katkago 11.11.13, 00:52 Witam, na ostatniej akcji w Tesco kupiłam córce Furbiego w takim kolorze: Wzięłam z półki ostatnią sztukę a córka marzy o fioletowym lub całym różowym. Może ktoś z Warszawy (najlepiej z Ursynowa) chciałby się zamienić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katkago Re: Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić 21.11.13, 09:37 Niestety nikt chętny na zamianę się nie znalazł, więc mam pytanie czy mogłabym go wymienić w Tesco? Jak jest z wymianą w przypadku zakupu z bonami? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić 21.11.13, 12:37 www.tesco.pl/strefa-obslugi-klienta/regulamin_oferty_zwrotu_towarow_pelnowartosciowych.pdf jesli odebrałaś bony i jest to zaznaczone na paragonie to od ceny na paragonie odlicza wartosc bonow za dana zabawke i tyle masz zwrotu.bonów nie każą zwracac. przynajmniej tak było w zeszlym roku. albo bedzie tak jak w linkowanym regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić 21.11.13, 13:31 Czyli są tylko zwroty a wymiany nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić 21.11.13, 12:55 chętnie bym się zamieniła ale niestety my mamy niebieskiego ): a blisko byśmy miały Odpowiedz Link Zgłoś
katkago gosiapal 21.11.13, 13:28 Podpytam córkę co sądzi o niebieskim Ostatnio wspominała też o kolorze aqua a to blisko niebieskiego Czy też kupowałaś w Tesco? Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: gosiapal 21.11.13, 16:36 To jeśli masz aqua, a nie niebieski (bo to dwa różne kolory),jeśli jest nowy, nieużywany w niezniszczonym pudełku to chętnie się zamienię. Kupowalaś w Tesco? Odpowiedz Link Zgłoś