mamusia.chlopca 18.02.14, 14:41 Od wczoraj jest nowa promocja. Za 8 opakowań zestaw CzuCzu. Więcej inf www.lubisie.pl/promocja/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalek79 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 21:31 hahaha, od dawna zbieramy opakowania czekając, że może znowu czuczu się pojawi. Który zestaw ciekawy dla 3,5-latka? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka195 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 21:45 Wszystkie zestawy sa od 3 do 6 lat,w kazdym jest cos fajnego,o roznym stopniu trudnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
76aga Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 21:52 a gdzie najtaniej widziałyście teraz petitki? są gdzieś w promocji? Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 18.02.14, 22:10 Wiem, że wszystkie są 3-6, ale zapytałam z myślą, że ktoś ma/zna i wyrazi swoja opinię o poszczególnym zestawie. Młody lubi Czu-Czu i mamy kilka rzeczy, ale tych nie znam. No nic, jutro coś wybiorę na pierwszy rzut. Odpowiedz Link Zgłoś
kkaarroolliinnkkaa Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 09:00 Trzeba podkreślić, że OPAKOWANIA PROMOCYJNE można tylko wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.chlopca Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 09:17 kkaarroolliinnkkaa napisała: > Trzeba podkreślić, że OPAKOWANIA PROMOCYJNE można tylko wymieniać. Nie. Wymienić można wszystkie opakowania. Dzwoniłam na infolinię. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiam Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 09:22 wg regulaminu nie musza to być jakieś specjalne opakowania Produkty biorące udział w Promocji, to: i) Petitki Lubisie z nadzieniem czekoladowym 30g, ii) Petitki Lubisie z nadzieniem mlecznym 30g, iii) Petitki Lubisie z nadzieniem o smaku jogurtowo-bananowym 30g, iv) Petitki Lubisie z musem truskawkowym 30g, v) Petitki Lubisie z musem jabłuszkowym 30g, zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”. Promocją objęte są zarówno Produkty Promocyjne posiadające na opakowaniu informację o Promocji, jak i Produkty Promocyjne, których opakowania nie posiadają takiej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 09:35 Właśnie kupiłam w leclercu opakowania z puzzlami w pięciopaku ciekawe czy będę mogła je wymienić? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 10:16 to zależy jaki smak kupilas Bo tu nie chodzi o to, czy na opakowaniu jest napis o tym konkursie, ale o smaki, które biorą udział. Pamietam, że rok czy dwa lata temu były to 2 wybrane smaki i tyle. Teraz jest duzy wybor. A czy pamiętacie, w którym z tych punktów - inmedia czy relay podczas wymiany dostawalo się dodatkowego petitka? Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 10:20 Ja wysyłałam do koordynatora i też dostałam gratisowego misia Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.chlopca Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 11:57 Odbierałam w in medio i nie dostałam misia. Odpowiedz Link Zgłoś
only_amor Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 13:29 dzisiaj odebrałam zestaw odkrywcy, bardzo fajny, moja 5 latka zachwycona i pierwsza książeczka z tego zestawu już prawie przerobiona. Teraz zbieramy opakowania na kolejne. A tak nawiasem mówiąc Pani z inmedio szczegółowo przyglądała się wszystkim opakowaniom czy są ze znaczkiem o aktualnej promocji... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka195 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 14:33 W Gdyni, w Rivierze odebrałam wszystkie 3 zestawy,opakowania moga byc tez te bez napisu promocja(info z regulaminu) Zestawy bardo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 15:01 Dzwoniłam na infolinie pani powiedziała ze mogą być wszystkie opakowania promocyjne, bez opisanej promocji i z poprzedniej promocji te z puzzlami 3D a jak nie będą chcieli zrealizować trzeba dzwonić na infolinię Odpowiedz Link Zgłoś
dr.aga77 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 15:30 a ktoś może napisać czy dla niemal 6-cio latka warto kupować? bo może zadania są takie banalne, że się wcale nie zainteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
only_amor Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 18:15 moja 5 latka jest mało zdolna manualnie i nie narysuje swojego portretu czy nie ozdobi kapelusza bo po prostu nie umie rysować nic prócz kółek i kresek, są zadania łatwe bardzo ale są i trudniejsze. Z perspektywy mojej córki to zadania na teraz i na później ale może inne dzieci są lepiej rozwinięte i będą dla nich wręcz za proste. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.aga77 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 21:56 mój w czerwcu skończy 6 lat ale manualnie też słabo...co prawda portret narysuje ale już szlaczki, łączenie kropek czy malowanie po śladzie to spora trudność. poprzednie zestawy promocyjne z lubisiów, to raczej zabawy logiczne. czy te są bardziej manualne? i jeszcze pytanie który zestaw macie? Odpowiedz Link Zgłoś
only_amor Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 20.02.14, 10:13 my mamy zestaw odkrywcy i jest ciekawy. np. są tam poruszone zagadnienia typu albinos lub pokazane obrazkowo jak grać w klasy lub w wojnę kartami. Moją córkę bardzo to zainteresowało. Odpowiedz Link Zgłoś
dmc1981 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 19.02.14, 22:44 no to dałam ciała bo wywaliłam ostatnio chyba z 15 opakowań, bo były z promocji puzzlowej i sobie pomyślałam, że w kolejnej promocji i tak nie przejdą.... a miałam je dlatego, że dwa razy w najbliższym inmedio nie było żadnych puzzli, a trzeci raz nie zdążyłam dotrzeć.... chyba teraz najpierw zadzwonię do inmedio, potem kupię 8, przepakuję w coś innego i szybko pojadę z opakowaniami Odpowiedz Link Zgłoś
76aga gdzie jeszcze promocja na petitki? 19.02.14, 23:10 Czy gdzieś jeszcze widziałyście promocję na petitki? Do Leclerca mam daleko ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 20.02.14, 08:30 Duże Tesco 4 za 3 za 4,17 (Katalog Kulinarne Inspiracje Oferta ważna: 6.02 - 26.02.2014) Odpowiedz Link Zgłoś
mamawaw Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 20.02.14, 08:50 Cerfur 79gr za sztuke Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 20.02.14, 18:02 Ja dziś w Carrefourze kupiłam po 89gr (ale tylko czekoladowe). Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 20.02.14, 20:21 czy promocyjne opakowania są równiez w takich sklepach jak: tesco (male), polo markiet, marco polo, stokrotka itp. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: gdzie jeszcze promocja na petitki? 21.02.14, 06:56 Na opakowaniu nie musi być info o promocji, ważne są smaki podane w regulaminie. A to ktoś ładnie u gòry napisał. Lubisie kupisz nawet w małym sklepiku czy nawet kiosku, przy czym cena wòwczas wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
kingulinka83 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 20.02.14, 22:29 witam. a czy ktoś się orientuje, jak w mojej miejscowości nie ma punktu do odbioru czuczu, czy mogę to jakoś załatwić listownie?? i gdzie dokładnie napisać/wysłać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.chlopca Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 21.02.14, 07:13 Adres jest podany w regulaminie b) wysłanie do Koordynatora w liście poleconym na adres skrytki pocztowej: Przegródka nr 18, 87-823 Włocławek, ul. Rysia 6, z dopiskiem „Ogólnopolska Promocja Petitki Lubisie”, oryginałów opakowań Zestawu, wraz z danymi w postaci imienia, nazwiska, adresu korespondencyjnego i wybranej Nagrody, Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 21.02.14, 09:20 dziekuje założyciele wątku za info wczoraj odebrałam 2 szt. Moja córa ma 4,5 roku. Przerobiła wczoraj 1 książeczkę ( a w jednym czuczu są ich 3) nie mogłam jej oderwać. Póki co zadania są bardzo proste, ale wcale jej to nie przeszkadzało, a nawet bardzo była z siebie dumna,że wszytsko wie i umie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnonaczarnym Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 27.03.14, 10:00 Widziałam dzisiaj Lubisie w Kauflandzie po 79gr. Czy nakład nagród już został wyczerpany? Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: CzuCzu za Petitki Lubisie 27.03.14, 10:40 W kauflandzie od dzis po 77 groszy,a promocja trwa do ktoregos maja,ja dzis zakupilam i odebralam,tylko 2 rodzaje byly,podobno będą dowiezione jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś