04.12.13, 22:40
Witajcie,
Czy możecie polecić dobry inhalator dla dziecka? Zależy mi aby był między innymi cichy. I aby bez problemu można było kupić do niego elementy zamienne.
Obserwuj wątek
    • aaalicja2 Re: Inhalator 05.12.13, 07:16
      Tu masz fajne zestawienie z cenami, wydajnościami i "głośnościami" (decybelami)
      www.bangla.pl/artykuly/a56/inhalatory
      www.bangla.pl/artykuly/a56/inhalatory
      www.bangla.pl/artykuly/a58/inhalatory-do-nebulizacji
      Dużo osób poleca pierwsze dwa. Można dokupić części zamienne.
      My mamy od 3 lat World Med. Silvestro - też dokupywaliśmy części.
      Ala
      • anadea Re: Inhalator 05.12.13, 21:43
        Wielkie dzięki za pomoc.
    • emily.1 Re: Inhalator 06.12.13, 10:43
      Ja w poniedziałek skorzystałam z ddd i zamówiłam w Gemini ten inhalator: ten inhalator

Pożyczyłam go już wcześniej i przetestowałam, sprawdził się w rodzinie, znajomy tez chwali. Zresztą na forach internetowych też ma dobre opinie więc nie chciałam kombinować z niczym innym.

Dodam tylko, że według mnie jest głośny, ale patrząc na specyfikację to na tle innych wygląda dobrzewink Zresztą spotkalam się z opiniami, że jest cichy, wiec nie chciałabym testować tych "głośniejszych"wink
      • peggy1 Re: Inhalator 06.12.13, 11:28
        Rozmawiałam kiedyś z panią w aptece i niestety wszystkie nebulizatory są głośne. My mamy Philips Family i bardzo go sobie chwalę. Jak dzieciaki zasną włączam go obok łóżka i bez maski i działa jako nawilżacz powietrza. Faktycznie jak dla mnie głośny , ale moim chłopakom ten warkot jakoś nie przeszkadza....
      • grudniowa.mama Re: Inhalator 06.12.13, 20:05
        Ja mam ten inhalator i jestem zadowolona...zaletą jest to że jest 2 razy szybszy niż inne inhalatory co przy małym dziecku jest nieocenione
        • grudniowa.mama Re: Inhalator 06.12.13, 20:06
          Pisalam o Philips Respironics Pro
          • magdale-na1983 [...] 29.12.13, 21:50
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • lucyjkama Re: Inhalator 29.12.13, 22:06
              Różnicę w czym?
              • malgosiek2 Re: Inhalator 29.12.13, 22:22
                lucyjkama napisała:

> Różnicę w czym?

W tym, że to reklama i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka