Dodaj do ulubionych

trwały intensywny zapach do auta

18.12.13, 08:08
macie coś fajnego?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 08:14
      na szczescie nie musze. ani trwałego ani intensywnego.ból głowy murowany po 5 minutach.
      po co ci to?przeciez to nie toaleta. aż tak smierdzi???
      • fredy58 Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 08:20
        a bo moja męża wydaje zamawia i zmienia a nawet minimalnie nie czuć że coś powinno być czuć smile dlatego może jako dodatek bym mu coś polecanego dokupiła pod choinę
        • anna.lucyna Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 08:35
          Polecam wdepnąc w g..no i wnieść to do auta na butach - trwały i intensywny zapach murowany big_grin
        • agni71 Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 09:10
          stawiam na to, ze od tych zapachów juz sie wam węch stepił. Moze poproście kogos, zeby wsiadł na chwilę do samochodu i powiedział, co czuje wink

Ja nienawidzę tych samochodowych zapachów, i serio zastanawiam się, czy gdybym, zamawiając, taksówkę, powiedziała, ze chcę taką bez choinki zapachowej, to dałoby sie to załatwić? Czy stwierdziliby, żem wariatka wink
          • berciunia1 Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 09:38
            A ja od jakiegoś czasu kupuję naturalne olejki do aromaterapii mieszam z wodą i wlewam do buteleczki po kupnym zapachu samochodowym. Przynajmniej wiem co wdycham. Chyba, że olejki są jakieś chrzczone smile
            • saszanasza Re: trwały intensywny zapach do auta 20.08.16, 11:40
              berciunia1 napisała:

> A ja od jakiegoś czasu kupuję naturalne olejki do aromaterapii mieszam z wodą i
              > wlewam do buteleczki po kupnym zapachu samochodowym. Przynajmniej wiem co wdyc
              > ham. Chyba, że olejki są jakieś chrzczone smile

To jest dobry pomysł. Ja dla odmiany nalewam kilka kropel na jednorazową chusteczkę i wkładam do któreś z kieszeni.
              Generalnie mam chorobę lokomocyjną i nie wyobrażam sobie wszelkich sztucznych zapachów, zwłaszcza intensywnych. Umarłabym chybawink
    • pia_ Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 11:31
      Yankee Candle ma patyczki zapachowe, ponoć są robione na naturalnych składnikach, znajoma ma i bardzo chwali, ja pewnie padłabym po paru minutach
    • kakuba Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 13:06
      od 3 dni wożę w bagażniku gałązki świerkowe... polecam smile))

a tak na serio to jeśli w samochodzie unosi się jakiś zapach to najlepiej wyprać tapicerkę w profesjonalnym zakładzie i solidnie wysuszyć i przewietrzyć
      jak kupliśmy uzywany samochód to po wyjęciu z wnętrza 'choinki' zapachowej okazało sie że czuć papierosy sad - pranie tapicerki pomogło
    • szurkas Yankee candle 18.12.13, 13:17
      Yankee candle trwaly ladnie pachnie ,ponoc z naturalnych olejkow ? Sa zawieszki i takie do umocwania na wywietrznikach powietrza

swiatzapachow.pl/pl/c/DO-SAMOCHODU/53
      allegro.pl/listing/listing.php?string=Yankee+candle+do+samochodu&search_scope=
      • szurkas Re: Yankee candle 18.12.13, 13:25
        Tutaj opis yankee candle do samochodu

candle-room.blogspot.com/2013/10/zapachy-do-samochodu-yankee-candle.html
    • saszanasza Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 13:18
      zeszłabym od jakiegokolwiek zapachu w samochodzie, choćby najpiękniejszegosad
    • kornnella Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 13:37
      Od zawieszek model choinka padam w pierwszych dniach później ich nie czuję -odpadaja
      Zaczep na wywietrznik z perfumem mąż raz kupił - straszne to było, zdjęliśmy szybciej niż zaczepialiśmy.
      Teraz kupił spray z zapachem, czasem psikamy na dywaniki i to chyba jest jedyne co moge wytrzymać.

Za to bez względu na podanie zawsze padam od zapachu "new car", niektórzy namiętnie taki kupują. Straszny jest ten zapach sad, zresztą w nowych samochodach też mi lekko słabo.
    • blomma100 Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 14:55
      Nie wiem czy działa, ale na prezent się wg mnie świetnie nadaje
      www.tchibo.pl/oczyszczacz-powietrza-do-samochodu-p400032073.html
    • big-smoczyca Re: trwały intensywny zapach do auta 19.12.13, 12:10
      a moaj koleżanka dostała piękny i nowiutki samochodzik
      taki z górnej półki
      w środku skóra i inne bajerki
      i od razu powtykała pachniuchy, bo mówi, że jej ten samochód tak śmierdzi, że nie może znieść
      oczywiście pachniuchów też po chwili czuć nie było
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka