Dodaj do ulubionych

jaki kod zniżkowy do TCHIBO????

06.01.14, 09:12

Obserwuj wątek
    • mamawaw Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 10:00
      -50 zł za zakupy powyzej 200 zł
      • gmoniaa Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 10:27
        a działa Wam ten kod razem z newsletterem? kombinuję i coś nie chcą mi razem załapać uncertain
        • gmoniaa Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 10:40
          ok zmieniłam przeglądarkę i załapały dwa wink
          • mamanatalki87 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 12:20
            DZIĘKI !! Wczoraj zamówiłam 2 polary z przesyłką za 72 zł ( muszę anulować )

A dziś za 4 polary ( wzięłam na zapas rozmiar większy ) 76 zł
            Kurtka 3w1 dla starszej 48 zł - żal nie kupić smile

Nooo to się nazywa udane zakupy tongue_out

• sonka29 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 17:08
              A mnie się też udało z dwoma - 20zł z Newslettera i -50zł - opłaca siębig_grin Dzięki kiss
              • zona.meza Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 18:25
                Z dwoma -20zl z newslettera na jednym zamowieniu? Czyli wlozyc do koszyka za 200zl a zaplacic faktycznie 110zl? Dobrze mysle?
                • mamanatalki87 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 18:34
                  Tak dobrze to nie ma wink z dwoma tzn : 1 newsletter i 1 50 zł smile
            • amelkalive Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 18:40
              a jak anulowac zamówienie? jesli nie utworzylam konta?
              wystarczy do nich zdzwonic?
            • fifiak Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 15.01.14, 12:47
              Zastanawiam się na zakupem kurtki dziewczęcej 3 w 1 (co prawda kolor zewnętrznej nie bardzo córci pasuje). Jak ona jakościowo wychodzi, czy ta zewnętrzna jest na podszewce, a wewnętrzna ma lekkie ocieplenie?
    • mia_siochi Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 21:42
      Co Wy tam kupujecie? Godzine próbowalam nazbierać czegoś na 200zł i spasowałam...
      • kasiadove Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 21:57
        Eee jest tego trochę
        Kurtka dziewczynka mała
        Kurtka starsza dziewczynka
        Polar mała dziewczynka
        Polar duża dziewczynka
        Za te 4 rzeczy wyszło mi 160 PLN to chyba nieźle?

Wcześniej kupowałam jeszcze Kurtka soft
        • mia_siochi Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 22:01
          No dobra, dla dziewczyn moze coś się znajdzie. Dla chłopca nędza, damska tez nędza.
          • sonka29 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 22:19
            Mnie odjęło i jedno i drugie tongue_out Nie wiem dokładnie na jaką kwotę zamówiłam, bo odjęło mi automatycznie, finalna cena do przelewy 151,99/ 9rzeczy smile A kupowałam głównie dziecięce rzeczy: pasiaste polarki, spodnie z polatu, kolanówki, pajacyk do spania, komplety czpki z szalikiem, skarpetki funkcujne dla męża i organizer na płyty do samochodu.
            • sonia_781 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 07.01.14, 11:23
              jaki jest ten kod na -50 ?? bo ja chyba ślepa jestem ...
              • saszanasza Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 07.01.14, 11:35
                dzisiaj nie ma, był wczoraj
                • gaga-sie VISA240 08.01.14, 00:02
                  Zniżka 40 zł na zakupy od 200 zł- VISA240, łączy się z newsletterem i obejmuje rzeczy z SALE, ponadto wchodzi darmowa przesyłka
                  • slona78 Re: VISA240 08.01.14, 12:48
                    Skorzystałam, dziękuję smile
      • lucyjkama Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 07.01.14, 13:44
        Ja kupiłam te buty
        www.tchibo.pl/skorzane-buty-motocyklowe-p400036977.html
        Chorowałam na nie od dłuższego czasu. Wyszły za niecałe 150 zł.
        Fajne są też te kurtki. Mam obie. Kupiłam przed świętami jak było już SALE i dodatkowe 50 zł +newsletter. Wyszły mi po 100 zł z groszem.
        www.tchibo.pl/damska-parka-p400021657.html
        www.tchibo.pl/parka-p400038940.html
    • eda_edab ile czekałyście na kod z newslettera? 07.01.14, 21:42
      jestem w trakcie zamówienia smile zapisałam się i czekam, czekam a tu nic
      • erty02 Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 07.01.14, 21:53
        sprawdź w spamie
        • eda_edab Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 07.01.14, 21:56
          spam czysty
          ale właśnie dostałam maila o potwierdzenie subskrypcji
          więc jest nadzieja big_grin
          • gie-oska82 Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 08.01.14, 10:56
            a czy ktos zamowil moze te kurtki? jak one jakosciowo/ rozmiarowo wychodza??
            www.tchibo.pl/kurtka-zimowa-p400043381.html?dim2=116&dim1=Bg34 niebiesko/zielona
            dla chlopca
            www.tchibo.pl/dziewczeca-kurtka-narciarska-p400009006.html dla dziewczynki...
            zamowilam i nie wiem czy dobrze zrobilam ale cana zachecajaca bo za kurtke dla chlopca wyszlo 67zl a dla dziewczynki 52zl...

prosze o opinie osoby ktore zakupily te kurteczki.
            • kasiadove Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 08.01.14, 22:46
              Do mnie jadą obie - tzn fioletowa i ta druga nie zielona tylko model dziewczęcy. Wychodzę z założenia że zawsze można zwrócić wink
              • gie-oska82 Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 09.01.14, 12:22
                Kasia to podziel sie wrazeniami jak dojdasmile i dobre zalozenie ze zawsze mozna oddac smile
                • kasiadove Jak wrażenia? 09.01.14, 18:01
                  Kurtka dziewczynka mała hmm chyba odsyłam. Minus za brak pasa śnieżnego, kaptur wydaje się płytki. Brałam rozmiar 110/116 na przyszły rok i chyba mniej więcej tak wypada (bardziej 116).

Czy wiecie jak tchibo rozlicza zwroty z rabatami?
                  Bo jakoś mi dziwnie naliczyło że odjęło od całych zakupów 70 PLN (20 plus 50) a od tej kurtki tylko rabat za newsletter czyli wyszła za 88,50 PLN...

Kurtka starsza dziewczynka Zostaje - za 43 PLN żal oddawać -chociaż nie wiem czy za rok nie będzie za duża :0 Brałam rozmiar 146/152 i gdyby nie rękawy byłaby na mnie dobra... W sumie żałuję że nie wzięłam największego rozmiaru dla siebie...

Polary Polar mała dziewczynka Polar duża dziewczynka bardzo ok - wyszły po 17 i 20 PLN więc super!

Póki co na razie daję sobie spokój z zakupami online bo mam jeszcze do zwrotu te kurtki w 2 rozmiarach i jednak to nie to uncertain Za sztywna, czuję się jak w zbroi i chyba nie za ciepła...
                  www.tchibo.pl/kurtka-damska-p400009023.html
                  Podzielcie sie swoimi spostrzeżeniami smile
                  • carpediem30 Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 18:51
                    Ja wzięłam sobie tą parkę:
                    https://media4.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_ALT_HD_6-IMPORTED/1b11484b1dc86071/.jpg

i porażka niestety... Materiał powlekany jakby cerata, sztywny, zimny, futro w kapturze mega wielkie, nie wiadomo jak to ułożyć sad Odsyłam bez żalu.

Brałam też polar i kurtkę softshell (te do jazdy konnej wink dla starszej dziewczynki. Tu ok, chociaż kolory takie nijakie... no ale za tę cenę nie będe wybrzydzać big_grin
                  • patatajowa Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 18:55
                    zwrocą ci tyle ile jest na fakturze przy tej kurtce, czyli 88,50, rabat rozliczają proporcjonalnie do kilku pozycji.
                    • gie-oska82 Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 19:36
                      A jak to jest ze zwrotek pieniedzy w przypadku oddania??jak oddaje w sklepie to w sklepie oddadza pieniadze czy dopiero jak towar zostanie do ich siedziby wyslany?? A wtedy jak zwracaja jak paczka idzie za pobraniem??
                    • kasiadove Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 19:52
                      Dzięki!
                  • gie-oska82 Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 19:39
                    Tez sie obawiam tej kurtki dla malego chlopca..juz w zeszlorocznych kombinezonach tchibo kaptury byly dosc plaskie wiec chyba nic w tym temacie nie poprawili...
                    Kasia czyli z kurtki dla starszej dziewczynki jestes zadowolona tak??w sumie na niej mi najbardziej zalezy bo mnie wyszla za 52zl...
                    • kasiadove Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 19:55
                      Gie-oska - chyba jestem, za taką kasę. W sumie nie znam się na parametrach, a kurtka kupiona na zapas wink
                      A jak to jest ze zwrotek pieniedzy w przypadku oddania??jak oddaje w sklepie to w sklepie oddadza pieniadze czy dopiero jak towar zostanie do ich siedziby wyslany?? A wtedy jak zwracaja jak paczka idzie za pobraniem??
                      W sklepie oddają do ręki i chyba jeszcze dostajesz rabat na zakupy w tym dniu.
                      Ale jak paczka za pobraniem? Ja pierwszy raz odsyłam bo nie ma u mnie sklepu a nie ma mi kto oddać w najbliższym i zrozumiałam że odsyłam na własny koszt?
                      • gie-oska82 Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 20:14
                        Za pobraniem chodzilo mi o paczke z platnoscia przy odbiorze smile Dobra wiadomosc jak dla mnie ze kaske dostane juz w sklepie...a Ty jak paczke odsylasz poczta to koszty wysylki ponosisz niestety Ty...
    • aga_wer Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 08.01.14, 13:15
      grzechotka ? smile
      • lucyjkama Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 08.01.14, 22:53
        Ty myślałaś, że grzechotka to tylko taka dla niemowlaków big_grin
        • gie-oska82 Re: Kasiadove pw 13.01.14, 20:02
          Kasiadove mozesz looknac na swoja gazetowa poczte?Napisalam mejla tongue_out
    • jaga-a Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 14.01.14, 23:23
      visa240 już nie działa, czy jest jakiś kod działający teraz?
      • jaga-a jednak działa 14.01.14, 23:53
        jednak jeszcze działa smile
      • lindx Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 15.01.14, 12:48
        Jaki jest kod z newslettera aby można było skorzystać z niego z -50 zł.
        • gmoniaa Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 15.01.14, 15:09
          w koszyku trzeba mieć min.200zł i samo te 50zł odejmie...
        • bbkk Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 15.01.14, 21:33
          tak
          • eszulczewska Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 17.01.14, 10:20
            Czy da sie polaczyc dzisiejszy rabat -15% dla czytelnikow newslettera z tym 50zl za zakupy powyzej 200zl? Bo jakos mi nie wchodzi.

I ten visa240 - tez juz nie dziala...?
    • tititu Tchibo to kicha, marna jakość i naciąganie! 17.01.14, 10:55
      Obiecuję sobie solennie nic tam nie kupować przez .... jak najdłużej wytrzymam. Oprócz kawy. Buty dziecięce zimowe się rozczłapały, rękawiczki męża popruły na palcach (po 2 tygodniach używania w trakcie prowadzenia auta), moje dżinsy po 4 praniach mają dzióry w miejscach firmowych przetarć. No żesz kurka!!!! A paragony głupia naiwna klientka wyrzuciła!!!!
      I tak muszę znowu iść na zakupy, bo prócz gaci z dziórami (w końcu sezon na wietrzenie nastał) reszty już nie da się nosić.
      Ale mnie oszukali.
      Acha: to nie są mechaniczne uszkodzenia wynikające z niewłaściwego użycia. To lipny, badziewny materiał użyty do tych przeczy.
      Kicha!
      Nie wiem co stało się z ich jakością. Naprawdę dużo rzeczy u nich kupowałam i takiej serii jeszcze nie miałam!
      • patatajowa Re: Tchibo to kicha, marna jakość i naciąganie! 17.01.14, 11:04
        dziurami, dziurami.
        jesli zamawiałaś online, dowody zakupu masz dostepne po zalogowaniu na konto lub przysłany mailem potwierdzenie zamówienia.to wystarczy do reklamacji.
        • tititu Re: Tchibo to kicha, marna jakość i naciąganie! 18.01.14, 10:26
          Wiem, Patatajowa. Ale kupiłam bezpośrednio w sklepie. Zazwyczaj tak kupuję chyba, że nie zdążę a online jeszcze jest.
          I mam wiele ich ubrań, butów, biżuterii, meble. Bo lubię to wzornictwo. Starsze rzeczy są ok.
          Ale zeszły rok to jakaś mega kicha. Co kupiłam - to się rozsypuje. Po kilku tygodniach noszenia - i to niezbyt intensywnego. Jak ktoś nie wierzy prześlę fotki. Spodnie jak nowe a z dziUrami smile
          Życzę Wam więcej szczęścia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka