Dodaj do ulubionych

Torebka Batycki - pytanie.

20.02.14, 22:11
Dziewczyny chcę kupić torebkę i nie mogę się zdecydować, który kolor wybrać. Może, któraś z Was ma taką torebkę lub widziała ją "na żywo" i pomoże wybrać. Chcę torebkę w kolorze karmelu/toffi. Mam dylemat bo ta curry wydaje mi się zbyt pomarańczowa, a koniakowa wygląda na ciemną.

sklep.batycki.pl/wz-154.html
sklep.batycki.pl/torebka-wz-10-groszek-koniakowy.html
Obserwuj wątek
    • agilka50 Re: Torebka Batycki - pytanie. 21.02.14, 18:15
      Od dwóch tygodni mam tą drugą,jest super.
      Moim zdaniem ta pierwsza trochę za pomarańczowasmile
      • kika155 Re: Torebka Batycki - pytanie. 21.02.14, 21:26
        Właśnie tego się obawiam, że będzie zbyt pomarańczowa/ruda. Nie chcę też takiego typowego, ciemnego brązu. Ta koniakowa jest bardzo ciemna? Na wiosnę będzie ok?
        • agilka50 Re: Torebka Batycki - pytanie. 21.02.14, 21:39
          To taka typowa brązowa torba,ja mam słabość do batyckiego,mam kilka,ta jest świetna chociaż nie lubię brązowych torebek bo wogole sie nie noszę na brązowo,tylko raczej czarno.Torby batyckiego są bardzo wygodne i trwałe,wiec powinnaś byc zadowolona,na wiosnę jak najbardziej
          • 76aga2 Re: Torebka Batycki - pytanie. 21.02.14, 23:02

Znalazłam w necie kilka zdjęc tej torebki i wydaje mi się dość ciemna... ja na wiosnę lubię "weselsze" kolory.

Torebka CITY WZ-10 Groszek Koniakowy

nie wiem co to za model, ale wygląda podobnie - wydaje się jaśniejsza, ale zdjęcia są w pełnym słońcu

ja mam kolor koniak, ale model TOO-24, mogę juto zrobić zdjęcie i podesłać Tobie na maila
            • kika155 Re: Torebka Batycki - pytanie. 22.02.14, 10:56
              Super, będę b. wdzięczna za fotki. Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka