Dodaj do ulubionych

CzuCzu za Petitki Lubisie

18.02.14, 14:41
Od wczoraj jest nowa promocja. Za 8 opakowań zestaw CzuCzu.
Więcej inf www.lubisie.pl/promocja/
Obserwuj wątek
    • mieeke Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 15:25
      My dziś już wysłaliśmy.
    • natalek79 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 21:31
      hahaha, od dawna zbieramy opakowania czekając, że może znowu czuczu się pojawi.
      Który zestaw ciekawy dla 3,5-latka?
      • biedronka195 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 21:45
        Wszystkie zestawy sa od 3 do 6 lat,w kazdym jest cos fajnego,o roznym stopniu trudnosci.
        • 76aga Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 21:52

a gdzie najtaniej widziałyście teraz petitki? są gdzieś w promocji?

• katka761 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 22:09
            Leclerc po 3,69 za 5-pak smile
        • natalek79 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 22:10
          Wiem, że wszystkie są 3-6, ale zapytałam z myślą, że ktoś ma/zna i wyrazi swoja opinię o poszczególnym zestawie. Młody lubi Czu-Czu i mamy kilka rzeczy, ale tych nie znam. No nic, jutro coś wybiorę na pierwszy rzut.
          • kkaarroolliinnkkaa Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 09:00
            Trzeba podkreślić, że OPAKOWANIA PROMOCYJNE można tylko wymieniać.
            • mamusia.chlopca Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 09:17
              kkaarroolliinnkkaa napisała:

> Trzeba podkreślić, że OPAKOWANIA PROMOCYJNE można tylko wymieniać.

Nie. Wymienić można wszystkie opakowania. Dzwoniłam na infolinię.
              • sasiam Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 09:22
                wg regulaminu nie musza to być jakieś specjalne opakowania

Produkty biorące udział w Promocji, to:
                i) Petitki Lubisie z nadzieniem czekoladowym 30g,
                ii) Petitki Lubisie z nadzieniem mlecznym 30g,
                iii) Petitki Lubisie z nadzieniem o smaku jogurtowo-bananowym 30g,
                iv) Petitki Lubisie z musem truskawkowym 30g,
                v) Petitki Lubisie z musem jabłuszkowym 30g,

zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”.

Promocją objęte są zarówno Produkty Promocyjne posiadające na opakowaniu
                informację o Promocji, jak i Produkty Promocyjne, których opakowania nie posiadają
                takiej informacji.
                • marta2202 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 09:35
                  Właśnie kupiłam w leclercu opakowania z puzzlami w pięciopaku ciekawe czy będę mogła je wymienić?
                  • listopadowka2008bis Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 10:16
                    to zależy jaki smak kupilas smile
                    Bo tu nie chodzi o to, czy na opakowaniu jest napis o tym konkursie, ale o smaki, które biorą udział. Pamietam, że rok czy dwa lata temu były to 2 wybrane smaki i tyle. Teraz jest duzy wybor.

A czy pamiętacie, w którym z tych punktów - inmedia czy relay podczas wymiany dostawalo się dodatkowego petitka?
                    • mieeke Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 10:20
                      Ja wysyłałam do koordynatora i też dostałam gratisowego misiatongue_out
                      • mamusia.chlopca Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 11:57
                        Odbierałam w in medio i nie dostałam misia.
    • only_amor Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 13:29
      dzisiaj odebrałam zestaw odkrywcy, bardzo fajny, moja 5 latka zachwycona i pierwsza książeczka z tego zestawu już prawie przerobiona. Teraz zbieramy opakowania na kolejne. A tak nawiasem mówiąc Pani z inmedio szczegółowo przyglądała się wszystkim opakowaniom czy są ze znaczkiem o aktualnej promocji...
      • biedronka195 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 14:33
        W Gdyni, w Rivierze odebrałam wszystkie 3 zestawy,opakowania moga byc tez te bez napisu promocja(info z regulaminu)
        Zestawy bardo fajnesmile
        • marta2202 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 15:01
          Dzwoniłam na infolinie pani powiedziała ze mogą być wszystkie opakowania promocyjne, bez opisanej promocji i z poprzedniej promocji te z puzzlami 3D a jak nie będą chcieli zrealizować trzeba dzwonić na infolinięwink
          • dr.aga77 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 15:30
            a ktoś może napisać czy dla niemal 6-cio latka warto kupować?
            bo może zadania są takie banalne, że się wcale nie zainteresuje uncertain
            • only_amor Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 18:15
              moja 5 latka jest mało zdolna manualnie i nie narysuje swojego portretu czy nie ozdobi kapelusza bo po prostu nie umie rysować nic prócz kółek i kresek, są zadania łatwe bardzo ale są i trudniejsze. Z perspektywy mojej córki to zadania na teraz i na później ale może inne dzieci są lepiej rozwinięte i będą dla nich wręcz za proste.
              • dr.aga77 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 21:56
                mój w czerwcu skończy 6 lat ale manualnie też słabo...co prawda portret narysuje ale już szlaczki, łączenie kropek czy malowanie po śladzie to spora trudność.
                poprzednie zestawy promocyjne z lubisiów, to raczej zabawy logiczne. czy te są bardziej manualne?
                i jeszcze pytanie który zestaw macie?
                • only_amor Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 20.02.14, 10:13
                  my mamy zestaw odkrywcy i jest ciekawy. np. są tam poruszone zagadnienia typu albinos lub pokazane obrazkowo jak grać w klasy lub w wojnę kartami. Moją córkę bardzo to zainteresowało.
          • dmc1981 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 22:44
            no to dałam ciała sad bo wywaliłam ostatnio chyba z 15 opakowań, bo były z promocji puzzlowej i sobie pomyślałam, że w kolejnej promocji i tak nie przejdą.... a miałam je dlatego, że dwa razy w najbliższym inmedio nie było żadnych puzzli, a trzeci raz nie zdążyłam dotrzeć.... chyba teraz najpierw zadzwonię do inmedio, potem kupię 8, przepakuję w coś innego i szybko pojadę z opakowaniami wink
    • 76aga gdzie jeszcze promocja na petitki? 19.02.14, 23:10

Czy gdzieś jeszcze widziałyście promocję na petitki? Do Leclerca mam daleko ;-(
      • niki36712 Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 20.02.14, 08:30
        Duże Tesco
        4 za 3 za 4,17
        (Katalog Kulinarne Inspiracje Oferta ważna: 6.02 - 26.02.2014)
        • mamawaw Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 20.02.14, 08:50
          Cerfur 79gr za sztuke
          • eesti_2005 Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 20.02.14, 18:02
            Ja dziś w Carrefourze kupiłam po 89gr (ale tylko czekoladowe).
            • aneksis85 Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 20.02.14, 20:21
              czy promocyjne opakowania są równiez w takich sklepach jak: tesco (male), polo markiet, marco polo, stokrotka itp. ???
              • natalek79 Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 21.02.14, 06:56
                Na opakowaniu nie musi być info o promocji, ważne są smaki podane w regulaminie. A to ktoś ładnie u gòry napisał. Lubisie kupisz nawet w małym sklepiku czy nawet kiosku, przy czym cena wòwczas wyższa.
    • kingulinka83 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 20.02.14, 22:29
      witam. a czy ktoś się orientuje, jak w mojej miejscowości nie ma punktu do odbioru czuczu, czy mogę to jakoś załatwić listownie?? i gdzie dokładnie napisać/wysłać? Pozdrawiam
      • mamusia.chlopca Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 21.02.14, 07:13
        Adres jest podany w regulaminie
        b) wysłanie do Koordynatora w liście poleconym na adres skrytki pocztowej:
        Przegródka nr 18, 87-823 Włocławek, ul. Rysia 6, z dopiskiem
        „Ogólnopolska Promocja Petitki Lubisie”, oryginałów opakowań Zestawu,
        wraz z danymi w postaci imienia, nazwiska, adresu korespondencyjnego i
        wybranej Nagrody,
        • edyta_32 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 21.02.14, 09:20
          dziekuje założyciele wątku za info smile
          wczoraj odebrałam 2 szt. Moja córa ma 4,5 roku. Przerobiła wczoraj 1 książeczkę ( a w jednym czuczu są ich 3) nie mogłam jej oderwać. Póki co zadania są bardzo proste, ale wcale jej to nie przeszkadzało, a nawet bardzo była z siebie dumna,że wszytsko wie i umie smile
    • czarnonaczarnym Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 27.03.14, 10:00
      Widziałam dzisiaj Lubisie w Kauflandzie po 79gr. Czy nakład nagród już został wyczerpany?
      • magdagg2 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 27.03.14, 10:40
        W kauflandzie od dzis po 77 groszy,a promocja trwa do ktoregos maja,ja dzis zakupilam i odebralam,tylko 2 rodzaje byly,podobno będą dowiezione jeszcze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka