Dodaj do ulubionych

Łóżko potrójne wysuwane

14.10.13, 11:29
Szukam dosyć specyficznego łóżka: z najwyższego wysuwa się niższe a spod tego niższego jeszcze niższe. W sklepach i na Allegro można kupić wersję podwójną, czyli bez tego najniższego łóżka. A mnie zależy na potrójnym... Może gdzieś ktoś widział takie łózko?
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Łóżko potrójne wysuwane 14.10.13, 11:38
      Na Allegro są, kilka dni temu widziałam bo poszukuję porządnego piętrusa. Poszukaj jeszcze
      allegro.pl/listing/listing.php?string=%C5%82%C3%B3%C5%BCko+pi%C4%99trowe+3+osobowe
    • cortinka Re: Łóżko potrójne wysuwane 14.10.13, 12:17
      Ale ja nie szukam piętrusa, tylko modelu: najwyższe, z tego wysuwa się niższe i z niższego najniższe. Żadnych pięter i drabinek smile
      • aurinko Re: Łóżko potrójne wysuwane 14.10.13, 12:32
        Już kumam o co Ci chodzi, mój piętrus przysłania mi wszystko wink A próbowałaś przez grafiki google szukać? Kiedyś tak nietypowy fotel znalazłam.
    • kinder0610 Re: Łóżko potrójne wysuwane 14.10.13, 15:17
      www.meble.pl/oleczek-drewniane-lozko-dla-dzieci-wysuwane-80200,p138444.html
      i tu może by zrobili 3 spanie
      meble-bik.pl/product-pol-7402-Lozko-podwojne-Mili.html
    • cortinka Re: Łóżko potrójne wysuwane 14.10.13, 20:26
      Ten pomysł z google świetny, ale niestety nic nie znalazłam... Do sklepu z drugiego linka już pisałam - nie są w stanie zrobić takiego łóżka. Napisałam jeszcze do drugiego sklepu, zobaczymy co odpowiedzą, ale obawiam się, że też nic z tego.
      Dwa lub trzy lata temu takich łóżek na Allegro było mnóstwo, teraz nie ma nic...
      • m_aw Re: Łóżko potrójne wysuwane 15.10.13, 09:08
        Ja właśnie robię sobie, a właściwie dzieciom ;P, podwójne wysuwane, ale dolne na kółkach, a nie prowadnicach, by można było odsunąć w razie potrzeby w nocy. Do tego pod dolnym łóżkiem mam skrzynię na pościel.
        Robię w firmie, która robiła mi szafy, czyli niestety nie drewniane, ale z mdf. Potrzebowałam nietypowych wymiarów i żadna firma z reklamujących się w necie nie była zainteresowana...
        Także może popatrz na takie okoliczne firmy.
        • natalek79 Re: Łóżko potrójne wysuwane 15.10.13, 09:51
          Ja również mam łóżko typu duo i dodatkowo jest podwójna szuflada na pościel, której wysokość jest taka sama jak góra na materac, więc chyba temat do ogarnięcia. Podobnie jak u poprzedniczki dół mam na kółkach i mogę wysunąć i oddzielić na łóżko solo, na prowadnicach tylko pojemnik. Wydaje mi się, że najrozsądniej poszukać w okolicy firmy robiącej meble na wymiar/zamówienie albo dobrego stolarza robiącego np. sosnowe (u takiego zamawiał szwagier właśnie nietypowe łóżko i robił też im później całą garderobę). Przy czym nie będzie to zapewne najtańsze rozwiązanie, bo to już indywidualne zamówienie a nie "masówka".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka