Dodaj do ulubionych

Retrobut.pl - mutacja 66procent?

26.09.13, 21:52
www.retrobut.pl/?utm_source=WP&utm_medium=FF&utm_campaign=FF_WP
zastanawia mnie cena butów Emu
Obserwuj wątek
    • pln10 Re: Retrobut.pl - mutacja 66procent? 26.09.13, 21:58
      A mnie cena za wysyłkę: 50zł.
      • megi-84 Re: Retrobut.pl - mutacja 66procent? 26.09.13, 22:25
        chcialam zamowic air maxy.. ale troche sie obawiam wlasnie uncertain
        • patatajowa Re: Retrobut.pl - mutacja 66procent? 26.09.13, 22:46

emu stingery za 169 zł ???? Śmierdzi i to bardzo.wysylka z zagranicy? Najpewniej clo+VAT do zapłacenia bo buty z USA albo raczej podróbki Z Chin.
          • megi-84 Re: Retrobut.pl - mutacja 66procent? 26.09.13, 23:07
            "Witam,

Dziękuje za zainteresowanie ofertą naszego sklepu z obuwiem sportowym w stylu retro.

Jesteśmy legalnie działają firmą i wszystkie sprzedawane przez nas produkty są oryginalne.
            Wszystkie buty objęte są 24 miesięczną gwarancją i 14dniowych okresem zwrotu.

Niskie ceny naszych produktów, głównie biorą się stąd, że ich ilość jest ograniczona.

Czas dostawy butów wynosi 20dni roboczych, liczone od momentu wysłania paczki.
            Wysłanie paczki następuje, najpóźniej w 3dni po zaksięgowaniu wpłaty na naszym rachunku bankowym.

Zachęcam do skorzystania z oferty promocyjnej, która jest limitowana modelami i ilościami.

Proszę o zachowanie ciągłości korespondencji.

Pozdrawiamy,
            retroBUT"

to ich odpowiedz na pyt czy buty sa oryginalne, ile trwa przesylka, skad taka cena

gdy jeszcze wyraznie zapytalam SKĄD wysylane sa paczki to:

"Realizacja zamówienia nastepuje w Stanach Zjednoczonych.

Pozdrawiam,
            Ala"
            • magma_pl Re: Retrobut.pl - mutacja 66procent? 26.09.13, 23:25
              www.facebook.com/retrobut jak dla mnie nieciekawie to wygląda,choć niby trochę lajków jest ale te przecież można kupić
              • megi-84 Re: Retrobut.pl - mutacja 66procent? 27.09.13, 00:39
                zeby cos przeczytac na tej stronie musze ich najpierw polubic?
                • magma_pl Re: Retrobut.pl - mutacja 66procent? 27.09.13, 07:48
                  Nie musisz,wystarczy się zalogować, a tam wszystkiego jest 4 komentarze :-[
                  • malinkowa81 Re: Retrobut.pl - mutacja 66procent? 27.09.13, 07:52
                    na forach internetowych jest trochę o tym sklepie.. wysyłają ordynarne, paskudne podróby z Chn jeśli w ogóle cokolwiek...
                    też się napalałam na conversy, ale opinie o sklepie skutecznie mnie zniechęciły
    • beakarp podróby :((( 27.09.13, 13:03
      na allekicz.pl jest spory wątek na temat sklepu, i fotki owych "oryginalnych" airmaxów, które dostali klienci
      • oliwia244 Re: podróby :((( 29.09.13, 21:59
        napisałam zapytanie ad. certyfikatu autentyczności czy owe emu posiadają. ciekawa jestem badzo jaką otrzymam odpowiedź.
        • patatajowa Re: podróby :((( 30.09.13, 08:41
          a jak toto wygląda? kupowałam 3 pary nowych emu z pewnego zródła i nie miały żadnych certyfikatów...??
          • zdzisnadzis Re: podróby :((( 30.09.13, 13:04
            Tez sie zastanawiam, mam oryginalne emu , trzy pary i nic tam takiego nie ma. Moze pani sie z ugg pomyliło, bo one maja teraz podobno jakies oznakowania, hologramy itd..
            • oliwia244 Re: podróby :((( 30.09.13, 18:23
              cyt. Produkty z serii Platinum produkowane są w macierzystej firmie W Australii, posiadają certyfikat autentyczności.

www.evega.pl/product-pol-2671-SNIEGOWCE-EMU-PLATINUM-STINGER-HI-BLACK-PASTA.html
              Z rerobut nie odpowiedzieli mi jasno na pytanie, choć pojawiło się słowo TAK.

Super cena tych butów (na retrobut.pl) ale czy to w ogóle możliwe aby były oryginalne?
              • zdzisnadzis Re: podróby :((( 30.09.13, 18:34
                No to moze seria platinum rzeczywiscie ma jakies certyfikaty.. A buty z tej strony nie sa oryginalne, ludzie czytajcie , przeciez w internecie juz pełno zdjec z fejkowymi butami od nich, oraz informacjami, ze adres siedziby firmy jest fikcyjny a konto do wpłat zmieniaja co dwa, trzy dni.
                • oliwia244 Re: podróby :((( 30.09.13, 18:38
                  czytam czytam smile
                  i się łudzę.

ale nie kupuję jednak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka