Dodaj do ulubionych

zagadka...

18.04.05, 22:11
- Czemu kobieta informatyk jest jak świnka morska?
- Bo świnka morska nie jest ani świnka, ani morska...
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:16
      a ja w ciagu ostatnich dwoch miesiecy, zepsulam dzielnie komputer 3 razy! :P
      • Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 18.04.05, 22:23
        nie macie o czym pisac ?? proponuje poczytac jakas ksiazke lub obejzec dobry
        film bo widze ze wasza wyobraznia jest rowna zeru :)
        • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 22:36
          A Ty co teraz tak wystrzeliłeś! Puknij sie! I po co w ogóle wchodzisz na to
          forum...? Przecież tu wszystkie wątki są na podobnym poziomie!!!
          • Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:43
            Czesc.
            • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 22:45
              Witam... :)
              • Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:48
                Co słychać?
                • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 22:49
                  A, dziękuję... Dziś mam wyjątkowo dobry humor od rana... Ale to taki przyziemne
                  sprawy... A co u Ciebie?
                  • Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:58
                    Wszytskie sprawy są przyziemne. U mnie też dobrze choć nie lubie poniedziałków.
                    • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:01
                      a ja lubie... bo mogę sobie wtedy trochę odpocząć... wiem, wiem, dziwne. po
                      prostu jestem studentką zaoczną i w poniedziałki daje sobie luz od wszystkiego.
                      Chociaż dziś to nie zupełnie, bo np. teraz siedzę z konstytucja rp ;)
                      • Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:08
                        Nie zazdroszcze. Ja dziś miałem strasznie nudne wykłady tak nudne, że po 8-10
                        minutach od rozpoczęcia zerkałem już na zegarek.

• kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:11
                          Ja z założenia na wykłady nie chodze... No cóż, studiuję taki kierunek, że
                          zwyczajnie chodzenie na wykłady to strata czasu. Ćwiczenia czasem można
                          znieść... Chociaż ogólnie to stwierdzam, że nie trafiłam z kierunkiem studiów :(
                          • Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:20
                            A Ja chodze bo musze. Tak nas przesiali, że zostało paru. Gbybym nie poszedł na
                            wykłady to bym miał przechalpane. Znają nas po imieniu, więc lepiej nie podpaść.
                            • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:21
                              No to niefajnie... Ale chyba nie chcesz mi powiedzieć, że wszyscy chodzą na
                              wykłady!? To byłby jakiś fenomen! I czy dobrze rozumiem, że macie samych
                              chłopaków na roku?
                              • Gość: znudzony Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:39
                                Zazwyczaj wszyscy. Jeśli ktoś nie przyjdzie to z przyczyn losowych. Tak mamy
                                samych chłopaków na roku. Była jedna rodzynka ale się wykruszyła.
                                • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:44
                                  Ale super! Kurcze, a faktycznie studiujesz, taki męski kierunek... Bo ja chyba
                                  też powinnam coś takiego męskiego studiować, obawiam się...
                • Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 18.04.05, 22:51
                  Kamilka bo lubie brechtac z niektorych wypowiedzi:) Uwielbiam czytac tematy w
                  ktorych dziewczyny maja sztuczne problemy ;) niektorzy tutaj maja niezle pod
                  kopula naje..e :DDD
                  • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 22:52
                    No to się z Tobą zgodzę... Ale znam tu takich dwóch fajnych facetów :)
                    • Gość: Artur Przezywacz Re: zagadka... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.04.05, 01:53
                      Zastanawiam sie kim jest ten drugi
                      • kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 11:31
                        A skąd wiesz, kim jest ten pierwszy? ;) Ale skoro wiesz, kiem jest ten
                        pierwszy, to też doskonale wiesz, kim jest ten drugi! ;)
                        Buźka Arturze! :D
    • Gość: Rychu Re: zagadka... IP: *.spray.net.pl 18.04.05, 22:55
      Stare i z broda.
      • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 22:56
        Ale się czepiasz, wiesz?
        • Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 18.04.05, 23:33
          czy jeden z nich ma ksywe na M ??:)
          • kaamilka Re: zagadka... 18.04.05, 23:39
            Chyba tego kolegi jeszcze ani trochę nie poznałam... Musiałabym z nim chwilę
            porozmawiać ;)
            • Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 19.04.05, 00:01
              no to masz szanse z nim pogadac co ty na to ?? ;)
              • kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 00:03
                Hmm... Bardzo chętnie! Tylko będziemy rozmawiać w duchu i na poziomie tego
                forum. Co Ty na to? Masz jakiś ciekawy temat? Np. Jak nie zachłysnąć się
                spermą? Jak Ci się podoba...
                • Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 19.04.05, 10:44
                  Kamilka w takim razie napisz na markos1979@interia.pl , zapewniam Cie ze poziom
                  naszej konwersacji bedzie o wiele wyzszy niz tutaj na forum :)

Co to jest ? rozowe i rozplywa sie w ustach ??

kto odgadnie dostanie nagrode :))))))))
                  • kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 11:20
                    Jak to co?! Landrynka!!! A co będzie moją nadrodą? Hmm... ;)
        • Gość: MPDorota Re: zagadka... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 19.04.05, 09:39
          Rychu ma racje. to jest takie stare, ze az nie jest smieszne
      • jurek_dzbonie Re: zagadka... 19.04.05, 09:50
        Hehehehe! W podstawowce z 10 lat temu juz to opowiadali.
        • kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 11:36
          No dobra, niech Wam będzie, ale spojrzcie, jak się pięknie wątek rozwinął! ;)
          • Gość: MPDorota Re: zagadka... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 19.04.05, 13:06
            Kretynskie watki sie tu najlepiej rozwijaja. vide SEX ANALNY
            • kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 13:08
              Acha... Też to zauważyłam... I dlatego tak bardzo lubię to forum! Boki
              zrywać! :D
              • Gość: Markos Re: zagadka... IP: *.88net.trzepak.pl 19.04.05, 16:57
                Kamilka nie zgadlas:)

Co to jest male rozowe i rozplywa sie w ustach ??

Łechtaczka trędowatej :DDDDDDDDDDD

Ale nagrode mozesz dostac , szczegoly na GG ;)
                • kaamilka Re: zagadka... 19.04.05, 17:23
                  Fuj! To paskudne!!! Czekam na nagrodę ;)
                  • Gość: fg Re: zagadka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:31
                    Ranek w akademiku. Student pierwszego roku mówi:
                    - Chodźmy na zajęcia, bo się spóźnimy!
                    Student drugiego roku na to:
                    -E, pośpijmy jeszcze...
                    Student trzeciego roku:
                    - Może skoczmy na piwo?
                    Student czwartego roku:
                    - Może od razu na wódkę?
                    Jako, że nie mogli się dogadać, udali się do studenta piątego roku, by ich
                    rozsądził. Ten zarządził:
                    - Rzućmy monetą. Jak wypadnie orzeł, pijemy wódkę. Jak reszka - idziemy na
                    piwo. Jak stanie na kancie - śpimy dalej. Jak zawiśnie w powietrzu - idziemy
                    na zajęcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka