rodzynek1000 Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 12:29 Brak mi słów. Mam gęsią skórkę na całym ciele i włosy stoją mi na głowie. Jest mi bardzo przykro. Przytulam mocno... Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 12:33 Magda ((( tule Cie mocno rozplakalam sie Odpowiedz Link
keegan (*) 21.08.08, 12:31 Magda, nawet nie wyobrażam sobie jak Ci ciężko... Mnie za to jest bardzo przykro... naprawdę liczyłam na mały cud... przytulam Cię mocno... Odpowiedz Link
bushko Re: (*) 21.08.08, 12:33 Magda tak mi przykro...;-(((( Serce mi pęka z żalu... przytulam mocno.... Bushko... Odpowiedz Link
pirania81 Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 12:34 zadne slowa nie spowoduja ze poczujesz sie lepiej wiec mowic nic nie bede tylko w myslach sciskam Cie mocno... Odpowiedz Link
oli.2 Re: Groszek nie zyje **************************! 21.08.08, 12:34 Bardzo mi przykro. Ściskam Cię mocno. Oj to najtrudniejszy czas czekać na wtorek. A dlaczego tak późno?? Jest jakaś nadzieja? Czy lekarz liczy że samo się oczyści? Jest szansa ze nie bedziesz musiała mieć zabiegu? Przytulam. Odpowiedz Link
justmaga Re: Groszek nie zyje **************************! 21.08.08, 12:36 nie. po prostu jutro sa urodziny Julki i nie moge isc do szpitala a potem jest dlugi weekend tutaj... Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Groszek nie zyje (*) 21.08.08, 12:42 Madziu, nie wiem co mogę napisać poza tym, że jest mi cholernie przykro(( Tulę Cię mocno. Odpowiedz Link
mjulka (*) 21.08.08, 12:47 życie jest takie niesprawiedliwe... Madziu jesteśmy z Tobą...Ściskam mocno, choć wiem, że w tej chwili na niewiele się to zda. Wiem tylko, że jesteś dzielną babką i dasz radę przejść i przez tę ciernistą ścieżkę, nawet jeśli dziś czujesz, że nie masz na to siły. Wierzę, że zaświeci słoneczka również dla Ciebie Odpowiedz Link
oli.2 Re: Groszek nie zyje **************************! 21.08.08, 16:40 Ja też poroniłam w zeszłym roku tuż przed urodzinkami synka. Najgorsze ze na urodzinkach wszyscy znajomi pytali o ciążę ( bo sie za szybko pochwaliłam) a mi było strasznie smutno. No i troche stypa sie zrobiła jak każdy mówił o tym którego nie ma zamiast o synku świętującym. Mam nadzieję ze spokojnie przezyjesz urodzinki Julci. A czy jest szansa ze sie sama oczyścisz czy wolisz w szpitalu? Przytulam i współczuję.... Odpowiedz Link
lucjeczka_2 Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 12:40 Bardzo, bardzo mi przykro.. Przytulam wirtualnie Odpowiedz Link
kalahora Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 12:52 każda z nas okrywa się teraz żalem. nie potrafię pocieszyć chociaż bardzo chciałabym odjąć Ci bólu Madziu... Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 13:06 Madzia wiem co czujesz... Bardzo mi przykro az sie lezki zakrecily (((( Odpowiedz Link
lilith76 Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 13:47 Przytulam kochanie Czy na prawdę nie ma nadziei, kilku dni na poczekanie? W szpitalu, we wt na pewno zrobią ci kolejne usg, by się na 100% upewnić. Przeżyłam to samo w styczniu. Jeśli chcesz jakieś dokładne info co cię czeka w szpitalu to pisz na priv. Nie wiem czy dziewczyny chcą czytać tu takie rzeczy. Jest też zamknięte forum dla kobiet po stracie, jakbyś chciała. Odpowiedz Link
gatta28 Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 14:18 Brak mi słów Magda. Współczuję bardzo. ((( Odpowiedz Link
wie_wioreczka Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 14:35 Masakra... A tak liczyłam na pomyślne wieści... Tak mi przykro. Łączę się w bólu. Odpowiedz Link
koralik00 Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 17:05 Brak mi słów - tak bardzo chciałam żeby się udało - wiem ze nic Cię w tej chwili nie pocieszy, ale jesteśmy z Toba myślami i mocno Cię przytulamy Odpowiedz Link
1.madera Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 17:17 Ojej . Smutno i żal mi że tak się stało. Łączę się w bólu z Tobą bo ja też wiem jak to jest. Odpowiedz Link
nadave Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 17:53 Bardzo mi przykro ( Przytulam z calych sil!!!! Odpowiedz Link
a-n-i-k-a Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 19:42 Strasznie Ci współczuje . Pisałaś wczesniej, ze zaczelas krwawic - ten zabieg bedzie na pewno potrzebny? Po zabiegu bedzie trzeba odczekac kilka cykli... A bez niego moglibyście szybciutko zaczac starnia... Odpowiedz Link
asica.p Re: Groszek nie zyje 21.08.08, 21:06 teraz otworzylam kompa,caly dzien myslalam o Was...bardzo jest mi przykro.i mocno Cie przytulam... Odpowiedz Link
ankups (*) 21.08.08, 21:52 Tulę do serca... Jesli potrzebujesz wsparcia, rozmowy, info o zabiegu, badaniach, postaram sie pomóc, sama jestem mamą trojga Niebieskich Dzieci. Pisz tu lub na priva, będe zaglądała, Malutka moja... Tulę mocno Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Groszek nie zyje 22.08.08, 07:11 Jejku, tak mi przykro, przytulam (*)(*)(*) Odpowiedz Link
e-dziunia przykro mi bardzo :( 22.08.08, 09:34 wiem, jak to jest, bo straciłam 4 dzieci (((((((( strasznie mi przykro (((((( Trzymaj się jakoś..... Przytulam e-dziunia Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: przykro mi bardzo :( 22.08.08, 23:54 Sciskam cie mocno Magda. Tak bardzo mi przykro. Odpowiedz Link
zagbiona Re: Groszek nie zyje 23.08.08, 17:43 bardzo mi przykro wiem co przechodzisz bo sama jestem po 4 stratach s łowa tu nie pomogą więc przytulam i ściskam (*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link