beeti137 26.02.14, 13:35 Jak w temacie, poratujcie co jest hitem dla Waszych 3 latek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesuisunpapillon Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 14:49 ciastolina, farbki do malowania palcami, farbki w sztyfcie, kolorowanki, przedmioty do malowania, playmais Odpowiedz Link Zgłoś
sanse3 Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 15:52 Ja polecam zdecydowanie LEGO DUPLO np. zestaw "mój pierwszy ogród" jeśli jeszcze nie ma. Tez zestaw jest w miarę tani (ok.40zł) i ma dużo klocków (prawie 40 elementów) , ludzika i zwierzątka wewnątrz, to bardzo ważne. I do tego na górze opakowania ma płytkę budowlaną. Te naprawde warto kupić. My kupiliśmy tego zestawu aż 5-6 opakowań bo się opłaca. Klocki są rewelacyjne. Zarówno mój 2-latek jak i 6-latka nie przestają się bawic duplo i mimo tych mniejszych lego to córka i tak więcej buduje z duplo, ogromne wymyślne budowle. Zamienników czyli klocków innych firm nie polecam, kupiliśmy na próbę, ale są fatalne. Tylko oryginalne lego duplo są naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
sainiri Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 16:52 zestaw mały lekarz, hit u mojej zeszłotygodniowej 3-latki Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka81 Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 17:09 zestaw lekarski, kasa fiskalna z zestawem produktów spożywczych do sklepiku plus wózkiem na zakupy (jak szaleć to szaleć ) puzzle wszelakie od 25elem. z serii maxi np.trefla (chociaż moja córa w tym wieku brała się już za mniejsze układanki i z większą ilością elementów tak ok.40szt-wszystko zależy od dzieciaka) gra Grzybobranie, Pędzące żółwie, Lego, domek dla lalek, rowerek biegówka, ciastolina, książeczki (seria Mamoko, seria Mądra Mysz, seria Kicia Kocia, Naciśnij mnie, Turlututu a kuku to ja, Kto się schował, Tupcio Chrupcio); hulajnoga, zabawka skoczek np.konik Rody itp.,świetne kreatywne zabawki ma Djeco Odpowiedz Link Zgłoś
anadea Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 23:53 Mam pytanie czy książki Naciśnij mnie, Turlututu a kuku to ja będą odpowiednie dla dwulatki? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 27.02.14, 10:41 Naciśnij mnie z opinii osoby która dziecko ma to raczej dla dzieci 3+ Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 27.02.14, 10:43 ależ słowotoku użyłam.... w każdym razie dwu latek tej książki może jeszcze nie ogarnąć Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka81 Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 10.03.14, 08:41 Naciśnij mnie i Turlututu moja córka dostała jak miała niecałe 2 lata, od początku się podobały Odpowiedz Link Zgłoś
beeti137 Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 27.02.14, 12:12 Super, bardzo Wam dziękuję za wszystkie pomysły. Jestem mamą tej trzylatki i na pewno obdzielę gości listą . A jeżeli chodzi o jakiś prezent taki "porządny" tzn. tak do 300zł? Rowerek biegowy już ma. Może zwykły rower albo ta hulajnoga, tylko jakie? Moja córcia jest drobniutka, ma 90cm wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 10.03.14, 07:44 z hulajnóg dobre są mini micro, natomiast i inych dość przydatnych prezentów proponowałabym zakup kuchenki: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70129801/ Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 10.03.14, 07:45 innych miało być, stałam się strasznie niedbała w piśmie;-( Odpowiedz Link Zgłoś