Dodaj do ulubionych

zmiany w payback na allegro

28.01.14, 15:48
Dostalyscie juz maila z info o zmianach w programie payback na allegro??? Dla mnie najistotniejsza to ta ze do tej pory chyba za dużo osób"zaptaszkowywalo" okienko do zbierania punktów w allegro.teraz żeby zebrać punkty trzeba będzie pamiętać aby wejść przez stronę paybacka.chyba chodzi im oto żeby za dużo ich nie zebrać...uncertain
Obserwuj wątek
    • ciekawostka81 Re: zmiany w payback na allegro 28.01.14, 15:58
      chwalą się mailowo, ze wrócą kupony payback na allegro, ciekawe od jakich kwot ....cudów bym się nie spodziewała
      • lumja Re: zmiany w payback na allegro 28.01.14, 16:23
        zmiany na minus bo po pierwsze trzeba pamietac aby wchodzic przez payback, a po drugie punkty będa zablokowane az 100 dnisad
    • grecz Re: zmiany w payback na allegro 28.01.14, 23:33
      Wystarczy dodać do ulubionych stronę allegro.payback.pl/ zamiast zwykłego Allegro i po problemie....
      • malinkowa81 Re: zmiany w payback na allegro 29.01.14, 13:02
        Teoretycznie tak, ale część sklepów i tak ma z tym problem i takie transakcje z "przejścia przez stronę" często się nie naliczają i trzeba pisać, reklamować... grrr
        • grecz Re: zmiany w payback na allegro 29.01.14, 22:53
          "Ptaszkowanie" też nie zawsze mi się naliczało wink
          • patatajowa Re: payback na zalando 30.01.14, 09:37
            to moze jeszcze w tym watku coby nowych nie tworzyc.
            w styczniu maja promocje 5 razy wiecej punktów za zakupy.na 4 zamówienia widoczne w historii transakcji punkty sa naliczone ale jakby nie liczyc nie jest to wartosc zakupu x5. nie jest to nawet zwykłe liczenie pkt.po interwencji na infolini (pierwszy raz mi sie zdarzyło) dowiedziałm sie ze zlando nalicza punkty od wartosci netto towaru ????!! w sumie nie wiem co moze klienta detalicznego obchodzic wartosc netto ciucha i skad taki pomysł.
            robiłyscie zakupy u nich teraz w styczniu? macie dobrze naliczone punkty? bo mi kazano złożyc reklamacje co oczywiscie zrobie.
            • grecz Re: payback na zalando 30.01.14, 11:50
              A masz do jednej transakcji dwa doliczenia punktów? Real tak robi, może Zalando podobnie: w historii transakcji są najpierw podstawowe, a później te wynikające z ekuponu/promocji, przy czym te przykładowe x5 to podstawowe+4x podstawowe...
    • kasianachwile Re: zmiany w payback na allegro 07.02.14, 21:48
      Wszystko super - tylko ja na allegro.payback.pl nie umiem wejść.
      Pojawia się komunikat (ramka)

"Przechodzisz do Allegro. Udanych zakupów!

Aby zbierać punkty PAYBACK na Allegro:
      Każde zakupy zaczynaj na
      allegro.payback.pl
      Dodaj stronę do ulubionych 2 Zapisz swój numer PAYBACK
      w ustawieniach konta Allegro
      Sprawdź jak
      Skorzystaj z promocji!
      W lutym za każdy zakup3x więcej °P
      Cofnij"

Nie da się zamknąć komunikatu - strona jest nieaktywna - aktywny jest tylko komunikat.

Świetnie, bo akurat chciałam zrobić sporo zakupów.
      Czy Wy macie też problemy ??? Czy tylko u mnie coś nie tak ???
      Już przez wszystkie przeglądarki próbuję tam wejść i nic - odsyła mnie tylko do zwykłego Allegro.

Będę wdzięczna za info

• grecz Re: zmiany w payback na allegro 07.02.14, 22:18
        Mi działa. Na stronie allegro.payback.pl/ pojawia się okienko, w którym trzeba kliknąć w "przejdź do allegro" i otwiera mi się nowa strona zwykłego allegro (to akurat zależne od ustawień indywidualnych)
        • agus-ka Re: zmiany w payback na allegro 08.02.14, 08:34
          ta strona jest jakoś zaznaczona, czy wygląda jak zwykła strona allegro?
          u mnie wygląda jak zwykła.
          • mea8 Re: zmiany w payback na allegro 08.02.14, 09:19
            Strona wyglada calkowicie normalniesmile
    • beakarp Re: zmiany w payback na allegro 08.02.14, 17:31
      a czy punkty nadal tylko za KUP TERAZ? czy przy licytacji też?
      • agusia.24 Re: zmiany w payback na allegro 11.02.14, 14:46
        czy kupowaliście już coś po tej zmianie paybacka? w sensie kupiłam dwie rzeczy na allegro, weszłam przez stronę paybacka, ale nigdzie nie widzę tych naliczonych punktów, czy coś źle zrobiłam, czy teraz punkty nie wyświetlają się od razu?
        • mea8 Re: zmiany w payback na allegro 11.02.14, 15:13
          U mnie punkty pojawily sie po paru dniach.
          • bo1515 Payback zalando 12.08.15, 08:42
            Mam pytanie, zaczęłam zbierać punkty payback na zalando bo ostatnio sporo kupuję. Wchodzę przez payback i robię zakupy. Kiedy te punkty faktycznie się pojawiają na mojej karcie? ile trzeba czekać? ikiedy od pojawienia można je wykorzystać na nagrody? od razu? Jak wygląda to w przypadku zwrotów, czesto zwracam jedną z 2 par butów z zamówienia przykładowo. Proszę doścwiadczonych o krótkie wyjasnienie bo szukam i szukam i nie mogę tych iformacji nigdzie wynaleźć. Dziekuję z góry serdecznie. Teraz jest jakaś promocja 8 razy wiecej punktów. Proszę mi napisać jak mam zamówienie na 200zł np. to ile punktów mi za nie przydzielą i czy ewentualny zwrot ma tutaj znaczenie? Z góry bardzoo dziękuję.
            • k_masny Re: Payback zalando 12.08.15, 09:00
              Nie wiem jak szybko pojawiają się punkty, bo to zależy od konkretnego partnera. Najpierw jednak są zablokowane, żeby w przypadku kiedy zwrócisz, mogły zostać odjęte. Z tego co pamiętam to przy zwrocie z zalando zostawiają punkty za daną rzecz ( nigdy nie liczyła dokładnie), ale jak masz premię za zakupy powyżej 200, a zrobisz zwrot, po którym zostanie ci rzecz za te powyżej 200 to mi odejmowali premiowane punkty... Najlepiej chyba się zbiera jak ktoś może tankować na bp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka