ewelina266 09.12.13, 10:09 Doradźcie proszę w kwocie 50-70 zł dla chłopca w wieku 11 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaczek-wawa Re: Chłopiec 11 lat. Propozycje! 09.12.13, 10:24 ja dla 13 latka od kilku lat juz kupuje karty prezentowe, empik, kappAhl, h&m, itp Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina266 Re: Chłopiec 11 lat. Propozycje! 09.12.13, 10:27 Hmm. Nie wiem czy go to ucieszy, ale dzięki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek-wawa Re: Chłopiec 11 lat. Propozycje! 09.12.13, 10:32 saturn, media markt, tez maja karty podarunkowe, chlopiec sam sobie wybierze prezent i na pewno bedzie zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina266 Re: Chłopiec 11 lat. Propozycje! 09.12.13, 10:37 Tak, tylko w tej kwocie w tego typu sklepach nic ciekawego nie kupi. To ma być prezent od dziadków, nie mogę szaleć z ceną Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek-wawa Re: Chłopiec 11 lat. Propozycje! 09.12.13, 10:39 tak uważasz? ja uważam że jest mega duży wybór, co więcej zawsze można do karty dopłacić. Płyta, gra, jakieś ubranie którego rodzic nigdy sam nie chce kupić, ksiązka, gadżet jest tego masa Odpowiedz Link Zgłoś
damakama Re: Chłopiec 11 lat. Propozycje! 09.12.13, 11:12 Mój prawie 11 latek ucieszyłby się z: wszelkich gadżetów z Minecrafta lub WOT-a (to takie gry na komputer - kubki, koszulki, torby), zestawów kreatywnych (teraz w empiku jest przecena na maszyny Leonarda da Vinci - super), przestrzennych puzzli (też w empiku fajny wybór), zestawów z filcu do szycia (!), książek z serii Felix, Net i Nika np., etui na smartfona (na allegro ogromny wybór), słuchawek (jakieś nie mega wypasione w tej kwocie upolujesz), portfela, zabawnej czapki. No mnóstwo tego jest - trudno doradzać nie znając dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1039 Re: Chłopiec 11 lat. Propozycje! 10.12.13, 21:32 Powiem na przykładzie mojego 11 latka -prezentow dużo bo w wigilie obchodzi urodziny - dostanie książki Magiczne drzewo (pakiet 100zł pojedyncze części po 25zl), grę planszową Postaw na milion - obecnie w biedronce za 40zł, słuchawki do komputera obowiązkowo z mikrofonem 45zl, sredniej jakości MP4 50zł , 2 bilety do kina ucieszylby się także z karnetyu do play city ( strzelnica, mini golf, wspinaczki) albo jakiejsc ekstra gry na kompa ale to wszystko zależy od dziecka - starszy syn teraz 15 latek w jego wieku w zyciu by niechcial takich prezentów - ewentualnie mp4 ale nie było mowy o książkach czy grach planszowych Odpowiedz Link Zgłoś