Dodaj do ulubionych

szacun dla crocs.pl

24.01.14, 22:11
Z powodu błędu systemowego w grudniu gdzieś zniknęło moje zamówienie w crocs.pl. Płatność poszła ale nie dostałam potwierdzenia zamówienia. Mówimy o kwocie 226zł. Po kilku dniach dostałam info, że kwota wróci na mój rachunek w ciagu kilku dni. po ok. tygodniu kolejne info, że potrzebne są dodatkowe informacje dot. mojego rachunku. Potem w koncu po w sumie miesiącu - zwrot na konto. I dziś, po ok. 10 dniach od zwrotu kasy mail z przeprosinami za zaistniała sytuację i z kuponem rabatowym na 200zł! Myślałam, że to pomyłka, ale szok - działa. Robię zakupy, tym bardziej, że wyprzedaż całkiem fajna smile Brawo dla crocs.pl
Obserwuj wątek
    • kabutka Re: szacun dla crocs.pl 24.01.14, 22:36
      Miło się czyta takie posty. A jednak można zadbać o klienta.
      • verika Re: szacun dla crocs.pl 24.01.14, 22:48
        Hmm... , a ja się ostatnio na nich zawiodłam sad Złożyłam zamówienie (miałam kupon zniżkowy + była wysyłka gratis) płatność przeszła, ok, czekam na paczkę... Po kilku dniach patrzę - mam zwrot na konto, wchodzę na pocztę a tam informacja, że z powodu jakiejś przerwy nie doszło do realizacji zamówienia i że z tej okazji mam ponowny kupon na te 20% żebym jeszcze raz złożyła zamówienie. OK, składam zamówienie, wkładam do koszyka te same rzeczy i co ? Kwota wyższa o koszty wysyłki, bo przez ten czas kiedy ja oczekiwałam na paczkę złożonego już zamówienia to oni wprowadzili płatność za wysyłkę sad Niby to kwota nie wielka, ale sorry ja złożyłam tamto zamówienie z wysyłką FREE, oni je anulowali a teraz łaskę zrobili z przysłaniem tych 20 % a i tak muszę zapłacić za wysyłkę sad Olałam i nie zrobiłam powtórnego zamówienia.
    • aga_tka81 Re: szacun dla crocs.pl 25.01.14, 00:28
      Ja akurat mogę się wypowiedzieć pozytywnie.
      Raz brakowało jednego artykuły w zamówieniu (nie mieli po prostu tego produktu) przysłali z przeprosinami kod na -50% na jeden produkt, kod wykorzystałam nie łączył sie tylko niestety z wysyłką za free (wtedy jeszcze obowiązywała powyżej 80zł), ale i tak opłacało mi się zamówić.

Także szacun dla nich za to.

Raz w smyk.com nie było interesującej mnie bluzeczki i oczywiście nic nie zaproponowali napisałam do nich z prośbą o kod rabatowy, dali mi marne 10%, ale jak wiecie z tymi promocjami w smyku różnie, nie było go z czym połączyć, więc kodu nie wykorzystałam, nie dbają o klienta niestety, dając kod zmobilizowali by człowieka do zakupów, ale z takim rabatem to zakupów na siłę nie chciało mi się robić.
      • mielin Czy bywa jeszcze darmowa wysyłka? 26.01.14, 00:08
        J.W. Dawniej bywała darmowa przesyłka za zakup powyżej 80zł i to nawet całkiem często.
        Czy nadal jeszcze tak bywa?
        25zł to sporawo przy jednej parze butów...
        • aga_tka81 Re: Czy bywa jeszcze darmowa wysyłka? 26.01.14, 00:36
          Niedawno ( w styczniu) była darmowa wysyłka od 80zł, ja kilkakrotnie zamawiałam z crocs i zawsze była wysyłka free od 80zł, a tu moje zdziwienie, że od 225zł, myślałam, że 80zł to już od jakiegoś czasu standard.
        • kanna Re: Czy bywa jeszcze darmowa wysyłka? 26.01.14, 20:28
          Wysyła od 80 zł jest co jakiś czas, ale nie stale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka