani morska... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:16 a ja w ciagu ostatnich dwoch miesiecy, zepsulam dzielnie komputer 3 razy! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 18.04.05, 22:23 nie macie o czym pisac ?? proponuje poczytac jakas ksiazke lub obejzec dobry film bo widze ze wasza wyobraznia jest rowna zeru :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 22:36 A Ty co teraz tak wystrzeliłeś! Puknij sie! I po co w ogóle wchodzisz na to forum...? Przecież tu wszystkie wątki są na podobnym poziomie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:43 Czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:48 Co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 22:49 A, dziękuję... Dziś mam wyjątkowo dobry humor od rana... Ale to taki przyziemne sprawy... A co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:58 Wszytskie sprawy są przyziemne. U mnie też dobrze choć nie lubie poniedziałków. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:01 a ja lubie... bo mogę sobie wtedy trochę odpocząć... wiem, wiem, dziwne. po prostu jestem studentką zaoczną i w poniedziałki daje sobie luz od wszystkiego. Chociaż dziś to nie zupełnie, bo np. teraz siedzę z konstytucja rp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:08 Nie zazdroszcze. Ja dziś miałem strasznie nudne wykłady tak nudne, że po 8-10 minutach od rozpoczęcia zerkałem już na zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:11 Ja z założenia na wykłady nie chodze... No cóż, studiuję taki kierunek, że zwyczajnie chodzenie na wykłady to strata czasu. Ćwiczenia czasem można znieść... Chociaż ogólnie to stwierdzam, że nie trafiłam z kierunkiem studiów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:20 A Ja chodze bo musze. Tak nas przesiali, że zostało paru. Gbybym nie poszedł na wykłady to bym miał przechalpane. Znają nas po imieniu, więc lepiej nie podpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:21 No to niefajnie... Ale chyba nie chcesz mi powiedzieć, że wszyscy chodzą na wykłady!? To byłby jakiś fenomen! I czy dobrze rozumiem, że macie samych chłopaków na roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:39 Zazwyczaj wszyscy. Jeśli ktoś nie przyjdzie to z przyczyn losowych. Tak mamy samych chłopaków na roku. Była jedna rodzynka ale się wykruszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:44 Ale super! Kurcze, a faktycznie studiujesz, taki męski kierunek... Bo ja chyba też powinnam coś takiego męskiego studiować, obawiam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 18.04.05, 22:51 Kamilka bo lubie brechtac z niektorych wypowiedzi:) Uwielbiam czytac tematy w ktorych dziewczyny maja sztuczne problemy ;) niektorzy tutaj maja niezle pod kopula naje..e :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 22:52 No to się z Tobą zgodzę... Ale znam tu takich dwóch fajnych facetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: zagadka... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.04.05, 01:53 Zastanawiam sie kim jest ten drugi Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 11:31 A skąd wiesz, kim jest ten pierwszy? ;) Ale skoro wiesz, kiem jest ten pierwszy, to też doskonale wiesz, kim jest ten drugi! ;) Buźka Arturze! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 18.04.05, 23:33 czy jeden z nich ma ksywe na M ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:39 Chyba tego kolegi jeszcze ani trochę nie poznałam... Musiałabym z nim chwilę porozmawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 19.04.05, 00:01 no to masz szanse z nim pogadac co ty na to ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 00:03 Hmm... Bardzo chętnie! Tylko będziemy rozmawiać w duchu i na poziomie tego forum. Co Ty na to? Masz jakiś ciekawy temat? Np. Jak nie zachłysnąć się spermą? Jak Ci się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 19.04.05, 10:44 Kamilka w takim razie napisz na markos1979@interia.pl , zapewniam Cie ze poziom naszej konwersacji bedzie o wiele wyzszy niz tutaj na forum :) Co to jest ? rozowe i rozplywa sie w ustach ?? kto odgadnie dostanie nagrode :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 11:20 Jak to co?! Landrynka!!! A co będzie moją nadrodą? Hmm... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: zagadka... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 19.04.05, 09:39 Rychu ma racje. to jest takie stare, ze az nie jest smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: zagadka... 19.04.05, 09:50 Hehehehe! W podstawowce z 10 lat temu juz to opowiadali. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 11:36 No dobra, niech Wam będzie, ale spojrzcie, jak się pięknie wątek rozwinął! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: zagadka... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 19.04.05, 13:06 Kretynskie watki sie tu najlepiej rozwijaja. vide SEX ANALNY Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 13:08 Acha... Też to zauważyłam... I dlatego tak bardzo lubię to forum! Boki zrywać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 19.04.05, 16:57 Kamilka nie zgadlas:) Co to jest male rozowe i rozplywa sie w ustach ?? Łechtaczka trędowatej :DDDDDDDDDDD Ale nagrode mozesz dostac , szczegoly na GG ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 17:23 Fuj! To paskudne!!! Czekam na nagrodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:31 Ranek w akademiku. Student pierwszego roku mówi: - Chodźmy na zajęcia, bo się spóźnimy! Student drugiego roku na to: -E, pośpijmy jeszcze... Student trzeciego roku: - Może skoczmy na piwo? Student czwartego roku: - Może od razu na wódkę? Jako, że nie mogli się dogadać, udali się do studenta piątego roku, by ich rozsądził. Ten zarządził: - Rzućmy monetą. Jak wypadnie orzeł, pijemy wódkę. Jak reszka - idziemy na piwo. Jak stanie na kancie - śpimy dalej. Jak zawiśnie w powietrzu - idziemy na zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś