mamawaw Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 10:00 -50 zł za zakupy powyzej 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
gmoniaa Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 10:27 a działa Wam ten kod razem z newsletterem? kombinuję i coś nie chcą mi razem załapać Odpowiedz Link Zgłoś
gmoniaa Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 10:40 ok zmieniłam przeglądarkę i załapały dwa Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 12:20 DZIĘKI !! Wczoraj zamówiłam 2 polary z przesyłką za 72 zł ( muszę anulować ) A dziś za 4 polary ( wzięłam na zapas rozmiar większy ) 76 zł Kurtka 3w1 dla starszej 48 zł - żal nie kupić Nooo to się nazywa udane zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
sonka29 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 17:08 A mnie się też udało z dwoma - 20zł z Newslettera i -50zł - opłaca się Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
zona.meza Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 18:25 Z dwoma -20zl z newslettera na jednym zamowieniu? Czyli wlozyc do koszyka za 200zl a zaplacic faktycznie 110zl? Dobrze mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 18:34 Tak dobrze to nie ma z dwoma tzn : 1 newsletter i 1 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalive Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 18:40 a jak anulowac zamówienie? jesli nie utworzylam konta? wystarczy do nich zdzwonic? Odpowiedz Link Zgłoś
fifiak Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 15.01.14, 12:47 Zastanawiam się na zakupem kurtki dziewczęcej 3 w 1 (co prawda kolor zewnętrznej nie bardzo córci pasuje). Jak ona jakościowo wychodzi, czy ta zewnętrzna jest na podszewce, a wewnętrzna ma lekkie ocieplenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 21:42 Co Wy tam kupujecie? Godzine próbowalam nazbierać czegoś na 200zł i spasowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 21:57 Eee jest tego trochę Kurtka dziewczynka mała Kurtka starsza dziewczynka Polar mała dziewczynka Polar duża dziewczynka Za te 4 rzeczy wyszło mi 160 PLN to chyba nieźle? Wcześniej kupowałam jeszcze Kurtka soft Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 22:01 No dobra, dla dziewczyn moze coś się znajdzie. Dla chłopca nędza, damska tez nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
sonka29 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 06.01.14, 22:19 Mnie odjęło i jedno i drugie Nie wiem dokładnie na jaką kwotę zamówiłam, bo odjęło mi automatycznie, finalna cena do przelewy 151,99/ 9rzeczy A kupowałam głównie dziecięce rzeczy: pasiaste polarki, spodnie z polatu, kolanówki, pajacyk do spania, komplety czpki z szalikiem, skarpetki funkcujne dla męża i organizer na płyty do samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 07.01.14, 11:23 jaki jest ten kod na -50 ?? bo ja chyba ślepa jestem ... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 07.01.14, 11:35 dzisiaj nie ma, był wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie VISA240 08.01.14, 00:02 Zniżka 40 zł na zakupy od 200 zł- VISA240, łączy się z newsletterem i obejmuje rzeczy z SALE, ponadto wchodzi darmowa przesyłka Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 07.01.14, 13:44 Ja kupiłam te buty www.tchibo.pl/skorzane-buty-motocyklowe-p400036977.html Chorowałam na nie od dłuższego czasu. Wyszły za niecałe 150 zł. Fajne są też te kurtki. Mam obie. Kupiłam przed świętami jak było już SALE i dodatkowe 50 zł +newsletter. Wyszły mi po 100 zł z groszem. www.tchibo.pl/damska-parka-p400021657.html www.tchibo.pl/parka-p400038940.html Odpowiedz Link Zgłoś
eda_edab ile czekałyście na kod z newslettera? 07.01.14, 21:42 jestem w trakcie zamówienia zapisałam się i czekam, czekam a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 07.01.14, 21:53 sprawdź w spamie Odpowiedz Link Zgłoś
eda_edab Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 07.01.14, 21:56 spam czysty ale właśnie dostałam maila o potwierdzenie subskrypcji więc jest nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 08.01.14, 10:56 a czy ktos zamowil moze te kurtki? jak one jakosciowo/ rozmiarowo wychodza?? www.tchibo.pl/kurtka-zimowa-p400043381.html?dim2=116&dim1=Bg34 niebiesko/zielona dla chlopca www.tchibo.pl/dziewczeca-kurtka-narciarska-p400009006.html dla dziewczynki... zamowilam i nie wiem czy dobrze zrobilam ale cana zachecajaca bo za kurtke dla chlopca wyszlo 67zl a dla dziewczynki 52zl... prosze o opinie osoby ktore zakupily te kurteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 08.01.14, 22:46 Do mnie jadą obie - tzn fioletowa i ta druga nie zielona tylko model dziewczęcy. Wychodzę z założenia że zawsze można zwrócić Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: ile czekałyście na kod z newslettera? 09.01.14, 12:22 Kasia to podziel sie wrazeniami jak dojda i dobre zalozenie ze zawsze mozna oddac Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Jak wrażenia? 09.01.14, 18:01 Kurtka dziewczynka mała hmm chyba odsyłam. Minus za brak pasa śnieżnego, kaptur wydaje się płytki. Brałam rozmiar 110/116 na przyszły rok i chyba mniej więcej tak wypada (bardziej 116). Czy wiecie jak tchibo rozlicza zwroty z rabatami? Bo jakoś mi dziwnie naliczyło że odjęło od całych zakupów 70 PLN (20 plus 50) a od tej kurtki tylko rabat za newsletter czyli wyszła za 88,50 PLN... Kurtka starsza dziewczynka Zostaje - za 43 PLN żal oddawać -chociaż nie wiem czy za rok nie będzie za duża :0 Brałam rozmiar 146/152 i gdyby nie rękawy byłaby na mnie dobra... W sumie żałuję że nie wzięłam największego rozmiaru dla siebie... Polary Polar mała dziewczynka Polar duża dziewczynka bardzo ok - wyszły po 17 i 20 PLN więc super! Póki co na razie daję sobie spokój z zakupami online bo mam jeszcze do zwrotu te kurtki w 2 rozmiarach i jednak to nie to Za sztywna, czuję się jak w zbroi i chyba nie za ciepła... www.tchibo.pl/kurtka-damska-p400009023.html Podzielcie sie swoimi spostrzeżeniami Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 18:51 Ja wzięłam sobie tą parkę: i porażka niestety... Materiał powlekany jakby cerata, sztywny, zimny, futro w kapturze mega wielkie, nie wiadomo jak to ułożyć Odsyłam bez żalu. Brałam też polar i kurtkę softshell (te do jazdy konnej dla starszej dziewczynki. Tu ok, chociaż kolory takie nijakie... no ale za tę cenę nie będe wybrzydzać Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 18:55 zwrocą ci tyle ile jest na fakturze przy tej kurtce, czyli 88,50, rabat rozliczają proporcjonalnie do kilku pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 19:36 A jak to jest ze zwrotek pieniedzy w przypadku oddania??jak oddaje w sklepie to w sklepie oddadza pieniadze czy dopiero jak towar zostanie do ich siedziby wyslany?? A wtedy jak zwracaja jak paczka idzie za pobraniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 19:39 Tez sie obawiam tej kurtki dla malego chlopca..juz w zeszlorocznych kombinezonach tchibo kaptury byly dosc plaskie wiec chyba nic w tym temacie nie poprawili... Kasia czyli z kurtki dla starszej dziewczynki jestes zadowolona tak??w sumie na niej mi najbardziej zalezy bo mnie wyszla za 52zl... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 19:55 Gie-oska - chyba jestem, za taką kasę. W sumie nie znam się na parametrach, a kurtka kupiona na zapas A jak to jest ze zwrotek pieniedzy w przypadku oddania??jak oddaje w sklepie to w sklepie oddadza pieniadze czy dopiero jak towar zostanie do ich siedziby wyslany?? A wtedy jak zwracaja jak paczka idzie za pobraniem?? W sklepie oddają do ręki i chyba jeszcze dostajesz rabat na zakupy w tym dniu. Ale jak paczka za pobraniem? Ja pierwszy raz odsyłam bo nie ma u mnie sklepu a nie ma mi kto oddać w najbliższym i zrozumiałam że odsyłam na własny koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Jak wrażenia? 09.01.14, 20:14 Za pobraniem chodzilo mi o paczke z platnoscia przy odbiorze Dobra wiadomosc jak dla mnie ze kaske dostane juz w sklepie...a Ty jak paczke odsylasz poczta to koszty wysylki ponosisz niestety Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 08.01.14, 22:53 Ty myślałaś, że grzechotka to tylko taka dla niemowlaków Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Kasiadove pw 13.01.14, 20:02 Kasiadove mozesz looknac na swoja gazetowa poczte?Napisalam mejla Odpowiedz Link Zgłoś
jaga-a Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 14.01.14, 23:23 visa240 już nie działa, czy jest jakiś kod działający teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
lindx Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 15.01.14, 12:48 Jaki jest kod z newslettera aby można było skorzystać z niego z -50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gmoniaa Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 15.01.14, 15:09 w koszyku trzeba mieć min.200zł i samo te 50zł odejmie... Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: jaki kod zniżkowy do TCHIBO???? 17.01.14, 10:20 Czy da sie polaczyc dzisiejszy rabat -15% dla czytelnikow newslettera z tym 50zl za zakupy powyzej 200zl? Bo jakos mi nie wchodzi. I ten visa240 - tez juz nie dziala...? Odpowiedz Link Zgłoś
tititu Tchibo to kicha, marna jakość i naciąganie! 17.01.14, 10:55 Obiecuję sobie solennie nic tam nie kupować przez .... jak najdłużej wytrzymam. Oprócz kawy. Buty dziecięce zimowe się rozczłapały, rękawiczki męża popruły na palcach (po 2 tygodniach używania w trakcie prowadzenia auta), moje dżinsy po 4 praniach mają dzióry w miejscach firmowych przetarć. No żesz kurka!!!! A paragony głupia naiwna klientka wyrzuciła!!!! I tak muszę znowu iść na zakupy, bo prócz gaci z dziórami (w końcu sezon na wietrzenie nastał) reszty już nie da się nosić. Ale mnie oszukali. Acha: to nie są mechaniczne uszkodzenia wynikające z niewłaściwego użycia. To lipny, badziewny materiał użyty do tych przeczy. Kicha! Nie wiem co stało się z ich jakością. Naprawdę dużo rzeczy u nich kupowałam i takiej serii jeszcze nie miałam! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Tchibo to kicha, marna jakość i naciąganie! 17.01.14, 11:04 dziurami, dziurami. jesli zamawiałaś online, dowody zakupu masz dostepne po zalogowaniu na konto lub przysłany mailem potwierdzenie zamówienia.to wystarczy do reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tititu Re: Tchibo to kicha, marna jakość i naciąganie! 18.01.14, 10:26 Wiem, Patatajowa. Ale kupiłam bezpośrednio w sklepie. Zazwyczaj tak kupuję chyba, że nie zdążę a online jeszcze jest. I mam wiele ich ubrań, butów, biżuterii, meble. Bo lubię to wzornictwo. Starsze rzeczy są ok. Ale zeszły rok to jakaś mega kicha. Co kupiłam - to się rozsypuje. Po kilku tygodniach noszenia - i to niezbyt intensywnego. Jak ktoś nie wierzy prześlę fotki. Spodnie jak nowe a z dziUrami Życzę Wam więcej szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś