Dodaj do ulubionych

Empik - są teraz jakieś kody rabatowe?

03.10.13, 18:09
Dziewczyny tak się zastanawiam czy są w tej chwili jakieś kody rabatowe do Empiku.
Chciałabym kupić kalendarze adwentowe Lego, płytę Cd, książkę smile
Widzę, że rzeczy, które mnie interesują są w promocji chyba z okazji 15 urodzin ale nie wiem czy nie łączą się one z jakimiś kupnami czy innymi rabatami, a do empiku mam kawałek i jest mi za zimno żeby się tam wybrać wink
Ps. A jak jest z wysyłką zamówienia internetowego? W dalszym ciągu możliwy jest odbiór osobisty (jest on bezpłatny?)
Obserwuj wątek
    • a.fer Re: Empik - są teraz jakieś kody rabatowe? 03.10.13, 23:03
      warto się przejść, na pewno sobie coś wybierzesz - byłam kilka dni temu i mają fajne promocje smile a jakbyś coś chciała zamówić i odebrać w salonie to ciągle jest ta opcja, oczywiście za darmo
      • alexia.x Re: Empik - są teraz jakieś kody rabatowe? 24.10.13, 15:01
        Podbijam pytanie : są jakieś kody rabatowe teraz do empiku ?
        • ta.dam Re: Empik - są teraz jakieś kody rabatowe? 24.10.13, 20:21
          Do empiku nic nie widziałam, ale na książki świetną ofertę ma teraz Bonito.pl (-30% na większość tytułów). Tania wysyłka lub odbiór osobisty bezpłatnie. Polecam!
          • gosjana Re: Empik stacjonarny 29.10.13, 19:05
            podbijam,
            poszukuję kuponu % na książki, interesuje mnie w danej chwili tylko Empik stacjonarny smile
            • agnieszka77_11 Re: Empik stacjonarny 29.10.13, 19:29
              Tak jak wyżej napisane. Książki sprawdź na bonito.pl. 30% rabat i bezpłatny odbiór osobisty w wielu miejscach. Poczta Polska - odbiór w placówce pocztowej - tylko 3,99 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka