Dodaj do ulubionych

Prezent urodzinowy dla 3-latki

26.02.14, 13:35
Jak w temacie, poratujcie co jest hitem dla Waszych 3 latek.
Obserwuj wątek
    • jesuisunpapillon Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 14:49
      ciastolina, farbki do malowania palcami, farbki w sztyfcie, kolorowanki, przedmioty do malowania, playmais
      • sanse3 Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 15:52
        Ja polecam zdecydowanie LEGO DUPLO np. zestaw "mój pierwszy ogród" jeśli jeszcze nie ma.
        Tez zestaw jest w miarę tani (ok.40zł) i ma dużo klocków (prawie 40 elementów) , ludzika i zwierzątka wewnątrz, to bardzo ważne. I do tego na górze opakowania ma płytkę budowlaną. Te naprawde warto kupić. My kupiliśmy tego zestawu aż 5-6 opakowań smile bo się opłaca. Klocki są rewelacyjne. Zarówno mój 2-latek jak i 6-latka nie przestają się bawic duplo i mimo tych mniejszych lego to córka i tak więcej buduje z duplo, ogromne wymyślne budowle. Zamienników czyli klocków innych firm nie polecam, kupiliśmy na próbę, ale są fatalne. Tylko oryginalne lego duplo są naprawdę dobre.
    • sainiri Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 16:52
      zestaw mały lekarz, hit u mojej zeszłotygodniowej 3-latkismile
    • ciekawostka81 Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 17:09
      zestaw lekarski, kasa fiskalna z zestawem produktów spożywczych do sklepiku plus wózkiem na zakupy (jak szaleć to szalećsmile ) puzzle wszelakie od 25elem. z serii maxi np.trefla (chociaż moja córa w tym wieku brała się już za mniejsze układanki i z większą ilością elementów tak ok.40szt-wszystko zależy od dzieciaka) gra Grzybobranie, Pędzące żółwie, Lego, domek dla lalek, rowerek biegówka, ciastolina, książeczki (seria Mamoko, seria Mądra Mysz, seria Kicia Kocia, Naciśnij mnie, Turlututu a kuku to ja, Kto się schował, Tupcio Chrupcio); hulajnoga, zabawka skoczek np.konik Rody itp.,świetne kreatywne zabawki ma Djeco
      • anadea Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 26.02.14, 23:53
        Mam pytanie czy książki Naciśnij mnie, Turlututu a kuku to ja będą odpowiednie dla dwulatki?
        • saszanasza Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 27.02.14, 10:41
          Naciśnij mnie z opinii osoby która dziecko ma to raczej dla dzieci 3+
          • saszanasza Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 27.02.14, 10:43
            ależ słowotoku użyłam....
            w każdym razie dwu latek tej książki może jeszcze nie ogarnąć
        • ciekawostka81 Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 10.03.14, 08:41
          Naciśnij mnie i Turlututu moja córka dostała jak miała niecałe 2 lata, od początku się podobały
    • beeti137 Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 27.02.14, 12:12
      Super, bardzo Wam dziękuję za wszystkie pomysły. Jestem mamą tej trzylatki i na pewno obdzielę gości listą smile. A jeżeli chodzi o jakiś prezent taki "porządny" tzn. tak do 300zł? Rowerek biegowy już ma. Może zwykły rower albo ta hulajnoga, tylko jakie? Moja córcia jest drobniutka, ma 90cm wzrostu.
      • saszanasza Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 10.03.14, 07:44
        z hulajnóg dobre są mini micro, natomiast i inych dość przydatnych prezentów proponowałabym zakup kuchenki: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70129801/
        • saszanasza Re: Prezent urodzinowy dla 3-latki 10.03.14, 07:45
          innych miało być, stałam się strasznie niedbała w piśmie;-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka