Dodaj do ulubionych

kurtki z lidla crivit

15.10.13, 18:24
Kupiłam wczoraj dziewczynkom kurtki w Lidlu, były do wyboru lupilu i crivit, byly rozmiary tylko z narciarskich crivit, czy miałyscie juz takie jak sie sprawdziły w zime??
Bo wydaje mi się, że jest cienka. W rękawach jest tylko cieniutka podszewka, na pleckach widac polar i tez jest cienka podszewka. Moje dziewczyny nie jeżdza na nartach zeby były cały czas w ruchu, chodzi na przejazdy do przedszkola zeby nie zmarzły. Rok temu miałysmy kombinezon z tchibo i z kurtek byłam b.zadowolona.
Poradzcie mi czy oddać je, mam dwie kurteczki 122-128 kolor fioletowy.
dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 18:29
      joanno w tym wątku masz multum wypowiedzi na temat tych kurtek,spodni i innych z aktualnej oferty lidla.,
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,146611858,146611858,lidl_dzisiaj_o_matko_.html
    • inia25 Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 18:43
      Kurtka narciarska, jak sama nazwa wskazuje, przeznaczona jest na narty.
      Tak, w tych kurtkach będzie zimno.
      • eedytkaa Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 18:53
        nie zgodzę się.
        Jeżeli z TCHIBo byłas zadowolona to i z tych będziesz.
        Przecież tchibo to też kombinezon narciarski smile
        • joanna.80 Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 19:34
          porównując w dotyku grubość z tchibo i z lidla, z tchibo była o wiele grubsza, rekawy przy ściagaczach regulowane, kaptur tez na rzep zapinany,a te z lidla tego nie posiadaja. Tchibo też są narciarskie a dużo grubsze od tych z lidla.
    • zana781 Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 19:39
      Dotykalam te kurtke, rzeczywiscie rekawy bardzo cienkie,ja bym sie na nia nie skusila.
      • joanna.80 Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 19:50
        dzieki, chyba je jutro oddam, jak ktos jest chetny to moge sprzedac po cenie zakupu, mam bliźniaczki wiec mam 2szt fiolet 122-128
        • alexia.x Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 19:54
          a porównywałaś te fioletowe co masz z grubością kurtek w innym kolorze
          w wątku o zakupach lidlowskich ktoś napisał, że właśnie ta fioletowa kurtka jest cieniutka
          ja dzisiaj byłam w lidlu i leżała jeszcze jedna kurtka crivit dla chłopca 122/128 w limonkowych barwach i wydawała mi się ok, grubością jak te z Tchibo
          • joanna.80 Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 20:00
            grubsze chyba były różno kolorowe, a jednokolorowe były chyba ciensze, tylko nie było rozmiarów u nas juz
            • edyta_32 Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 21:06
              ta kolorowa w gwiazdy tez ma cienki rekaw.
    • monikaa13 Re: kurtki z lidla crivit 15.10.13, 21:54
      Fioletowa z gwiazdką/śnieżynką jest dość cienka - macałam. Inne narciarskie raczej normalne - wszystkie narciarskie wydają się cienkie ale są ciepłe np. Tchibo w ogóle nie jest gruba, a ciepła wystarczająco. To są inne materiały. Ale ja dla 1,5 rocznej córki kupiłam taką bordową, chyba puchową, bo inne wydawały mi się bradzo sztywne i ciensze ale to było 2 tyg. temu, nie teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka