Dodaj do ulubionych

Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec?

11.02.14, 19:22
kurtka
i może podzielić się opinią? Czy ona jest taliowana?
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec? 11.02.14, 19:37
      Mam inną Killtec ( moja nazywa się Emerita-tragedia, nie? , o taka), ona ma podobny krój, jest lekko taliowana. Nie wiem, czy w TK Maxx twojej nie widziałam, ja swoją tam kupiłam za 199 zł. Nosi się super, jest fajnie wykończona. Na nartach dopiero ją sprawdzę, moja nie ma jakiś super parametrów, ale ja jeżdżę sporadycznie.
      • beamilka Re: Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec? 11.02.14, 19:48
        Dzięki bardzo za odpowiedź, a mogłabyś napisać jeszcze jak rozmiarówka killteca? Bo np. mierzyłam kurtki 4F i dobry był dla mnie rozmiar XL a z North Face M była dobra.
        • gaga-sie Re: Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec? 11.02.14, 21:52
          Rozmiar tej mojej standardowy.
        • gaga-sie TKMaxx 11.02.14, 22:34
          To nie ta? Czasami na angielskiej stronie sprawdzam sobie, co mają w ofercie, dzięki temu wiem, czego szukać. Nie jestem pewna, ale chyba we Wrocławiu widziałam ta kurtę, jest dużo tańsza niż na zalando.
          • gaga-sie Re: TKMaxx 11.02.14, 22:36
            Sorki, jednak to nie ten sam model.
    • ildiss Re: Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec? 11.02.14, 19:58
      Rozmiarówka moim zdaniem normalna.

Kurtka ze zdjęcia wydaje się lekko taliowana. Opinii o tym konkretnym modelu nie mam, ale mam podobną noszoną już kilka lat i dalej wygląda jak nowa.
    • beakarp Re: Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec? 11.02.14, 23:09
      w Auchan na wyprzedaży były ostatnio podobne czarne damskie kurtki Killtec /lekko taliowane/ po 120zł.
      Ja dla syna studenta kupiłam za 120 taką do biegania po mieście: www.amazon.co.uk/Killtec-Pictou-Allover-Universal-Jacket/dp/B007UNKR5S
      • ildiss Re: Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec? 12.02.14, 08:25
        Bea a ta męska jest z membraną czy bez?
        • beakarp Re: Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec? 12.02.14, 09:29
          membrana 3000, kurtka lekko ocieplana, na polarze, taka na lzejszą zimę
          • ildiss Re: Czy ktoś posiada taką kurtkę killtec? 12.02.14, 09:56
            dzięki,czyli będę musiała jeszcze poszukać bo mojemu się marzy 8000 smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka