koraba30 10.02.14, 19:31 firaneczki.com/tanie/M109B.jpg czy lagrafika.pl/kiara/images/model_179.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelstein Re: firanka-pomozcie wybrac 10.02.14, 19:54 Czy istnieje odpowiedz "zadna z tych"? Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: firanka-pomozcie wybrac 10.02.14, 21:49 żadna, polecam szukać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: firanka-pomozcie wybrac 10.02.14, 21:55 jesli ci się podobają to kup dwie i wieszaj na zmiane Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: firanka-pomozcie wybrac 10.02.14, 22:10 a nie moższ powieść normalnej, prostej firanki, jak już musi być, to co pokazałaś to koszmar jakis jest Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 09:28 Ło matko... Proste zawsze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 09:36 Nie słuchaj dziewczyn! Się nie znają, albo nie mają wyobraźni. Jeżeli masz: tryptyki na ścianie, meble w kolorze wenge, pomarańczowe, beżowe lub żółte ściany, ew. tapetę w kwiaty w jednym z tych kolorów, do tego murzynki na półkach to zarówno jedna jak i druga firanka będzie pasowała (ze szczególnym naciskiem na tą pierwszą) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 09:41 Ja bym dodała jeszcze zielone ściany Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 09:43 minkapinka napisała: > Ja bym dodała jeszcze zielone ściany no...do zielonych też będą pasowały Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 09:43 Moja wyobraźnia tego nie ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 09:44 cyber-szuja napisała: > Moja wyobraźnia tego nie ogarnia bo za dużo zabawek za młodu miałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanet do saszanasza 11.02.14, 11:51 mam do ciebie ogromną prośbę gdzie kupiłaś dywan i meble do pokoju swojej córki, jeśli byś mogła zdradzić Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: do saszanasza 11.02.14, 12:06 A o jaki dywan ci chodzi bo wystrój pokoju niedawno zmieniłam. To samo dotyczy mebli, choć tu dokupiłam jedynie biurko. Pozostałe to ikea i allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanet Re: do saszanasza 11.02.14, 12:10 taki biało czarny, kiedyś zamieściłaś zdjęcia książek nad biurkiem, wystrój był super, biurko, obrazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 11:30 a mi szyje na wymiar ta Pani: allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27139999 Podaje wymiary okien, robie zdjęcia i ona doradza i wycenia. W 4 pomieszczeniach mam firanki szyte na zamówienie i sa prześliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanet Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 11:43 a nie lepiej zwykły woal, tani prosty,bez żadnych kwiatków, lamówek... Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 12:42 ja kupiłam ostatnio makarony z delikatnymi koralikami - fajnie wyglądają , prosto i bez udziwnień - tez nie mogłam się zdecydować bo nic na all. mi się nie podobało - zaryzykowałam te makarony do pokoju i kuchni i muszę przyznać , ze to był dobry wybór - jeszcze chyba sobie dokupię komplet do dużego pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 13:14 Makarony to najfajniej wyglądają na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_od_wuja_zdzicha Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 13:20 tez tak uważam Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 13:41 też tak do niedawna uważałam a jednak ...kupiłam z myślą , że najwyżej oddam komuś ale po powieszeniu okazało się , że wygląda naprawdę ok ..nawet mój maż , który nie trawi firan wcale powiedział , że dobrze wyglądają. Z tymi firanami to u mnie jak z crocsami - kiedyś mówiłam , że nie kupię za nic ..a tu proszę przekonałam się i do crocsów i do makaronów sama jestem zdziwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 14:17 Z tymi firana > mi to u mnie jak z crocsami - kiedyś mówiłam , że nie kupię za nic ..a tu prosz > ę przekonałam się i do crocsów i do makaronów sama jestem zdziwiona. Może to z wiekiem przychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
asbi Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 21:04 ciekawa jestem jak bedzie z praniem tych koralikowych makaronow. slyszalam opinie ze bardzo sie placza, nawet prane w jakims worze i delikatnie powiazane Odpowiedz Link Zgłoś
majkusia08 Re: firanka-pomozcie wybrac 11.02.14, 22:05 Makarony piorą się bez problemu.Wkładałam do woreczka i do pralki.Jak były odrobinę poplątane to po zawieszeniu rozplątywały się idealnie Nie lubię opinii "słyszałam" wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: firanka-pomozcie wybrac 12.02.14, 10:07 oo dzięki pocieszyłaś mnie z tym praniem makaronów bo trochę się tego obawiałam własnie (jeszcze ich nie prałam bo mają ze 2 tygodnie dopiero ) - dostałam do ich prania taki woreczek siatkowy własnie - dobrze więc , ze piszesz ze się w nim nie plączą . Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: firanka-pomozcie wybrac 12.02.14, 10:13 Ja mogę coś napisać o praniu makaronów bo mam w 3 pokojach /w jednym pokoju długie do podłogi/. Piorę w siatkach ale i tak prawie zawsze wypadają z siatek i się mieszają w bębnie. Wieszam mokre i da się fajnie rozplątać . Fajne ale mi się już znudziły. Poza tym są bardzo niebezpieczne, szczególnie te długie. Mam małe dzieci i już kilka razy były owiązane wokół szyi tymi sznurkami. Gdy mój 6 mies. obecnie synek zacznie raczkować muszę je podwiązać do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
majkusia08 Re: firanka-pomozcie wybrac 12.02.14, 17:16 Ja mam tą siatkę zapinaną na zamek i nic nie wypada Może związuj gumką recepturką Odpowiedz Link Zgłoś