Dodaj do ulubionych

Prezent dla 11 -latki

04.12.13, 19:35
Dziewczyny potrzebuję pomysł na uniwersalny prezent dla 11 - latki (coś jak klocki lego dla 6 latka smile ). Biorę udział w akcji kupowania dziecku X prezentu pod choinkę. Wiem tylko, że to 11- latka i nie mam żadnej informacji odnośnie zainteresowań. Chciałabym jednak, żeby nie kupić czegoś co jest passe lub "dla dzieci". Nie mam w okolicy żadnych 11-latek, więc może wy podpytacie swoje dzieci??? Co roku trafiały mi się maluchy, a teraz pannica i mam problem wink
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Prezent dla 11 -latki 04.12.13, 19:43
      Moja córka dostanie książki. Dodatek do Sims3, grę Znaj Znak i zastanawiam się nad grą Kolejka.
      • grouse1 Re: Prezent dla 11 -latki 04.12.13, 19:55
        A jakie książki czytają 11-latki?
        • agni71 Re: Prezent dla 11 -latki 04.12.13, 20:01
          Moja ostatnio "Tunele", wcześniej bardzo podobał jej sie "Baśniobór".

A może gra? Moja 11-latka dostanie "Wsiąść do pociągu:Europa", lubi "Carcassonne", chciałaby "Monopoly Polska".

Zreszta, wrzuć w wyszukiwarke haslo Gwiazdka, prezenty - były ostatnio wątki nt prezentów równiez dla wczesnych nastolatek.
        • heca7 Re: Prezent dla 11 -latki 04.12.13, 20:42
          Kupiłam Baśniobór , Przygodę w 68 pokojach 2 części, Młodego Sherlocka Holmesa.
          Przeczytała już "dorosłego" Holmesa.
          A chciałaby przeczytać Rozmowy z katem. Pyta mnie o pozwolenie już od paru miesięcy. Ale nie chce jej jeszcze dawać. Zresztą podejrzewam, że fascynuje ją okładka. I to, że cała książka jest w fiszkach i podkreśleniach jeszcze z mojego liceum.
    • grouse1 Re: Prezent dla 11 -latki 05.12.13, 17:07
      Nie mogę, akcja jest kościelna, nikt nie wie komu robi prezent. Znam tylko imię i wiek.
      • pia_ Re: Prezent dla 11 -latki 05.12.13, 17:29
        Chusta-apaszka, torba, śmieszna czapka z rękawiczkami, książki (Baśniobór też kupiłam). To są bezpieczne prezenty i ucieszą 11 latkę
        • grouse1 Re: Do Pia 05.12.13, 20:17
          Wkleisz mi jakiś przykład torby, bo nie mam pojęcia jakie teraz noszą pannice smile To byłby dobry pomysł. Baśniobór już kupiłam smile
          • aira88 Re: Do Pia 02.12.16, 10:11
            Mam córkę 10-letnią ostatnio jej kupiłam torbę na ramię w kształcie głowy kota,byla zachwyconasmiledodam tylko,ze wybralam model "na wycieczki"czyli taki zeby zmiescilo sie picie jakas bulka,slodycze.
            Ps.teraz kupię jej Baśniobórtongue_out
          • sinceramente Re: Do Pia 02.12.16, 10:53
            Teraz wśród pannic moda na noszenie wszystkiego w zwykłych szmaciankach (byle napis był zabawny), np.:
            www.soons-studio.pl/image/cache/data/torby/torba_boze_spraw1-625x794.jpg
    • koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla 11 -latki 02.12.16, 13:18
      A ile chcesz przeznaczyć na prezent?
    • yolua Re: Prezent dla 11 -latki 02.12.16, 16:24
      moze cos co ja "wyciagnie" na dwor? Np bajerancki dzwonek rowerowy www.bikebelle.pl/492-dzwonki-rowerowe albo hulajnoga w zaleznosci od budzetu?
      • dzidzia_ch Re: Prezent dla 11 -latki 02.12.16, 17:59
        Moja 11 latka dostanie pendrivie w kształcie torebeczki,przypinki do spodni,jakiegos ciucha.
        Lubi tez kosmetyki z yves rocher - pachnący malina balsam czy krem pod prysznic.
        Ksiazki,gry kupujemy na bieżąco bez okazji
        • agni71 Re: Prezent dla 11 -latki 02.12.16, 18:15
          Wątek z 2013 roku, prezent juz dawno kupiony smile
          • dzidzia_ch Re: Prezent dla 11 -latki 02.12.16, 19:07
            O jasna 😀😀😀
    • aniapet Re: Prezent dla 11 -latki 04.12.16, 19:04
      Podpinam się pod wątek, wiem że sprzed lat, ale ktoś może podsunie jakąś propozycję prezentu dla 12-latki. Dziewczynka interesuje się modą, dlatego w zeszłym roku dostała zeszyty Top Model, lubi biżuterię i ma jej trochę. Nie chciałabym dawać kolejnego łańcuszka czy bransoletki. Książki raczej tylko jeśli musi przeczytać czyli lektury. Trudno coś wymyśleć, bo dziewczynka raczej wszystko ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka