Dodaj do ulubionych

Adidasy Nike Pico-prosz o opinie.

19.02.14, 16:00
Prosze o opinie o adidasach Nike Pico.Czy sa trwałe,czy noga sie w nich poci?i jaka maja podeszwe,czy zgina sie,jest elastyczna?
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 16:07
      co do potliwości stopy to się nie wypowiem, bo to bardzo indywidualna sprawa, syn nosi jak jest chłodno i nie ma tego problemu. Buty bardzo fajne, podeszwa zgina się gdzie trzeba, elastyczność na pewno gorsza niż w ecco czy primigi, ale wystarczająca, ja oceniam ją na mocne 4+. Ogolnie cały but bardzo trwały, nie niszczą mi się te buty mimo prania w pralce i ja polecam. To sa buty przedszkolaka po sezonie noszenia, stan wg mnie bdb. Nie reklamuję, bo już je sprzedałam, zdjęcie tylko poglądowe jak but wygląda po kilku m-cach noszenia.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sb/od/yugs/O2fkia1irbPvOKHSNB.jpg
      • szmytka1 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 16:23
        Rozmiarówka wygląda tak, że długość podana na metce to rozmiar stopy na jaką pasuje but a wkladka jest o 1 cm dluższa
    • biedronka195 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 16:08
      www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/NIKE/00006001173827/markowe*buty*dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=nike&st=PRODUCT&filter_cat=marki/nike
      O takich mysle dla corki.

i jeszcze chciałam zapytac jak wypada rozmiarowka.
      • pln10 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 16:37
        Pico kupowałam niedawno w Sizeer (dałam 70zł a przesyłka była gratis). Było kilka kolorów, wzięłam białe z morską podeszwą i miętową "łezką". Rozmiar kształtuje się tak, jak napisane wyżej.
      • deeds Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 16:45
        Syn miał białe z granatową łezką, buty nie nie mają wentylowanej wkładki (adidas dziecięce mają chyba wszystkie). Podeszwa mało elastyczna, ale syn bardzo lubił te buty. Co do prania w pralce, to miałam mniej szczęścia, ponieważ puścił szew (przy palcach). Dopóki myłam je szczoteczką było OK, raz uprałam w pralce i buty nadawały się na śmietnik. Zapłaciłam za nie 79 zł w sklepie sportowym. Buty są wygodne w zakładaniu.
        • szmytka1 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 16:48
          to była 3 para i każde prałam w pralce, na programie codzienne 40 stopni 1 h, żadnej parze nic się nie stało, wszytkie po sezonie użytkowania wyglądałay mnie więcej jak te ze zdjęcia, także będe prać również kolejne pary.
          • deeds Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 16:51
            ja również nie mam zamiaru utrudniać sobie życia i piorę nadal buty w pralce, z tymi akurat miałam pecha wink
            • olusiek81 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 17:01
              rozmiarówka tak jak pisała szmytka , na wszytej metce jest podana długosc stopy jaka powinno miec dziecko a w rzeczywistosci wkladka jest dluzsza , jakosc i wygalad w miare , syn miał 2 pary i nie narzekał , noga sie nie pociła jesli nie było upału
            • szmytka1 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 17:01
              ja za pierwszym razem miałam opory, bałam się jak to przejda, ale swoje sportowe piorę to i dzieciaka rzuciłam, a potem to juz poszło. Wiadomo, każdemu może trafic się felerna para, to ryzyko jakieś tam niby jest.
    • edelstein Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 17:34

Najgorsze buty jakie mial moj syn.Dwa razy i dwa razy wtopa.Puscily szwy,a po miesiacu byly poprzecierane.Nie kupie nigdy wiecej.
      • szmytka1 EDEL 19.02.14, 17:57
        A co myślisz o butach Jela? Pisłam do Ciebie maila w tej sprawie kiedyś, bo ponoc to niemiecka marka, może słyszałas o nich coś? To bardziej marketowa marka czy coś w miarę porządnego?
      • patatajowa Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 18:03

• edelstein Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 21:49

Od kiedy Nike to niemiecka marka?
    • mruu1 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 18:32
      Kupuję dla syna para za parą. Pasują na stopę z wysokim podbiciem i są wygodne. W dwóch parach rozpruł się (ok. 0,5 cm) na czubku buta szew. Z pozostałymi było wszystko w porządku.
    • alevandra Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 19.02.14, 20:09
      Mojemu synowi bardzo nogi się pocily w tych butach. Dlatego więcej ich nie kupię. Ale są bardzo wygodne, trwałe i łatwe w zakladaniu.
      • biedronka195 Re: Adidasy Nike Pico-prosz o opinie. 20.02.14, 18:23
        Dziekuje za odpowiedzismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka